gruja Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 pa koscelni je odradio vec svoje,meni se iskreno svideo protiv liverpula. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 pa koscelni je odradio vec svoje,meni se iskreno svideo protiv liverpula. +1 samo je glupo dobio 2 zuta...pogotovo onaj drugi, ali vidi se da ima kvalitet :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Moram da priznam da je drugi zuti totalno nezasluzen, bar po meni nije namerno igrao rukom. Inace mu fali samo par kila misica, deluje mekano za pl :) Mada je pojeo Toresa 2,3x. U svakom slucaju jos bolje po vas sto su otisli svi kvazi stoperi od prosle sezone, koscelni i verm ima da sabijaju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 pa to taj fazon,i ja kad sam ga video tako neuhranjenog bio sam skeptican,ali se vidi da je zhilavshtina.O Kembelu,Galasu,Silvesteru i Senderosu da ne pricam,oni su tezak smeh,svi su izgubili kompas.Sad kad zavrsimo posao sa Skilacijem,bice i adekvatna zamena,uglavnom,bolja od Djurua,to je najbitnije. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 a zadnjeg veznog ce da nam pokrivaju dijabi i song..nije to kvalitet za prvo mesto..za prva 4 da ali sam veoma skeptican sa sansama za titulu, treba biti realan.. veceras ocekujem da baloteli reaguje..dao je pizonu go na debiju, mogo bi da rasplace i hodzsona Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 baloteli ce ili dati het trik ili ce dobiti crveni isfrustriran jer ne moze da prodje dzonsona/ko god igra levog beka Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) ne mogu da se slozim za Dijabija, samo zato sto kod njega nisam objektivan, jbga mnogo ga volim :)) a za titulu ce se opet boriti celzi i mutd, naravno da gajim nade za arsenal, ali ovaj dvojac ima najvece sanse sto se tice vecerasnje tekme, iako je pocetak prvenstva, mislim da je ovo dosta vazna tekma i za jedne i za druge, zato sto su po tezini imali slican pocetak, tako da je ova utakmica jako vazna za moral i nesto jedva cekam tekmu, pozvao sam dva skauzera da ih zajebavam kada baloteli bude trpao :)) Edited August 23, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 tuga, city sa 30% snage je trebao da dobije 5:1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 bedna tekma izmedju dva bedna tima.Ne mogu da verujem da je siti ovako lako dobio.Strasno. Sto se tiche dijabija,vasiriki je postao prava zver,ali nije on pravi dmf,to je fora. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 extra utakmica,city razbio pool , a onaj lescott ubica od coveka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Reina smor, ocajna tekma, Lane vezara, toliko je smotan da je to neverovatno, krene u dribling zaboravi loptu i padne preko igraca...Stivi G se smorio jako.Tores ok odigrao, Ngog petlja previse a Skrtel je maloumni imbecil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ja sam od cele tekme primetio samo onu bombetinu sto sedi pored balotelija..ostalo je nebitno.. e da i Adam Johnson sabija.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ja sam od cele tekme primetio samo onu bombetinu sto sedi pored balotelija..ostalo je nebitno.. WORD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ne znam sta pricate, odlican je jovanovic bio, gerard samo sutira.... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 “I had Andy Carroll to score the last goal and I thought I had lost that when Kevin Nolan scored.” “That’s what all the laughing and joking with my friends was all about.” Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ne znam sta pricate, odlican je jovanovic bio, gerard samo sutira.... gde je bio odlican? probao 2x da prodje ricardsa i kad ga je ovaj pojeo samo je dodavao loptu, apsolutno nista nije pokazao. Jedini ko je nesto probao je stivi sa tim sutevima i babel kad je usao, ostali apsolutna nula Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 lane je bio uzhasan,a njemu je adam i gurnuo kroz noge kod prvog gola.A posle mu je malo i Milner prdnuo na facu onom petom. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Kao i ostatak ekipe tako i Lane....RASPAD...Onaj Lucas je toliki noob da je to neverovatno... Tores nije u formi, Gerard se smorio....A tolioko sam se nadao da ce da budu bolji pogotovo posle tekme sa Arsenalom gde su sa igracem manje odigrali 5x bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 s tim da je tad igrao Maskerano, koji ekipi znači do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Nazalost, posto izgleda da ide u Barsu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ali dolazi onda valjda Hleb, gg zato na dmf-u pool ima tandem, lukas-poulsen Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ne zaboravi Plezisa! jbg kad nema sad nekog seika da ih kupi i napravi dobar tim, niti imaju Vengera da kupuje u porodilistu i pravi zvezde sa 6 godina...barem je meni logicnije da seik kupi takav klub u koji ne treba toliko ulagati, nego city gde je trebao da propisa krv dok mu nije dosao iole dobar igrac Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 niti imaju Vengera da kupuje u porodilistu i pravi zvezde sa 6 godina... Ovaj mancini hvali balotelija kad god stigne, zadnji intervju , "ima potencijal da bude bolji od toresa!" :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 (edited) ne zaboravi Plezisa! jbg kad nema sad nekog seika da ih kupi i napravi dobar tim, niti imaju Vengera da kupuje u porodilistu i pravi zvezde sa 6 godina...barem je meni logicnije da seik kupi takav klub u koji ne treba toliko ulagati, nego city gde je trebao da propisa krv dok mu nije dosao iole dobar igrac pa nije njemu fora da poseduje klub nego da se igra :) sta mu znaci da uzme real ili barselonu :) fora je da uzme neki tunjavi i onda pravi mega transfere i osvoji ligu :) klasicni splavar :D mora da demonstrira svoju moc :) Edited August 24, 2010 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 realno,bundesliga objasnjava sa finansijama,a nisu im potrebni sheici,svaka im chast,sta je bre jebena zemlja,uzor je za sve. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts