AdriaN Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Novi album Iron Maiden-a je izasao 16.08.2010 godine pa da cujem ljubitelje Maidena, a i metala. Album ima 10 pesama 1. Satellite 15....The Final Frontier (8:40) 2. El Dorado (6:49) 3. Mother Of Mercy (5:20) 4. Coming Home (5:52) 5. The Alchemist (4:29) 6. Isle Of Avalon (9:06) 7. Starblind (7:48) 8. The Talisman (9:03) 9. The Man Who Would Be King (8:28) 10. When The Wild Wind Blows (10:59) Meni su kul 6 pesama ostale su onako..(1,2,4,7,8,10) Pa da cujem komentare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 daj link za dl Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uS2W0egJ9Go ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Слушао сам Ел Дорадо на 202јци. Онако, није лоше, али ништа нарочито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Istripovali su se...Mnogo se trude da pricaju pricu, a nemaju ni jedan dobar rif. :/ Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 to se desi kad su svoje zadnje barem malo originalne ideje ispucali jos pre 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Otprilike. Zadnji dobar album je bio Brave New World. Ja preslusao album 5-6 puta i sav mi zvuci nekako isto -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero-of-the-day Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Otprilike. Zadnji dobar album je bio Brave New World. A matter of life and death je ZVER od albuma. Najbrze snimljen a jedan od najboljih je. Istripovali su se...Mnogo se trude da pricaju pricu, a nemaju ni jedan dobar rif. :/ to se desi kad su svoje zadnje barem malo originalne ideje ispucali jos pre 10 godina Ni u ludilu se ne slazem. A pogotovo za ovog sto lupa (sorry) da su se ispucali jos pre 10 godina. U poslednjih 10 godina dosta, dosta dobrih pesama je snimljeno. Likovi su omatorili i logicno je da sad snimaju laganije pesme, da menjaju stil...Ocekujes da sa svojih 60-ak godina snimaju nezrele pesme tipa "We rule!!! We kick ass"?? Vidi se da su sazreli kao bend i na neki nacin novije stvari dosta su kvalitetnije od starih. To sto su te stare pesme zazivele i zive toliko godina i pevaju se kao himne na koncertima to je druga stvar. Normalno da ce one uvek biti najdraze. Ono sto je najvaznije jeste da su zadrzali onu srz, taj prepoznatljiv zvuk. Sto se tice toga sto se "vise trude da pricaju pricu" - thumbs up! Quote RMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 moram još malo da poslušam ceo album da bih imao potpun utisak, ali deluje mi da se dobro drže. Jeste da su malo smorili sa ovim 8+ minutnim pesmama, al i dalje to sve dosta dobro zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Ni u ludilu se ne slazem. A pogotovo za ovog sto lupa (sorry) da su se ispucali jos pre 10 godina. U poslednjih 10 godina dosta, dosta dobrih pesama je snimljeno. Likovi su omatorili i logicno je da sad snimaju laganije pesme, da menjaju stil...Ocekujes da sa svojih 60-ak godina snimaju nezrele pesme tipa "We rule!!! We kick ass"?? Vidi se da su sazreli kao bend i na neki nacin novije stvari dosta su kvalitetnije od starih. To sto su te stare pesme zazivele i zive toliko godina i pevaju se kao himne na koncertima to je druga stvar. Normalno da ce one uvek biti najdraze. Ono sto je najvaznije jeste da su zadrzali onu srz, taj prepoznatljiv zvuk. Sto se tice toga sto se "vise trude da pricaju pricu" - thumbs up! DE STE ZILOTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 MENI JE NAJBOLJI ONAJ ALBUM 666 NUMBER OF THE BEAST Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 MENI JE NAJBOLJI ONAJ ALBUM 666 NUMBER OF THE BEAST 0.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 a brate kad volim :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts