Corey Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 За титлове на спрском, колико знам не постоји. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 prva polovina s1 mi nije bila nesto. ali sve bolje i bolje je. i ne bih se slozio da samo Busemi izvlaci seriju. stvarno ima interesantnih likova. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Gledao sam i tu, nije ga bilo. Skoro su oni i izbacili prevod za tu prvu epizodu i na podnapisima i na titlovi.com. Mislio sam da postoji neki "efikasniji" sajt www.prijevodi-online.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 24, 2012 Author Report Share Posted September 24, 2012 i ne bih se slozio da samo Busemi izvlaci seriju. stvarno ima interesantnih likova. Пробај да замислиш серију без Бушемија у главној улози. Не иде, а? : ) И при том, заобилазим трип навике. Уходали су се савршено, Бушеми и сценаристи, ово је његова серија. Још једно сопрановско ХБО крими остварење, са веома јаком централном фигуром. Свакако да су споредни ликови исто интересантни, да није тако не бих је ни гледао вероватно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 slazem se, ali bih gledao ovu seriju i da je neki drugi dobar glumac umesto busemija. bas zato sto su mi sporedni likovi (glumci) dobri ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Ja ne mogu vise da je gledam. Znam da joj to nije bila svrha, ali meni je paznja vise bila usmerena ka Jimmyju nego ka Busemiju. Nakon sto su ga ubili, izgubila mi je serija draz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 HIJAO!, upravo sam zavrsio 2. sezonu... i negde se cak i slazem sa Lupijem Nisam ocekivao ovakav kraj za Dzimija.... (tj. jesam od trenutka kad je ostavio Richarda gajbi na kraju epizode). Bio je veliki fokus na njemu tokom ove 2 sezone i posmatrao sam ga kao jednog od 2 glavna lika, ono... rame uz rame sa Busemijem. WINTER IS COMING ! jbg... gg, Busemi levelovao ceo level s ovom godfather akcijom u poslednjoj epizodi. prediktujem da ce njegov downfall biti Margaret... ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Treća sezona mi je sve interesantnija .. Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Jimmy was a soldier. He fought, he lost. Kolko je jezivo dobar lik ovaj Richard ! Nadam se samo da nece da zagine. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 uh Koji skenj za Owena. Ocekivao sam da ce nesto da mu se desi uskoro, da ce Nucky provaliti da je sprco Margaret ili nesto, a ne bas ovako da ga sjebu. Dobra epizoda i sezona, svakako. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Врхунска сезона, немам ни једну замерку. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Hahaha, Gyp Rosetti odlican lik ! Ne smes da kazes nista bukvalno u njegovom prisustvu posto sto god da kazes... rizikujes :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Сцена из прошле епизоде када долази са оним шеширом, а сви покер фејс, не смеју ни смешак да направе : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Opa... kraj sezone. Niko nista ne komentarise Meni odlicna sezona i prilicno dobar zavrsetak Naki izdominirao planiranje i uspeo da zajebe sve izgleda iako nije imao kud! Richard moj omiljeni lik je objasnio zasto je pro! Gyp-ova smrt je bila nekako "slaba" za jednog takvog lika, ali opet i ocekivana... mislio sam da ce ili tako nesto da bude, ili da ce samo reci "fuck it" i da se upuca u glavu. sve u svemu, gg Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) Upravo odgledah i ja poslednju epizodu ove sezone. Richard car, kralj, vladar. Taman mali hint oko cega ce se vrteti naredna sezona (Rotstajn vs Tompson). Gyp skenjao Toninovog rodjaka lopatom, ispred coveka, iako ga je ovaj "molio" da ne uradi to...Ako ga je Tonino sklonio (jest' da je pao dil izmedju njega i Tompsona, ali nema veze), i ovako sam navijao da Tonino ima neki udeo u njegovom "sklanjanju". Dobri mi bili Chalky i Capone na kraju. :) Edited December 3, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 Доминација у финалу. Нисам запамтио то да је Гип скењао Тониновог рођака, тако да ми је сада више кул како се одвила ситуација! Једина замерка је последња сцена на шеталишту, капирам поенту, али много је лоше одрађена сцена, пар који му прилази глуми као да је у неком ситкому. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 kako nisi zapamtio jbt, tesko skrnavljenje od strane ludog rosetija : ))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 Запамтио сам ко га је скењао, али нисам то чији је рођак у питању, формулисао сам реченицу да се може скапирати и тако како си ти : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 (edited) Сцена из прошле епизоде када долази са оним шеширом, а сви покер фејс, не смеју ни смешак да направе : )) “A man walks down the street in that hat, people know he’s not afraid of anything.” Gyp Rosetti BOG ! Edited December 12, 2012 by GhostFace Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Da budem iskren... BE ispade jedina dobra serija ove sezone... od svih koje gledam (dexter, sons of anarchy, breaking bad, walking dead...) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 (edited) Upravo zavrsih drugu sezonu i ovo mi je rekacija plus ovo Edited January 9, 2013 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Meni je serija fenomenalna znaci svaki segment je odlicno uradjen . Odusevljen sam ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ge7MGTo6XVE Jeeeeij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2013 Author Report Share Posted September 9, 2013 Почела четврта сезона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 I Richard Harrow, caruje kao i obicno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts