fatboy Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 (edited) U cetvrtak (sutra), 23.09.2010. je nase prvo veche u klubu WASH (ex-Incognito) i ovoga puta sve to treba da bude ozbiljnije. Potrudicemo se da napunimo klub iako je radni dan, hteo bih da pozovem sve vas sa RUR-a koji mogu da se iscimaju da dodju sutra uveche, to vam je ugao Nemanjine i Sarajevske, TC na spratu lokal... furamo najfiniji probrani HOUSE zvuk, cirka se tjepi, ribe mrdaju a muzhjaci uzhivaju...... more info on: 064-650-2067 oficijelna WASH najava: "DISKO ZOO label je trenutno jedan od nasih najaktivnijih underground muzickih izdavaca koji se specijalizovao za masni 4/4 jacking house ritam. Fatboy sa prijateljima u narednim nedeljama, pocevsi od cetvrtka 23. septembra, prezentuje sve ono sto je aktuleno na polju ovog ekscesnog zvuka sa jakim crnim korenima iz Chicaga." Edited September 22, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 čini mi se da je ovde besplatan upad, a ja na takve žurke ne idem! SMRT BESPLATNIM ŽURKAMA Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Poslednji put kad sam se radnim danom vraćao kući kasno, osećao sam se kao da i'm doing it heavily wrong, baš je sranje ovaj kapitalizam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 23, 2010 Author Report Share Posted September 23, 2010 (edited) VIDIMO SE VECERAS LJUDI, VELIKI BROJ ZVANICA IZ ZEMLJE I INOSTRANSTVA JE POTVRDIO SVOJ DOLAZAK! NAULJITE TJUSKIJE I UFURAJTE KOSU! Edited September 23, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 dolazim,izglancao sam nikolsonke! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts