pirun Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ipak sa navijacima ZA POBEDU i +6 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Da, bolji je bio Piksi koji je preuzeo klub sa 17m maraka na racunu i timom koji je vredeo preko 20 miliona a ostavio ga sa 27m duga, nije tesko izracunati koliko je kostala titula. Ili Toplica spasojevic i Dobrivoje Tana koji su doveli klub skoro pa do gasenja.Ili velicanstveni ilija Ivic koji je sam sebi dodelio platu kao da je bio direktor Reala a ne kluba koji se nalazi u Srbiji. Navedi jedan konkretan argument protiv Lukica, nemoj da samo bacas clueless hate po forumu.... Jel preuzeo klub koji je bio pred raspadanjem kako zbog finansija, tako i rezultata? Nije moguce da ti je pamcenje toliko kratko! Sta je uradio u prvoj sezoni? Jesmo uzeli trofej posle nekoliko godina? Jesmo bili aktivno u borbi za titulu sve do kraja? Da li mozda znas da kada je preuzeo klub zaposleni i igraci nisu primali plate 6 meseci unazad? Sada im se redovno isplacuju zarade. Da li je doveo sponzore u klub? Koji je prosek na utakmicama sad a koji je bio pre 1.5 y? Da li je Zvezda prva na tabeli i ravnopravno ucestvuje u borbi za titulu? To sto nekome smeta sto prvi covek Zvezde nije reinkarnacija Cede Jovanovic i ne deli iste vrednosti kao kvazi liberali i proevropske patriote vec je tvrdi nacionalista i kao takav i nastupa u javnosti je Vas problem a ne njegov. Ako se ne stide oni sto ga primaju u dupe da to javno kazu ne vidim razlog da se stidi neko sto je napustio karijeru da bi se vratio u zemlju i prijavio se u vojsku da brani mesto gde mu zivi porodica za vreme bombardovanja. A sto se tice pljuvanja navijaca od strane Lukica, da li je preterao u reakciji? Verovatno jeste ali ne zato sto je pljuvao navijace vec zato sto je uopste dozvolio da ga reakcija sacice nazovi Zvezdasa sa zapadne tribine isprovocira. Da si malo upucen u desavanja na relaciji navijaci-Lukic znao bi da on ima apsolutnu podrsku svih navijackih grupa (ljudi koji gledaju utakmice na stadionu a ne na televizoru). To sto pojedinci koji stadion vide jedino na TV-u a za Zvezdu navijaju jer je imala Bari i svoju privrzenost klubu zasnivaju na osvojenim titulama i raspravci za komsijom koji isto tako gleda JNA na TV-u svake druge nedelje, mogu i za Nagoju da navijaju, iste ce koristi imati Nagoja od njih kao i sto ima Crvena zvezda (nikakve). Vi ste simpatizeri kluba, kao sto sam ja simpatizer Chicago Bulls-a, niste navijaci... Malo se salim, iskreno nemam nista protiv Partizana iako navijam za FKCZ. Treba nam naravno sto vise jakih klubova da podignemo kvalitet lige, da stvaramo vise dobrih igraca i gledamo zanimljivije utakmice. Ne treba biti pametan pa videti da niti je u interesu Partizana da bude jedini jak klub u Srbiji niti je u interesu Zvezde da ona bude. edit* izvinjavam se na duplom postu! sve se slazem... i nije mi jasno sto gruja hate-uje lukica... ali imam problem od kada se trazi pravda za urosa... od navijaca sam postao simpatizer... uros je dobio pravdu, mogu samo da protestvujem da i svi ostali dobiju ono sto je jedan vec dobio... nasao sam se prozvan sa tim stavom simpatzieri su kurac... i slazem se da jesu, ali nazalost nemam izbora, posto da mi neko na tribini trazi prilog za njega ili da pevam o njemu ili da nosim transparent/zastavu oterao bih ga u kurac, a samim tim bih se oprostio i od sopstvenog zivota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ne znam sto me terate da se ponavljam,jednostavno gledamo stvari drugacije...sve je to lepo sto vi pricate,i poseta navijacha,i gazprom kao sponzor,ali cinjenica je da nam je tim ochajan,da nas predsednik non stop ima govore mrznje,da nismo videli drugo kolo kvalifikacija za bilo sta evropsko vec 3 godine,pobedu u derbiju i titulu...budite realni,nemojte se zamajavati glupim kupom... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 pa igrate valjda za vikend evropsku tekmu :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 HA HA HAAAAAAAAA VANJAAAAAAAAAA UBIJAS MEEEEEEE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ne znam sto me terate da se ponavljam,jednostavno gledamo stvari drugacije...sve je to lepo sto vi pricate,i poseta navijacha,i gazprom kao sponzor,ali cinjenica je da nam je tim ochajan,da nas predsednik non stop ima govore mrznje,da nismo videli drugo kolo kvalifikacija za bilo sta evropsko vec 3 godine,pobedu u derbiju i titulu...budite realni,nemojte se zamajavati glupim kupom... ma kup mi je bitan samo ako je dupla kruna u pitanju :) a za evropu jbg... budimo realni do kraja... partizan je zabo klea i to je to... kao da je to jedina losa procena SD crvena zvezda... toliko "netalentovanih" je u partizanu reinkarniralo u mega careve... svaka cast grobarima na uspehu... ali ako su i oni realni onda im je jasno da se onako moze proci jednom u istoriji kluba... radisa ilic na golu je kao da ti je gol prazan... samo treba da ga pogodis :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ma onaj prolaz je dar sa neba. Tri igraca su promashila penal preko gola...koliko puta se to ponavlja? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Koliko su se usrali.... A imaju 5x jaci tim... KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Koliko su se usrali.... A imaju 5x jaci tim... KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI! mesas babe i zabe... oni imaju tim (kakav je takav je, al je njihov)... mi imamo... uostalom videcemo sutra sta imamo, ako se ne prekine utakmica pocetkom drugog poluvremena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) imam par heeeeeeeeeeeeee-ova :) 1) mogli je vise da vas dodje na evropsku tekmu heeeeeeeeeeeee 2)kukate na stojketa se stojke a imate grobara djordjevica u timu heeeeeeeeeeeee 3)dobar vam je spektakl heeeeeeeeeeeee 4)grujo dodjes mi siguricu, rekao sam ti poklon kvotu za danas heeeeeeeeeeeee 5)mendzi drug :) sve u svemu, jadni smo i mi i vi, tako da ono, mozete da se borite za 2. mesto heeeeeeeeeeeeeeeeee poz drugari :) Edited October 23, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Spektakl 4real :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Koliko ste balona duvali... Nije ni čudo što ste poduvali! AXEXEXEXEAAEXEAXE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Vidiš da je hteo da se napravi pametan Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 ma glupi grobari, jebo ih tole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 http://www.zurnal.rs/2010/10/24/zasijala-nova-zvezda/index.html OSVAJAMO! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 A ja mislio da nasi vaterpolisti ne znaju da plivaju.. GJ! Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 osnovni zadatak uprave fudbalskog kluba crvena zvezda je da ne dozvole da nam li adi bude gladan... ako i on predje u partizan osvojice LS... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 ne razumem u cemu je problem,pogledajte koliko je publike bilo pre godinu i po dana na tribinama,a koliko sad,osvojili smo kup i ravnopravno ucestvujemo u borbi za titulu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ajd sad ozbiljno. Niste imali loshijeg golmana odavno. Cak i onaj Radjenovic (?) je bio bolji od ovoga, iako je bio kriminalan. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Randjelovic car :) sta bi na kraju sa navijacima, cuo sam da je bilo par stotina i da ih je jos vise ostalo napolju (karta bila soma dinara), taj Dzomba... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 hehe, ja znam dzombu licno, bio je nesto u bgu u bolnici dok sam bio na vezbama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ^ hahaha :D Nego da se vratimo na temu... http://www.sportal.rs/news.php?id=38648 Bilo bi kul kad bi ovako zaista bilo, ali sumnjam, stvarno je monotono postalo to sto se stalno ista imena izvlace, grof/muslin/jankovic/stepi/djukic iako realno ni jedan osim stepija ne bi hteo da bude trener ili postoji neka prepreka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=38647 http://www.sportal.rs/news.php?id=38650 -> Kakav demagog, jebem mu mater lopovsku... A siguran sam da nece doci do te kontrole sudjenja, jer naravno Tole, zakleti Grobar nece to dopustiti, tako da ovaj Djuric serenda u prazno.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Protose Srbine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 sportal ~ kurir Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts