Dz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Onih prvih sat sto sam odgledala nije svih 25 nego pola ili manje. A i mogli su mozda da prave kao ranije epizode Svejedno mislim da cu ponovo da odgledam i stari berserk u skorije vreme. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Arc 1 je trecina tih 25 epizoda, Arc 2 se zavrsava tamo kad Gats odlazi iz druzine, i Arc tri je spasavanje Grifita i njegova transformacija Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Dajte dl link ako neko ima za 2 deo Gledala sam (sad se ne secam da li sam vec postovala) Gosick - uopste nije los s obzirom sta sam ocekivala Hoshi o Ou Kodomo - dugometrazni, kul je skroz Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Pa s obzirom da je prvi deo izašao u februaru a narodska verzija se pojavila u junu, a drugi deo je izasao u junu ocekujemo u oktobru novembru drugi deo da gledamo -_- Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Takamura Mamoru heroj svega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Mind = blown :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Fuj Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 brix shittin Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 dragi prijatelji, odakle skidate ove divne stvari? :D nemojte reci samo torenti pls. hvala :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 (edited) torenti pls EDIT: Mada ja sam uvek za ako nekome nesto treba da bacim na dvd da to i uradim. Reci ako treba nesto. Edited July 12, 2012 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Eas sam imao diskusiju sa ortakom. totalno je subjektivno, ne moze da se kvantifikuje u bilo kakvom smislu.. totalno iskustvo zavisi od osobe. elem, poenta je iskrenost a ne - sta je vise kul - rare. pricali smo o anime koji su nas dodirnuli bilo emo, intelektualno, inspirativno. pricam o onim za ceo zivot - koji ostanu negde dublje. Koji su to naslovi, i da li ih ima uopste? mene je GITS filozofski introspektivno isprimo, valjda su te godine bile..., gledalo se na VHS i celo pitanje 'ko sam' me poprilicno nateralo na razmishljanje. Dubinski me odradilo jashta. Muzika i sivilo. I posle svih godina mi je neverovatno lako da se setim dozivljaja.. Mozda sam malo zakasnio, ali zar niko da spomene fenomenalan GTO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3fty Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 U zadnje vreme imam naviku da odvrtim poneki serijal kako mi dođe, baš sam neko veče konačno odgledao Symphogear, koji mi je legao onako kao raspad scenariste da napiše dramu. Pogledao i Chihayafuru zato što mi anidb listovao kao sličnu seriju Hikaru no Go-u, anidb usrao motku, klinka je klinka samo kad se upozna sa igrom i onda radnja prešalta u srednju školu gde je klinka još uvek raspad u igri, a rival se pojavljuje tek negde na pola sezone. Ipak je to shoujo anime, ali je dovoljno dobar da se radujem 2goj sezoni kad dođe. Moretsu Pirates sam isto dovršio zadnjih par epizoda neko veče i serija me je ostavila sa osmehom na licu. Same brodske borbe imaju dobar nivo napetosti. Dok mi je verovatno prva borba Odette broda najomiljenija u ovoj seriji, gde pobeđuju sa 0 oružja na istoj. AKB0048 - Lik iza Macross F-a radio na ovome. Može da se kaže da je ovo Macross sa punim fokusom na idolima i njihovom putu ka slavi, dok su negativci ljudi koji pokusavaju da Zentradišu u potpunosti ljudski rod u nekulturu. AKB48 i njihove podgrupe su posudile glas idolima u seriji, kao i pesme. Trenutno se besni pošto sam video svoju zabelešku da nova epizoda Eureka 7 Ao dolazi tek za 14 dana zbog olimpijade, i to baš usred 2 vezane epizode, totalno sam bio zaboravio na odlaganje, ffffff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 4, 2012 Author Report Share Posted August 4, 2012 (edited) Dajte neki kvalitet da gledam, sta ste se stisli toliko! EDIT: Skidam ovo. Postoje dva nastavka, ostavicu rec-dve veceras. Edited August 4, 2012 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 (edited) Mozda sam malo zakasnio, ali zar niko da spomene fenomenalan GTO GTO \o/ ----------------------- btw, u vezi NARUTO filera, ovo su epizode oznacene kao fileri: Naruto Shippuden Episode: 057-070 Episode: 091-112 Episode: 144-151 Episode: 170-171 Episode: 176-196 Episode: 223-242 Episode: 257-260 Episode: 271 Edited August 8, 2012 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Btw jel ima.neko zainteresovan za figurice animea ovde? Drug jedan ima biznis sa tim pa ako nekoga zanima mogu da prosledim fb page s infoom Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Ae daj na PM, cisto da vidim kako radi. Ako ti nije preterani cim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Daj fb Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 Izdao Zerok! :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Skoro sam cuo da ce biti snimljena 3 Berserk filma,medjutim nisam hteo da spoilujem sebi plot pa sam resio da odgledam prvo originalnu seriju ponovo,pa da nastavim sa filmovima. Pretpostavljam da ste se svi dobro nasmejali do sada Mada,i da sam znao da filmovi ponovo obradjuju Golden age arc,opet mislim da se ne bih zeznuo da sam odlucio da pogledam originalnu seriju ponovo,posto je animacija u ovom prvom filmu blago receno uzasna.Ono je prosto blam gledati u ponekim momentima koliko je lose.Ima vise gore-a i cini mi se da su se otrgli ogranicenja koje je prikazivanje na TV-u namaklo originalnom Berserku.Sve u svemu,valjda ce barem treci biti kao svet uradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Sry nisam znao napamet pa dok sam ga nahvatao :) facebook.com/gunplasrbija Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Da Berserk je uzasan, kratko i jasno. @Zerok. Fino to izgleda, mada koliko vidim obradjuje Gundam uglavnom (mecha tematika dal je sve gundam, ne znam), nadao sam se sirem spektru. Svaka mu cas' naravno! EDIT: Cek, jel on to pravi ili je shaner? :) Edited August 14, 2012 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 On pravi tj porodicni je biznis. Ne razumem se u materiju ali pravi mnogo vrsta tih igracaka. Najbolje pitaj na pm ako te zanima nesto. Mislim njega na fb :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 jedno pitanje..ogledah evangelion seriju posle sto godina pa sam hteo da uzmem da skinem i ona dva filma da pogledam, posto su u seriji zbrzali kraj...jedan je death and rebirth, a drugi end of evangelion valjda, al nema ih na pirate bay nesto, tj imaju neke usrane verzije sinhovane na spanski...a videh da ima i neki remake, rebuild of evangelion, valjda li to cemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Ja kad sam skinuo evangelion nasao sam torrent sa svim epizodama i ta 2 filma. Nisam siguran mislim da ima oko 8GB Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Ima valjda i novi serijal evangelion Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts