Jump to content

Dobri samaricani OVDE

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

doolio: Zove se Milica Popovic, online nadimak joj je Xantipa

Ako ti xantipa ne znaci nista, onda je ne znas

koji si ti lik, pa nisam trazio da okacis gole slike da drkamo:)

...i nisam mislio da li je znam jer valjda, da je znam, onda bi znao i kako se zove i to ksantipa itd.

pitao sam da vidim da li je znam u smislu da znam ko je, tj da sam je video na faksu. i dobro je uradila, pa da vidim ko je ta sto okej radi, posto je to retkost na fpu. jel to toliko cudno i tesko za shvatiti? pitao bi za sliku i da je drugar, jee...

i mislim, mozes da posaljes na PM ako mislis da ces, ne znam kako, al dobro, da ugrozis njenu privatnost il nesto:)

ma nije ni bitno uostalom...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

...i nisam mislio da li je znam jer valjda, da je znam, onda bi znao i kako se zove i to ksantipa itd.

pitao sam da vidim da li je znam u smislu da znam ko je, tj da sam je video na faksu. i dobro je uradila, pa da vidim ko je ta sto okej radi, posto je to retkost na fpu. jel to toliko cudno i tesko za shvatiti? pitao bi za sliku i da je drugar, jee...

i mislim, mozes da posaljes na PM ako mislis da ces, ne znam kako, al dobro, da ugrozis njenu privatnost il nesto:)

Poslacu ti ja matori.. znam s kim se Xantipa i prca, s kim se prcala, od koga pajdo nabavlja i sve te dobre stvari....

al da je je dobra slika, dobra je, glasao sam za nju iako je somina teshka ovako....

Get smart or die dumb!

Hvala svima koji su glasali.

Emil (koga ne poznajem i koji me ne poznaje) ako je korektana i postena osoba, ce se izviniti, iako do sada postupci govore o njegovoj nechovechnosti.

Dodala bih i da je Van Gog bio psihichki bolesnik, a Dali matori perverznjak, ja im ne zameram.

I Lejdi Gaga je lezbijka koja se obmotava zhivim mesom.

Hvala svima koji su glasali.

Emil (koga ne poznajem i koji me ne poznaje) ako je korektana i postena osoba, ce se izviniti, iako do sada postupci govore o njegovoj nechovechnosti.

Dodala bih i da je Van Gog bio psihichki bolesnik, a Dali matori perverznjak, ja im ne zameram.

I Lejdi Gaga je lezbijka koja se obmotava zhivim mesom.

so_much_win_graphic.png

Edited by Longleyy

nemam bre milicine slike, ni nude ni obicne :D

koji si car, pa nisam bio ozbiljan u vezi kacenja milicinih nude slika (jeste kao da ce rurovci 100k glasova da napucaju).

a kazem ti: nju u glavnom znaju kao ksantipu pa sam ti s'toga rekao da je 100% znas ako ti je poznato ksantipa

dulio kralj

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...