Jump to content

ETF2L Highlander Challenge

Recommended Posts

landing-page-empty-slices_01.jpg

Sledećeg meseca počinje turnir u TF2 koji organizuju ETF2L (evropska TF2 liga). Štos je što je ovo prvi turnir koji okuplja isključivo igrače koji nisu ranije igrali kompetetivno, format je 9 vs 9 HIghalnder (svaki igrač u timu je različita klasa).

Ovde ima malo više onfoa: http://etf2l.org/highlander/

Postoji jedna domaća ekipa u kojoj sam i ja, trenutno smo na listi čekanja pošto smo se kasno prijavili pa sad držimo palčeve da prošire dovoljno broj prijava kako bismo upali. Ako hoćete da igrate (nebitno od skilla), regujte se na ETF2L pa kontaktirajte nekoga iz tima http://etf2l.org/teams/10112/ ili preko Steama: http://steamcommunity.com/groups/serbianhiglanders

Ako igrate u nekoj drugoj ekipi, okačite ovde lik ka profilu pa da navijamo za vas :)

la estrella de la muerte

Što se mene tiče može :) Baš bih malo igrao sa vama drugarima :)

Koliko nas uopšte ima koji bi ovo igrali? Ivke, Exi, ti, ja... još petorica nam fale :) Ja znam još jednog lika od kojeg možemo uzeti TF2 acc ako nekome treba jer on ne igra...

Hocete mozda bolje da vas ubacim u ovu postojecu ekipu? Ja sam na etf2l-u samo bezveze nabacao ljude da bismo imali kvorum ali sigurno dvojica otpadaju tako da ima dovoljno mesta (max igraca po timu je 14, tj. 9 i 5 zamena)

Inace svi koji budu ucestvovali u ovome dobijaju medalju slicnu onima koje default dobijate u zavisnosti kada ste kupili igru

la estrella de la muerte

Što se mene tiče može :) Baš bih malo igrao sa vama drugarima :)

Koliko nas uopšte ima koji bi ovo igrali? Ivke, Exi, ti, ja... još petorica nam fale :) Ja znam još jednog lika od kojeg možemo uzeti TF2 acc ako nekome treba jer on ne igra...

pa osim ovih nabrojanih igru imaju tasa, atomik i neo, mozhda bi josh neko hteo da cepa tipa ajel, reki il pajser a kontam da bih i ja mogao srediti nekom josh jedan acc.

mislim mozhemo se utaliti i sa ovim drugarima, al nekako me ta varijanta manje privlachi :)

Edited by rev

dakle za sad:

lale, coka, atomic, tasa, ajel, rev - to mu dodje shes

kontam da bi ivke hteo, to je 7, a poshto se igra 9v9 realno je da nas bude bar 11, mozhda i koji preko. do 26og su prijave, do tad bi trebali da skupimo bar tih 9, ostali mogu posle da se dodaju. nek neko potvrdi sa ivketom, ja ga ne vidjam na msnu vec neko vreme, a i nek neko pita leksa da li bi on igro, tasa ce iscimati troopera.

Edited by rev

neo morash sam da ubacish steam id kad si vec napravio nalog.

nalog inache ne morate vi praviti, poshto i ja imam obrazac za registraciju igracha, date mi samo informacije koje sam trazhio i sticice vam na mail potvrda.

inache sajt je retardiran maksimalno.

Edited by rev