Dreadlord Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 pricas o nedostatku matchmaking sistema u igri koja je jos uvek u closed beti? polako ljudi, samo se opustite, ja sam skroz optimista sto se tice ove igre Pa prochitaj kraj koji je bold i podvuchen jebote :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 ne kapiram poentu prva tri pasusa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 ne kapiram poentu prva tri pasusa :) Bilo mi glupo da obrishem kad sam vetj napisao :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) pre ovog mecha,na'vi i m5,jel gledao neko morphlinga iz mith-a ? ono je...no comment kako je baja odigrao edit: pricam o prvom dota2 turu na kome je prvo mesto ni manje ni vishe milion dolara... Edited August 18, 2011 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 pre ovog mecha,na'vi i m5,jel gledao neko morphlinga iz mith-a ? ono je...no comment kako je baja odigrao edit: pricam o prvom dota2 turu na kome je prvo mesto ni manje ni vishe milion dolara... Je l' ovaj Morph od 605 g/min? :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) bas taj matori...ja ovo do sad nisam video :) http://www.dota2.com/tournaments/international/game/11 edit:upravo je na'vi dobio m5 u mechu u kom je moglo biti i suprotno... Edited August 18, 2011 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 bas taj matori...ja ovo do sad nisam video :) http://www.dota2.com/tournaments/international/game/11 edit:upravo je na'vi dobio m5 u mechu u kom je moglo biti i suprotno... Ono je ultra pro Morph - ide covek i ne jebe zivu silu Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Vrlo sam kontrolisan - quid pro quo. Da nastavim objasnjenje. Nisi dao nijednu cinjenicu nego si me nazvao internet konanom, poceo si da balavis o tome kako ja nemam pametnija posla (sto znaci da sam besposlen) i sl. Sve su ovo uvrede, ali od nekoga tvog kalibra nisam ni ocekivao vise. Ipak ti dodjes kao sjajna zabava sa svojim fanboy-sanjem ovde. Pored toga sto si nenormalan vrlo si simpatican. Prikazivanje nivoa spellova - KLJUCNA REC PRIKAZIVANJE, KLJUCNA REC 2 NIVOA - je l' malo jasnije? je uzeto iz HoN-a. Oces da ti obojim kad sam ti vec nacrtao? Ili si uspeo da shvatis? Jednostavno - mentalno si celendzovan. Ne nisam razumeo, mislio sam da smo pricu o kruzicima od 10 pixela ostavili iza i da si izneo neki novi argument. Moja greska. Smor prica totalno. Jeste gledali nirvanu vs iG? 1 smoke i ode mec :( Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 ja sam toliko bio srecan zbog voida sto je divljao,jos moj omiljeni heroj ali mrtvi weaver prebio igricu :),jbg nahvatali ih na donjem line-u ako se dobro secam i odatle sve krenulo u sunovrat...mislim da je i void mogao bolje da odigra s obzirom da je u jednom trenutku imao 10 k golda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ne nisam razumeo, mislio sam da smo pricu o kruzicima od 10 pixela ostavili iza i da si izneo neki novi argument. Moja greska. Smor prica totalno. Jeste gledali nirvanu vs iG? 1 smoke i ode mec :( Pricu mozemo da nastavimo kad budes izneo IJEDAN argument. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Argument za sta? Da je dota2 identicna kopija dote sa ostalim pogodnostima svih igara novijeg datuma... Nema potrebe da nastavljamo, ionako je beskorisna rasprava. Danas navi iG, pripremite kokice :) Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Argument za sta? Da je dota2 identicna kopija dote sa ostalim pogodnostima svih igara novijeg datuma... Nema potrebe da nastavljamo, ionako je beskorisna rasprava. Danas navi iG, pripremite kokice :) Slazem se - sa tobom bi se tesko sad dogovorili da je noc. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Hahahaha, objasnjavas koliko smaras, mada ono kad provalis da dan traje 24 sata javi se. Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Hahahaha, objasnjavas koliko smaras, mada ono kad provalis da dan traje 24 sata javi se. Vazi - kad budem umeo da pravim slikovnice i bukvare, doci cu da popricamo na jednakom nivou. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Ono je ultra pro Morph - ide covek i ne jebe zivu silu pa i nije bas, freefarmovao je pola igre, cak early game nisu uspeli da ga izgankuju sa 3 heroja... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) Vazi - kad budem umeo da pravim slikovnice i bukvare, doci cu da popricamo na jednakom nivou. Kad budes umeo da pravis slikovnice prijavi se kao dizajner za LoL. Jel mora tvoja da bude poslednja ili cemo da se teramo ovako dok nas mod ne zaustavi? :) OnTopic: Mineski pozitivno iznenadio, najjaca mirana koju sam video u poslednje vreme. Edited August 19, 2011 by TingoL Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Kad budes umeo da pravis slikovnice prijavi se kao dizajner za LoL. Jel mora tvoja da bude poslednja ili cemo da se teramo ovako dok nas mod ne zaustavi? :) OnTopic: Mineski pozitivno iznenadio, najjaca mirana koju sam video u poslednje vreme. najjaca mirana je realno xboct iz na'vi-a...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 neverovatno koliko je Tyloo dobro igrao, ali jbg kad je morph preteran... Kapiram da ce do kraja turnira svaki ban biti morph. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 neverovatno koliko je Tyloo dobro igrao, ali jbg kad je morph preteran... Kapiram da ce do kraja turnira svaki ban biti morph. Tyloo bas lose odigrao, trajalo je onoliko zato sto su turtlovali poslednjih 20 minuta i zato sto je spec imba a ne morph :D Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) generalno gledano mym je imao bolju taktiku, koja je koriscena vec 2-3x na turniru, iskoristili su morpha kako treba i to je to. Ali Tyloo se jako dobro drzao, cak je skor pred kraj igre bio skoro isti. edit: da su malo ranije dobili one teamfightove, dok im jos baza nije bila ojadjena cak bi verovatno imali partiju. Edited August 19, 2011 by Immz Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 jedna stvar koja mi za sad smeta jebo mater, neka koriste malo raznovrsnije palete boja za različite heroje. sigurno ću se ja navići posle nekog vremena i na ovo, al' bilo bi lepo da od starta mogu da razlikujem heroje na prvu loptu kad ih vidim. za sad su ili svi previše plavi ili previše zeleni :( Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 MUFC vs. ok.nv.int ... jebote ... kakva partija oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 covece kakve partije :D prelepo! Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 najbolji match za sada po meni,najuzbudljiviji definitivno mufc - ok....ko je gledao zna o cemu pricam,konacno da neko ko ima morpha izgubi,mada je o5 divljao samo tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 ja sam ostao bez reci. Svaka im cast i jednima i drugima, sabijanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts