Lucky Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Hteo sam ovo da napišem, očekujem odgovore od max dva čoveka, ali nema veze :) Igrao sam sad TF2 ovih dana, i Endži je postao baš zajebana klasa, dok ga ne budu "izvalili". Činjenica da možeš da praviš mini sentryje dosta menja pozicije na mapama gde ih očekuješ. A da ne govorimo što imaš mogućnost premeštanja sentryja, pa endži može da izgradi isti kod sebe u bazi, i onda ga kad počne mapa samo "isturi" napolje. I konačno, ono remote nišanjenje baš ume da zatvori neke pozicije za prolaženje. A opet, sa druge strane, Soldier sa Direct Hit-om i eventualno Buff-om je jedini koji efikasno može da skenja turret, posebno ako je kontrolisan pa ima dodatni štit. I izvalio sam da bejzbol loptica kod Skauta dosta menja stvari, nekako pravi od soler klase klasu koja bi morala biti sa ortacima, da stun-uje hevija, koji ovim skautu postaje nikad lakša meta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 po meni je demo i dalje prejak, i klasa koju najviše kenja. može mnogo lako da sjebe sentri, 1 na 1 mu je dovoljno da beži i postavlja stikije a i one obične bombe imaju preveliki radijus pa mnogo lako dobija random fragove. nikako da dobijem daljinski za sentri :) inače, kada igraš na netu, i dalje smara što svi hoće da igraju endžija i snajpera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Baš gledam šta da igram ovih dana, sve mi dosadilo, kad evo ovog topika. \o/ Nisam dugo đuskao TF. Meni lično je medic omiljena klasa, uvek sam voleo da budem suport-healer... Endži je i ranije u pravim rukama bio bolestan, a sudeći po pričama većine koji igraju - sada je prezajeban. Sad bacam apdejt na dl, pa nazad na bojno bolje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Mini sentriji i ne predstavljaju neki problem recimo piromanu ili soldieru ako ovi znaju šta rade i na vreme skapiraju odakle ih gađa. Problem je daljinac, aka Wrangler, jer sentry tada ima štit i prima sano trećinu štete tako da jedino demo može da ga sredi ako nafiluje svih 8 stickyja (i ne bi bilo zgoreg da bar dva budu crit). Ono što još više nervira, a mnogi pretpostavljaju da će uskoro biti sanirano, je što štit ostaje 3 sekunde čak i kad endži prebaci na recimo wrench pa u stvari nikad ni ne gubi štit jer svako sa malo mozga stigne da vrati na daljinac i nastavi da rešeta. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Sjebali su dosta sa ovim apdejtom za endzija, mnogo je jak jbt :( Svi na svakom serveru igraju sa endzijem, pogotovu je nemoguce igrati na onima gde se guraju cart-ovi, samo iskachu mini sentriji na sve strane, i svi se shtekaju u bazi sa sentrijem, niko nece da gura cart :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Jao, jao, ljudi su odgovorili na topic, jao! :) po meni je demo i dalje prejak, i klasa koju najviše kenja. može mnogo lako da sjebe sentri, 1 na 1 mu je dovoljno da beži i postavlja stikije a i one obične bombe imaju preveliki radijus pa mnogo lako dobija random fragove Zanimljivo, ja nemam takvo iskustvo, mada nije da nisi u pravu za ovo sa bežanjem. Mene u suštini sad najviše smara charge i onaj mač koji skoro pa da nije melee na koju daljinu "hvata". inače, kada igraš na netu, i dalje smara što svi hoće da igraju endžija i snajpera. Sad svi hoće da budu endži, to si u pravu. Mada, ja sve više nailazim na servere sa ograničenjima, što je kul. Recimo, ni u jednom trenutku ne sme u timu da bude više od 2 endžija, snajpa i medika (na primer), a neki su čak i na fazon da su neke klase zaključane sve do određenog broja ljudi, što je isto ok. Mislim da recimo Hevija ne dozvoljavaju dok nema po 8 ljudi u timu ili tako nešto. Meni lično je medic omiljena klasa, uvek sam voleo da budem suport-healer... I meni je medic postao kul klasa, jer u suštini leči sve, zaista je veliki support sa over-heal-om, ako baš treba možeš da se uberom izvučeš iz govana, imaš taunt koji te leči :) imaš self-heal a bogami možeš i da naneseš ok dmg. Tako da je baš interesantna klasa, jedino ti trebaju dobri saigrači. Endži je i ranije u pravim rukama bio bolestan, a sudeći po pričama većine koji igraju - sada je prezajeban. Iskreno, poboljšan je endži, i kao što sam gore napisao sada je nekako "nepredvidiv" dok ne otkriješ te mini-sentrije i slično, ali najveći problem je sada taj remote turret koji može dobro da brani neke punktove. Ali generalno, ako nemaš dobre saigrače, najebao si, jer u suštini endžiju trebaju "leđa" da bi delao kako treba. Bez toga se samo iznerviraš :) prima sano trećinu štete tako da jedino demo može da ga sredi ako nafiluje svih 8 stickyja (i ne bi bilo zgoreg da bar dva budu crit). Jel si siguran ti za ovo? Sentry na trećem levelu ima 216 helta. To znači da ima ~358 sa štitom. To nije baš za osam stickyja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralezp Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 kod engija po mom misljenju stvari stoje ovako : frontier justice, moze biti koristan , al ja ga koristim samo kad ocu da se zabodem u bazu i ne izlazim iz nje i cekam da sentri odradi sve. wrangler je malo zajeban, OP moze biti, al i dalje engi kao engi tad ne moze nista da radi sem da seta, pa je laka meta gunslinger, veoma dobar unlock, bas ga volim , msm da je balans manje vise ok, mada tf2 nikad nece biti taman kako treba, uvek ce neko biti jaci malo. npr demo, i pored tolko nerfova, u pravim rukama opet je malo OP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Jel si siguran ti za ovo? Sentry na trećem levelu ima 216 helta. To znači da ima ~358 sa štitom. To nije baš za osam stickyja :) Wrangler, zbog štita koji stvori, praktično utrostručuje health koji ima sentry (pored dvostruko bržeg pucanja) što mu dođe oko 650 hp. Doduše jako je zabavna igračkica :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Kako utrostručuje, kada podiže za 60%? 60% nije 300 posto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 pa 60% je dvaput 30% znači zajedno 90% što je tri puta više od 30 hp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 obratiti paznju na ono sto je zaokruzeno: absorbs 66% of damage, dakle prima samo trecinu Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts