Pipboy Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) Da ne gušim tamo, zbog slika :))) Elem, kutija masivna i robusna i kul dizajnirana Sledeće, stvar koja me je najviše oduševila - artwork iz igre. Očekivao sam neki manual like albumčić sa slikama, a ne knjigu od 176 strana sa tvrdim koricama (sa sve kul uvijačem :)) sa dosta slika koje su ekskluzivne i koje se do sada nisu pojavljivale na sc2 sajtu. Ima tri odeljka, Terran, Protoss, Zerg i Environment, a pokriveno je sve, od koncepta, skica, ilustracija, 3D modela i renderinga, scena iz sinematika i sl. Brat bratu, ovo da se prodaje nevezano za igru, koštalo bi hiljadu i i po, dve. Džim Rejnorov custom made USB stick, 2 giga sa originalom prvog dela i Brood War add-onom. Prilično je težak za jedan USB zbog kvalitetnog materijala od kojeg je napravljen (nekakva tvrda plastika), sa prednjom maskom koja svetli kad se utakne u komp. Čak mi je i kutija simpa, ne dam je klincima da je rastrgnu :)))) Sledeće, making of DVD. Nisam ništa još gledao, ima četiri odeljka: Pravljenje CGI sinematika (jej) sa komentarima autora, intervjui sa grafičkim dizajnerima, intervjui sa kreatorima igre i Starcraft retrospektiva. Soundtrack, 14 pesama Strip, nulti broj, nemam pojma kako će izlaziti ostali brojevi (možda i piše negde unutra, nisam još pogledao). Iskreno, ništa naročito, stil standardan i nema mnogo stranica. Kolko sam video o nekakvom war pigs squadu čije ćemo avanture da pratimo u nastavcima (vrlo moguće da su oni jedan od merc odreda koji može u igri da se bira). Ovo svi znate šta je :))) Tu je još neko downloadabilno sranje za WoW (valjda neki avatari, familijari šta već), i ekskluzivni portreti za multiplejer SC2 i drugačija Thor jedinica (remains to bee seen yet). Eto, to je to :)))) Edited July 27, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Strava je! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ja mislio da dobijesh i Thor figuricu ovako za stol, kao da sam video sliku toga... Izgleda da nema i da je to samo ingame :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Da, to je isključivo ingame. To je i meni ličilo na figuricu kad su prvi put najavili CE, ali je u pitanju screenshot Thora iz igre. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Iju sto je dobro Nisam pratio, kolika je cena Collector's Edition-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 do jaja GZ :D 9k je cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 ne seri da sve to dobijes...da sam znao isprsio bi se i uzeo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Svaka čast za post i fotke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ja sad vidim da cu da uzemem CE izdanje :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ovo lepo izgleda, ali ce sve osim ovoga flash-a biti u online verziji koju cete sami znati gde da preuzmete :). Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Ja sad vidim da cu da uzemem CE izdanje :D znaci nista od splava matori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jel ima neko da mu ne treba taj code za wow,(pet je u pitanju)? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 ovaj trial od 10 dana?meni ne treba. Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Jel ima ovo da se kupi u games-u u delti, ili u uscu negde ? :) Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 ovaj trial od 10 dana?meni ne treba. Kapiram da je Kemp. mislio na mini-Thora kog mozesh da implementirash kao peta u Wowu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Kapiram da je Kemp. mislio na mini-Thora kog mozesh da implementirash kao peta u Wowu :) kemp matori... kako da ti kazem :/ thor se pojavljuje u tvom mailboxu onog trenutka kada na svom acc-u ubacis CE sc2... tako se bore protiv ebay-a :D losa prica je to sto me forsiraju da imam jedan acc za sve njihove igre sto znaci jedan hack hiljadu muka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Opasan je CE! Ali i strip koji dobijash. Kontam da ce to da izbacuju svakog meseca... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts