Highl1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 sta te tacno zanima? ja sam pun utisaka, jer sam stvarno imao nesvakidasnje iskustvo (ne pricam samo o tekmi, vec o svemu sto se desavalo oko nje, sedenje u delu gde sede zene igraca i sl :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 ko ima najbolju picku?:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 pa ako te ne mrzi ja bi sve :) sam dozivljaj pre tekme najvise, npr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 a ti ne kukas za omiljeni vesthem :(..meni ih bilo bas zao.. ali sad arsen moze oteti Parkera i K.Kola! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 zakuko sam ja jos protiv blekburna :c nije bilo za ocekivati da dobije vesthem u gostima direktnog rivala za opstanak... jbg surova realnost.. ali od 0-2 do 3-2.... tuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 a ti ne kukas za omiljeni vesthem :(..meni ih bilo bas zao.. ali sad arsen moze oteti Parkera i K.Kola! HA! kakav crni karlton... DEMBA BA!!!!! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 pa ako te ne mrzi ja bi sve :) sam dozivljaj pre tekme najvise, npr Na sam stadion smo stigli poprilično kasno, 45 min pre tekme, jer smo išli na drugi kraj Liverpula po karte (ovaj deo možeš na ircu da čuješ :) Veći deo Liverpula, da ne kažem ceo, je poprilična rupa, prljavo, neuredno, često neasfaltirano i napušteno, baš grad loše izgleda. Okolina oko stadiona je još gora, takođe propale kuće, raspali barovi, a ljudi u njima, tj navijači, katastrofa. Enfild, star, ružan, čak nema ni official shop (to je jedan kiosk van stadiona gde kao imaš okačene dreseve i šalove), stolice su gore nego na marakani i JNA (one naše plastične udobnije su tek uz sam teren, prvih 10 redova, sve iznad su drvene), pa tako na drvenim sede i žene fudbalera (oko nas su sedele Lucaseva žena, Glena Johnsona i Maxija čini mi se). Navijanje odlično, fudbal van ove planete (Luka Modrić je jebeni car fudbala, oduševio sam se kako dečko igra), i imaš utisak da ti 90 minuta prođe u sekundi. Jednostavno, nakon ovakvog uživo događaja same igre, fudbal na TV-u deluje sporo Sama tekma, Liverpul dobar, ali nedovoljno konkretan. Carroll odličan u skoku, ali loš na zemlji, Suarez dobar, Flanagan ok na desnom beku, Defoe i Crouch se nisu videli, Dawson poprilično dobar kao i mali Rose. Van der Vaart deluje nekako tromo, ali odličan prijem i šut. Cudicini smarač, čekao svaki trenutak da odugovlači. Povratak nazad, zgotivili se sa nekim Stankovima iz Zadra, Modrić im sredio karte, i cirkali pivo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 nije smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 jeste malo :)))) oni su ljuti rivali, i realno.. grant je sve sjebao. tj ne grant, nego vrh kluba, koji je mogao da ga sackuje pre 4 meseca Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 nije smesno nije svako fan west hema... i prilichno sam se nasmejao na prvi pogled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 odlicna je fora :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MjzGjT6uiPU Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 raja :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 bozhe mili,imam kez kao da sam dobio milion evra Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 nema veze, da ih zameni cardiff i bice sve u redu :) vratice se oni sledece godine, ne sumnjam.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 jedva cekam sledece sezone milvol vs whem :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 FT Cardiff C. 0 - 3 Reading :O reding osvaja, ne mogu velsani da igraju u pl realno :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Samo Giggs... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=U3-5Mzi8rIQ , kako igra ovaj tevez , prvi gol dobar , drugi jos bolji Edited May 18, 2011 by ~MaRe100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 (edited) siti treci. kako je tuzno biti navijac arsenala :D Edited May 18, 2011 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts