killYg0r Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 oket bilo mi je zanimljiva noc sinoc prvo sam hteo da umrem od bolova u stomaku pa je toliko pocelo da me rastura da sam mislio da cu da explodiram ako se ne desi nesto ispovracao sam se nekoliko puta i onda je se sve smirilo :/ strucan savet : nemojte nikad da jedete pastetu, piroske sa slaninom, picu, pivo, snikers, 2x palacinke, pa coca colu u istom danu i da preko svega toga sam gledao partizan i dosta se iznervirao :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 gomila džank hrane, alkohol i stres ti je kao recept za stomačne probleme, kili. ubaci makar supe iz kesice u ishranu, jeftine su a ješćeš nešto kašikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Jebote, postoje ljudi koji su ODUSTALI od više elektrotehničke! Ovaj verovatno ne zna da izrecituje azbuku do kraja ja, 2001e kad sam video koje je ono govno od shkole :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ajde brzo azbuku do kraja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 minecraft ima online browser mod haha, daj bre nesto gotivnije :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 al uzivo negde, da ne moze da gugla! @tiba problems: vaistinu, ja sam jednom tolko sjebo elektrolite, neku ravnotezu (tako rekose kevi kad je zvala hitnu lol) da nisam pricao nista nekoliko sati u dva dana. ono, bukvalno nisam mogao da pricam jer mi je bio preveliki napor lol. tada sam se prvi put onesvestio u zivotu i to od bola. zajebano je kad sjebes stomak, ako ga sjebes gadno. i moze da se sjebe eto, ko meni, na dva dana i da bude ko nov posle, ali brate, ta dva dana su agonija. mislim, pored toga sto sam se zanesvestio jedini put u zivotu, isto tako sam buncao gluposti jedini put u zivotu i to nesto tipa "molim vas ubijte me" do tada nisam mogao da verujem da stomak moze toliko da ujebe coveka, pogotovo nesto takvog lol tipa sto prodje posle dva dana ko rukom odneseno. sta se desilo - jeo sam prasetinu pet dana bez leba bez ista i organizam je odlucio da ode u fejl jer je dobijao samo prasetina ingredients. negde dan i nesto nisam mogao ni da jedem ni da pijem, ono, das mi vodu, ja ocu da peglam kad vidim vodu u casi na metar od mene, kamoli da nesto uzmem da pijem lol. onda kad sam se malkice ponormalio, morao sam da hasam neku slatko-slanu vodu lol, to je nesto najgroznije ikad:) inace, treba paziti da se ne dehidrira, da sam bio nesposoban za ice i pice jos pola dana, morao bih u vencugu lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) Ja sam se sjebao pre par godina, ne znam šta sam tačno tad jeo al jurio sam neki uslov i poprilično se istresirao, uglavnom na nekom kolokvijumu mi se toliko slošilo da sam jedva otišao do wc-a i tamo ispovraćao život, jedva nekako se ukrcao u bas i podigao nekog da sednem, od stanice do kuće išao od klupe do klupe gde sam povraćao, i na kraju moji zvali nekog rođaka doktora koji nam je rekao da pijem neku hemiju iz apoteke da povratim te elektrolite pošto nisam bio sposoban ni da sedim kako treba. Bad shit, nikom se ne dogodilo. Edited September 29, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Yes, you made quite a mess in bathroom Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 moj deda se jednom uspavao u vozu za vreme drugog svetskog rata, promashio stanicu i zavrshio u rumuniji. poshto je bila noc, neznajuci da je u rumuniji, legao je pored puta da odspava pa su ga ujutru zaskochili rumunski granichari poshto je bio u partizanskoj uniformi. sreca pa je imao mashinku kojom ih je rastero i stao uz banderu gde je sa pushkom na gotovs sachekao sledeci voz koji je isho za srbiju. istinita pricha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jel si mu posle pucao iz vazdusare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 PLACH MAJKE BOZHIJE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jeste da je dare, al nije bas toliko smesno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 sprco sam... uh, sad je lakše Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ošiš'o sam se...uh, sad je lakše Umoran sam, odo da spavam.Laku noć! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ali POBEDA SMAJLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 @coka: BRAVO SMAJLI!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 BRAVO MIKSA!!!!! boli me grlo, nos me maltretira, izbacujem slajm. Nakljukao sam se cajevima, strepsilsom i ferveksom, zaspao oko 9:30, i probudi me sad drug potpuno bezveze. Sad tako sam raspadnut ne mogu da zaspim i moram da se mucim do ko zna koliko sati... blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts