3LANCER Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Sledećeg meseca počinje turnir u TF2 koji organizuju ETF2L (evropska TF2 liga). Štos je što je ovo prvi turnir koji okuplja isključivo igrače koji nisu ranije igrali kompetetivno, format je 9 vs 9 HIghalnder (svaki igrač u timu je različita klasa). Ovde ima malo više onfoa: http://etf2l.org/highlander/ Postoji jedna domaća ekipa u kojoj sam i ja, trenutno smo na listi čekanja pošto smo se kasno prijavili pa sad držimo palčeve da prošire dovoljno broj prijava kako bismo upali. Ako hoćete da igrate (nebitno od skilla), regujte se na ETF2L pa kontaktirajte nekoga iz tima http://etf2l.org/teams/10112/ ili preko Steama: http://steamcommunity.com/groups/serbianhiglanders Ako igrate u nekoj drugoj ekipi, okačite ovde lik ka profilu pa da navijamo za vas :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 ocemo da pravimo ekipu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Što se mene tiče može :) Baš bih malo igrao sa vama drugarima :) Koliko nas uopšte ima koji bi ovo igrali? Ivke, Exi, ti, ja... još petorica nam fale :) Ja znam još jednog lika od kojeg možemo uzeti TF2 acc ako nekome treba jer on ne igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Hocete mozda bolje da vas ubacim u ovu postojecu ekipu? Ja sam na etf2l-u samo bezveze nabacao ljude da bismo imali kvorum ali sigurno dvojica otpadaju tako da ima dovoljno mesta (max igraca po timu je 14, tj. 9 i 5 zamena) Inace svi koji budu ucestvovali u ovome dobijaju medalju slicnu onima koje default dobijate u zavisnosti kada ste kupili igru Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 (edited) Što se mene tiče može :) Baš bih malo igrao sa vama drugarima :) Koliko nas uopšte ima koji bi ovo igrali? Ivke, Exi, ti, ja... još petorica nam fale :) Ja znam još jednog lika od kojeg možemo uzeti TF2 acc ako nekome treba jer on ne igra... pa osim ovih nabrojanih igru imaju tasa, atomik i neo, mozhda bi josh neko hteo da cepa tipa ajel, reki il pajser a kontam da bih i ja mogao srediti nekom josh jedan acc. mislim mozhemo se utaliti i sa ovim drugarima, al nekako me ta varijanta manje privlachi :) Edited August 12, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Pa ajde, pitaj ih onda kad dođu na irc, pošto kapiram da su svi manje-više tamo, pojuriću ja još ponekoga kad ih sa'vatam negde i tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Povecan je broj slotova na 320, verovatno ce sledece nedelje biti jos jedno prosirenje a inace prijave traju do 26. avgusta Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Ja sam za, ta rur ekipa moze do jaja da ispadne, s obzirom da svi igramo poprilicno dobro Reve, osh ti ili Lale da nas registruje i sve to, pa taman da vidimo za jos igraca koji nam fale ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Uuu, ako ima mesta - ja sam za! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Count me in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) dakle za sad: lale, coka, atomic, tasa, ajel, rev - to mu dodje shes kontam da bi ivke hteo, to je 7, a poshto se igra 9v9 realno je da nas bude bar 11, mozhda i koji preko. do 26og su prijave, do tad bi trebali da skupimo bar tih 9, ostali mogu posle da se dodaju. nek neko potvrdi sa ivketom, ja ga ne vidjam na msnu vec neko vreme, a i nek neko pita leksa da li bi on igro, tasa ce iscimati troopera. Edited August 22, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 kakav je raspored turnira? Ako mogu mečevi da se uklope sa irl obavezama, što da ne, tu sam da vas prodam momci! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) prijave su do 26og avgusta, prva nedelja krece 12og septembra, znachi izmedju 12og i 19og bi igrali prvi mech, pa onda jedan nedeljno. Edited August 23, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 jel mi treba Steam da bih se registrovao? Pozajmio sam ortaku da se igra pa da znam dal da se cimam danas/sutra da uzimam od njega da bi se registrovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Je l' nas neko priojavio uopste ? :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Rev reche da radi na tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 treba mi od svih igracha username, mail i steamid. ko ne zna, steam id se dobija tako shto udjete na steam server, kucate status u konzoli, niz pored vasheg imena u formatu STEAM_ID:X:X:XXXXXX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 RUR Highlander Team: http://etf2l.org/teams/11556/Morali bi da pozurimo oko regovanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 0:0:10188660 Da ti ne dajem sve pošto sam se već registrovao na sajt, pronađi me preko searcha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 dodo sam i tebe. josh 4 nam fale, nadam se da ce mi lale dati svoj steam id u toku dana i fale josh 3. trupsi, neo i leks ? aj ako ima neko kontakte sa njima, osim pma na ruru nek ih cimne. naravno mozhe i koga josh se seti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) evooooo samo da pronađem ortaka, saznaću id danas valjda Edited August 26, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 (edited) neo morash sam da ubacish steam id kad si vec napravio nalog. nalog inache ne morate vi praviti, poshto i ja imam obrazac za registraciju igracha, date mi samo informacije koje sam trazhio i sticice vam na mail potvrda. inache sajt je retardiran maksimalno. Edited August 26, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 account name: trooper_net steamid: STEAM_0:0:16639834 email: trooper.net et džimejl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 REGISTERED TEAMS This player is registered in the following teams: None ? jel to treba tako? also, što nam svima piše "Not Verified"? also2, kako nameštam sebi avatar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 mislim da ti avatar vuche sa steam naloga, a pishe not verified jer to ruchno admini verifikuju, provere ti steam acc i da li imash igru. btw signupovani smo i na waiting listu smo! zahvalite tasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts