Jump to content

Gamerska konfiguracija/komponente

WTFitsLukaDerv

Recommended Posts

Zanimalo bi me,da li kod nas ( ako moze u Srbiju,onda se moze odatle i shipovati za CG) neke delove konfiguracije - kao npr Alien kolekcija - za koju sam gledao po netu ( ima valjda vise varijanti)

Tako da bi me zanimalo,ako ima iko neko slicno znanje odakle mogu da se nabave neke hardcore komponente,ili mozda citave gamerske konfiguarcije jacih firmi..

A i simpa su mi bila neka drkoska kucista ... Pa ako i neko zna gdje mogu takva da se kupe ( Ili barem djelovi,cega sam gledao po netu ,ali malo )

Odgovor ako mogu ljudi da postaju u ovom topicu,u slucaju da jos nekog zanima =) Peace

Havarija bracoooo

U najboljem slucaju ebay pogledaj pa ako shipuje neko.

Drugo pogledaj na HW GURUS nasi najbolji overklokeri iz regiona, vidi tamo ako te zanimaju extremne komponente gde i kako oni nabavljaju.

A ti fazoni Aienware i Dell XPS to je golo g*vno, mnogo para malo muzike, za mnogo manje pare mozes da uzmes istu konfiguraciju.

Mada realno i7 je over kill ako ne radis neki triple SLI ili Crossfire, jer ja imam i7 975 na 4,4 GHz i dok igram metro 2033 sve na MAX dx10 procesor radin a 12 - 16%.

Moj savet vidi sta ti treba pa po tome pravi konfiguraciju.