Jump to content

Telenor Klik*

exile

Recommended Posts

• 2 weeks later...

ja koristim takođe Telenor klik i zadovoljan sam, nema prevare [:)]. Meni su u bookmars bila ubačena 2 Telenor sajta, ALO novine, 24sata novine, i 2 sajta blic novina, jedino od toga blic uzmem da pročitam ponekad, dok sam u autobusu ili tako nešto.. Sve u svemu ok je net, brz je jako.

• 1 month later...

Nisam znao na kojoj temi da postavim pitanje , posto nema nijedna tema generalno o telenoru , a ova mi se cini najpribliznija :)

Imam telefon koji je na prenesi 400 paketu , i koristio sam do sad samo Klik opciju . Posto sad klik istice kao besplatan dodatak i morace da se naplacuje , zanima me koja

je razlika izmedju naplacivanja klika i obicne dopune megabajta ? i kolika ce uopste biti naplata klika posle NG / koliko je sad regularna doplata MB?

Danas sam zvao podrsku , i rekli su mi da mogu da predjem i na manji i na veci paket , ali fora je u tome sto ako prelazim na manji paket moram da platim na kraju meseca , i stari paket , i novi paket , i da doplatim onoliko koliko moj telefon zapravo kosta na tom paketu, sto je 7k dinara vise nego sto sam ga ja uzeo :) deru samo tako . Precicu na Plus 1gb za par dana

taman da se zavrsi mesec tako da ne mogu da me oderu sa novim paketom , jer jelte moram i stari da platim :)