mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 (edited) 66 je brate, samo sto se jedna sestica okrenula za 180 stepeni 6 okrenuta za 180 stepeni je 9. 6 gledana u ogledalu je ono sto tebi treba. Nauci da se izrazavas. Edited October 26, 2010 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 tako da nisam pogresio, samo sto si ti nasao drugi nacin da to kazes to sto je tvom nearhitektonskom mozgu bilo tesko da smisli vise od jedne ose rotacije nije moj problem, poz! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 66 je brate, samo sto se jedna sestica okrenula za 180 stepeni pa citaj sta pisem, kazem ne moze da se napise:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 tako da nisam pogresio, samo sto si ti nasao drugi nacin da to kazes to sto je tvom nearhitektonskom mozgu bilo tesko da smisli vise od jedne ose rotacije nije moj problem, poz! Pa ne, kad se kaze rotirano za 180% zna se na sta se misli kad se gleda 2d prikaz. To sto ti nisi znao da smislis u glavi bolje objasnjenje govori o tvojoj inventivnosti E i da, prvo je 9 pa onda 6 u ogledalu ili je prvo 6 pa onda 9 u ogledalu. Jasno je meni kako ga ti rotiras ali si boon either way jer recenica 6 rotirano za 180 stepeni to ne govori, 6 u ogledalu govori. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 pa ti mohi napravi patent na ZNANJE NA STA SE MISLI pa ga prodaj za sto miliona The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Tj da bi se pravilno i precizno izrazio morao si navesti i po kojoj osi se rotira. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 eh, sad infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Ili jednostavno reci "u ogledalu". OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ova rasprava je najbolja u istoriji rura nacrtajte još slika plx Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 moja slika ima koordinatni sistem, your argument is invalid! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Ima, i po tvojoj slici bi to izgledalo kao na slici 1. dole, a treba da se rotira po osi koja ide po sredini 6ice kao na slici 2. dole Izmedju ostalog ako vec hoces da se igras koordinatnih sistema.Ili jednostavno reci, u ogledalu? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ne mohi, po njegovoj slici je "u ogledalu", a ovo što si ti narctao sad nije "u ogledalu", ni 1 ni 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 nacrtao sam ti u 3d sistemu, da mozes da vizuelizujes kera, da ga poistovetis sa tom sesticom i opet ne kapiras... edit: da dzoni, moja slika je i u ogledalu, ali i rotacija 180. znaci mohi nije u krivu kaze da je u ogledalu, ali je u krivu kad kaze da sam ja u krivu kad kazem da je rotacija! :D i ova njegova 2. jeste u ogledalu, ali ne znam zasto misli da se razlikuje od onog mog ako pomeri osu 2cm The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Zato sto kad rotiras oko tvoje ose dobijas poziciju u odnosu na prvog kera koja je na slici 1.Ti si naravno u svojoj glavi to zamislio zasebno zarotirao i stavio gde ti odgovara, a ja samo navodim tvoje ograniceno razmisljanje. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 i ova njegova 2. jeste u ogledalu, ali ne znam zasto misli da se razlikuje od onog mog ako pomeri osu 2cm pa dobro jeste, ali ja sam napisao da nije upravo zato što je osa pomerena i seče šesticu, to je onda samo rotacija, a ne može biti i "u ogledalu", to kao kad bi tebi ogledalo prolazilo kroz lobanju, mislim kapiraš šta hoću da kažem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 dajte onu sliku sa kokicama i pivom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Zato sto kad rotiras oko tvoje ose dobijas poziciju u odnosu na prvog kera koja je na slici 1. Ti si naravno u svojoj glavi to zamislio zasebno zarotirao i stavio gde ti odgovara, a ja samo navodim tvoje ograniceno razmisljanje. your argument is invalid? *legenda-crveno je prvi ker nacrtao sam da vrh dodiruje tacku 0 da bi lakse shvatio :* (a i da bi crtez bio pregledan) @dzoni, kapiram, ali mohi je nob! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Samo ces mi reci gde je tu tvoja pocetna postavka 66? Ja tu vidim da si poceo od ovoga Drugo Kerovi su tacno jedan iznad drugog, a na tvom rezultatu su pomereni.Sto se tice nigrole i ogledala kroz sred glave, ja nisam rekao da je to ogledalo vec osa rotacije. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 poenta je bila da pozicija prvog kera nije relevantna, no dobro The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 A gde je tu tvoja pocetna postavka da je to 66 od cega se jedna sestica rotira za 180 stepeni? Sad ti je postavka ova OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 dobro? isto kao i na mom grafiku? nigde nisam rekao da su jedna iznad druge u startu? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Pa nisi rekao u tome je sustina, vec si rekao da su 66 sto znaci da ti je objasnjenje lose sto govorim od pocetka. Edited October 27, 2010 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 o boze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts