Frubi Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Blind Guardian – 29.April (Petak) 2011. SKC – Beograd Pozdrav svima, Najpopularniji i najbolji power metal bend na svetu - Blind Guardian, nakon četiri godine ponovo nastupa kod nas. Blind Guardian ovog puta promoviše, po rečima fanova i kritičara, jedan od najboljih albuma u svojoj karijeri ,,At the Edge of Time”. Naravno, kako je po rečima benda, Beograd omiljena destinacija za njihov nastup u Evropi, odsviraće sve stare i najbolje klasike. Podsećanja radi, na poslednjem koncertu 2007, u Beogradu odsvirali su ,,Majesty” poslednji put u svojoj karijeri, na zahtev srpskih fanova! Prodaja karata kreće 02.Septembra i mogu se kupiti samo u Felix shop-u (TC Sremska, Beograd) i u Mungos-u (Novi Sad). Veoma bitna informacija: Broj karata je LIMITIRAN na 800 zbog velike bine koju moramo postaviti i zbog kapaciteta sale! Promotivna cena karte za najvernijih 200 fanova je 2000rsd. Posle promo perioda, cena karte će biti 2500rsd, nakon toga 3000rsd. Apelujemo na sve fanove Blind Guardiana da kupe kartu na vreme, jer su prethodna dva koncerta bila rasprodata, gde je prvi koncert rasprodat 3 meseca unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Al si pogodio datum, alal ti ćufte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ima boga \o/ jedino je problem sto ce umreti svi dok dodje taj datum ali mislim da vec sutra uzimam kartu i da cisto pomenem da je sranje sto se ne prodaje u skcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 u najavi otkazano Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 jebem ih u datum mozda i odem. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 dobro, ovaj put je metalcima dato par meseci da skupe kintu, ko zna, možda i bude nešto od ovoga. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) jebo SKC više. Zar nije bolje naći veće mesto i prodati više karata po manjoj ceni? Edited September 1, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 2500 pa 3000 da l' su oni normalni... Mozda odem, mada opet je preskupo. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ja necu otici posto vec vise od decenije ne jurim zmajeve, ali moram da se slozim da je 2500 pa 3000 previse za gardijane. jesu najuspesniji power, jesu tolkinasti, jesu institucija, al brate...jos za skc dati te pare, naplacuju gazu kao fenski koncert... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 kao prvo samo 800 karata je u prodaji, kao drugo , cene karata za koncert b.guardiana su svuda po evropi od 30e pa na gore, tako da ... ne odredjujemo mi cenu, vec management benda i to je to . najvise bih voleo da je dzabe, jbg. i za prvi koncert kada je evro bio 75 krajnja cene karata je bila 3.000rsd pa se niko tada nije zalio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Идемо. Опет!!! Кили, овај пут у први ред, не дам ти да опет блејиш са стране!!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 moze :D sad imam iskustva stajanja po 5h pre koncerta na nogama samo, sta bi sa onom da ko ne zna napamet sve pesme ne zasluzuje prvi red :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 NAUCHI IH!!!!!!!!!!! :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 kao prvo samo 800 karata je u prodaji, kao drugo , cene karata za koncert b.guardiana su svuda po evropi od 30e pa na gore, tako da ... ne odredjujemo mi cenu, vec management benda i to je to . najvise bih voleo da je dzabe, jbg. i za prvi koncert kada je evro bio 75 krajnja cene karata je bila 3.000rsd pa se niko tada nije zalio... pa ne pricam vama lol:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Pre tri godine nije bila kriza i plate su bile redovne, sad ljudi nemaju za leba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 taj fazon. Mnogi ljudi koje znam neće otići na ovo zbog cene. Mislim znam i to da Guardiani nikad nisu bili u fazonu da prave velike koncerte, ali stvarno bi bilo bolje da je neka veća lokacija zakupljenja, pa bi i karta bila jeftinija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 penzioneri koji nece raditi stvari u zivotu zbog para ce biti penzioneri uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ne seri kili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) ako ti se ide, ici cesh. ako ti se ne ide, mozhe karta da bude i 400din, naci ce se vec neki izgovor. Edited September 2, 2010 by MarcusGaius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 A ako mi se umereno ide? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 taj fazan Mnogi ljudi koje znam neće otići na ovo zbog cene. a ovo je dobar primer :D kakvi su to ljubitelji tog benda onda i muzike generalno koji gledaju nesto kroz novac glupo je kenjati u oba pravca (1 ljudi ce ici, drugi pravac ljudi koji pricaju prazne price) jer vrlo prosto nema poente zato sto ce uvek svako misliti za sebe da je njegovo misljenje ono koje je tacno jednom u JEBENIH 5 meseci ima neki koncert ovakve vrste i sada ce neko doci da place kako je 20e previse ako je neko nesposoban da za to vreme stedi 13 dinara dnevno,jer ima bitnije stvari na koje ce potrositi par, ne mora ni da dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) ako ti se ide, ici cesh. ako ti se ne ide, mozhe karta da bude i 400din, naci ce se vec neki izgovor. ovo mora da je krekijev alt ! Edited September 2, 2010 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 @vudu -ogranichen je broj karata. ili ti se ide ili ti se ne ide. nema umereno :P@doca. - provalio si me. jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) da se vratimo ono sto je bitno :D i zasto mi ne pise jebeno koji je broj karte posto sam bio u felixu u 11 ujutru :c Edited April 18, 2011 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 dechko, pobedio si. /salute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts