n_EmanJa Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 (edited) http://trance.gg/dota/ 1000 dota2 beta keys ko do sad nija nasao ovde ce sigurno :) nije scam link je dat sa dreamhack strema Edited November 23, 2012 by n_EmanJa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 izbacise ameri na'vi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 Neka su, nekako pikuju potcenjivacki drago mi je da su ih otkinuli. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ne mozes dozvoliti Svena i pikovati 0 kantera za njega. A i ovaj treci game, ja ne znam sta su ono ocekivali, da ce EG poslati triple na easy i pustiti voida i vuka da farmuju? Pa naravno da nece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 TT Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 2-0 je bilo malino :D zudarca ih je ubio Zven (sto bi reko tobi) Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 sven izbacuje favorite, Beograd i Jonkoping znaju :D Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Ne mozes dozvoliti Svena i pikovati 0 kantera za njega. A i ovaj treci game, ja ne znam sta su ono ocekivali, da ce EG poslati triple na easy i pustiti voida i vuka da farmuju? Pa naravno da nece :) To. Jedini "siguran" Sven counter je Void, jer moze da ga ubije i preko taj mrtvi bkb. Iznenadio me Aui kad je igrao Gyrocopter, presao igricu :D Mozda napravim neki video sa sve highlightove sa turnira ako me ne mrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedica Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Zchivava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Magnus je pokvaren heroj Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 cOdicaaaaaaaa :DDD Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^PoP^ Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 CODICAAAAAA!! btw ljudi, dele se kljucevi za free i na alienware sajtu, ostalo je u ovom momentu jos 5800 aktivacionih kljuceva, jako ce brzo nestati, kontam za sat - dva ode sve, tako da kome treba nek pozuri... Sve sto treba je da se registruje , uloguje i klikne na get key... (password vam stigne na mail kad se registrujete) zahvalite mi posle SIRI DALJE! PS: Nije scam, svi verovatno znate za alienware laptopove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Touche corporation deli 3 kljuca, uslov preko 100postova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 uf uf kakav gejm Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 drago mi je sto ga ispusise ameri :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 NTH, kako mi je drago zbog Loda i Akke. Bili su carevi u dota1, sada su carevi takodje. A taj envy, ma lik je presao igricu, kakve draftove je radio lik, svaka mu cast. Zeleo bi da gledam neki best of three NaVi vs NTH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Pokusao da se reconectujem....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 NTH, kako mi je drago zbog Loda i Akke. Bili su carevi u dota1, sada su carevi takodje. A taj envy, ma lik je presao igricu, kakve draftove je radio lik, svaka mu cast. Zeleo bi da gledam neki best of three NaVi vs NTH. Kako se prelazi dota? Ne razumem nista. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedica Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 moras da drzis C i pritiskas gore, levo, levo, dole, desno,dole B,B da bi otkljucao prelazak igrice i to u Main Menu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Kako se prelazi dota? Ne razumem nista. Pa ti si se vratio. Long time no see. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevan Sremac Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 moras da drzis C i pritiskas gore, levo, levo, dole, desno,dole B,B da bi otkljucao prelazak igrice i to u Main Menu Ne verujte ovom liku,izlagao me. Probao sam 3 puta i nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 To. Jedini "siguran" Sven counter je Void, jer moze da ga ubije i preko taj mrtvi bkb. Iznenadio me Aui kad je igrao Gyrocopter, presao igricu :D Mozda napravim neki video sa sve highlightove sa turnira ako me ne mrzi. Void jeste na neki nacin kanter, ali je sjebano dosta early game ako se potrefi 2v2 ili 3v3 na lejnu, mnogo je tu jaci sven. A i kasnije jako zavisi kako se odigra, cak i da imaju podjednake iteme ne mora da znaci da void>sven, zavisi kako se fajt odigra. A sto se tice generalno kantera za svena, msm da mu je naix fin kanter, bar je pre oduvek bio, sad ne znam za ovu najnoviju verziju, nisam vide u praksi kako to funkcionise. Ali imo najbolji kanter je reksar, jer em sto ulty radi preko bkb-a, vec i svinja slow-uje preko bkb-a :) 2-0 je bilo malino :D zudarca ih je ubio Zven (sto bi reko tobi) Mislio sam na drugi game xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Void jeste na neki nacin kanter, ali je sjebano dosta early game ako se potrefi 2v2 ili 3v3 na lejnu, mnogo je tu jaci sven. A i kasnije jako zavisi kako se odigra, cak i da imaju podjednake iteme ne mora da znaci da void>sven, zavisi kako se fajt odigra. A sto se tice generalno kantera za svena, msm da mu je naix fin kanter, bar je pre oduvek bio, sad ne znam za ovu najnoviju verziju, nisam vide u praksi kako to funkcionise. Ali imo najbolji kanter je reksar, jer em sto ulty radi preko bkb-a, vec i svinja slow-uje preko bkb-a :) Mislio sam na drugi game xD Bacice Beastmaster roar preko bkb, da, ali sven ce da ga ubije u 1 hit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 a i bane i batrider prolaze preko bkb-a pa o5 nije to to...void mu je verovatno najbolji counter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts