baltam0s Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 koliko se secam, pre nego sto se udje u onu kulu gde bleji onaj zajebani wizard, a valjda ga iskopas iz nekog groba tu odmah. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Upravo Sinistral =) Zapanjujuce koliko malo ljudi zna ...iako ne znam zasto =) Nisam dugo igro,pa se nisam ni sjetio dal' je jaci... Indeed,dobija se u guildi,kad u dvoristu aktiviras one skulpture,il stagod,ides pod zemljom,gde mozes da rijesis onu zagonetku =) Ajd' postavljaj pitanje! koliko se secam, pre nego sto se udje u onu kulu gde bleji onaj zajebani wizard, a valjda ga iskopas iz nekog groba tu odmah. Ja mislim da tu lezi armor,il tako ? Procitaj spoiler moj,pise tu ukratko.. Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 bejah u pravu za lokaciju, sad proverih:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 bejah u pravu za lokaciju, sad proverih:) ? Ne kapiram o cemu pricas,koliko se sjecam,a i Sini,se slaze samnom nalazi se u gildi.. Ae proci cu danas na brzinu opet igru pa cu da ti javim ... Da ne bude da sam neka picka...Ali ni ne znam o cemu pricat :P Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ovo ne ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) Konfuzno je jbg,ne znam o cemu baltamos prica ... A taj mac,koji sam i opisao je sinistral odgovorio ... nmvz ... neka postavlja pitanje ko god hoce EDIT : Evo ga napokon i jebeni dokaz :) Zivjeli Edited July 30, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 evo ja cu, nisam se bas naigrao :) kako se zove prvi boss u diablu II? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 andariel ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 trebalo bi, osim ako nije mislio i na one pod-kvestove, u kom slucaju je blood raven ili kako se vec zvase. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Konfuzno je jbg,ne znam o cemu baltamos prica ... A taj mac,koji sam i opisao je sinistral odgovorio ... nmvz ... neka postavlja pitanje ko god hoce EDIT : Evo ga napokon i jebeni dokaz :) Zivjeli nismo se razumeli:) tacno je on odgovorio, samo sam hteo da kazem da sam pogodio lokaciju(vidi se na videu, tu u grobu pored kule u kojoj je bio Maze). nije ni vazno:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 nismo se razumeli:) tacno je on odgovorio, samo sam hteo da kazem da sam pogodio lokaciju(vidi se na videu, tu u grobu pored kule u kojoj je bio Maze). nije ni vazno:) Nesporazum,ok :D Ajmo zivjeli,a @ Panta,trebalo bi da je to Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Pa ko sad postavlja pitanje? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 pa kad dvini postavlja dvosmislena pitanja:)...prvi boss je blood raven, a prvi act boss je andariel:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ma ajd to, nego sam ja odgovorio tacno na ono za Fable, pa zato. :P Koja su 3 glavna neprijatelja Nameless Onea u Tormentu (shades of evil, neutrality and good, given life and twisted by the laws of the planes) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 --- Trebalo bi da se spelluje ovako, igrao sam igru pre par godina :D Ravel = Neutralna Trias = Dobro Fhjul = Zao Ako se sjecam dobro,a ovaj citat je iz prorocanstva Deinoare =) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 pogodio si i za andariel a verovatno i za ovo :) pravih bosova ima samo 5, a kvest bosova ima bar 20 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Jest, tako je WTFLuka, mada se na netu cesto debatovalo da li je Evil zapravo Transcendent One ili Fhjull, mada ja mislim da TO nije Evil, pa zato moze ovako. :D Postavi pitanje, ja cu preskociti odgovor ovaj put da ne bude da se smenjujemo nas dvojica. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 (edited) ANDARIEL a bilo je vec..kakav sam bot! Edited July 30, 2010 by Pet0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Ja msm da nije TO... Nego pitanje... dugo sam razmisljao i nije mi padalo na pemet puno pametnog ... pa na kraju odlucih da pitam ovo : U Witcheru , aktu dva,imate sansu da pomognete jednoj... 'gospodjici' :D Da joj pomognete da njenog ljubavnika/muza vrati u normalnog covjeka,jer je on ? E sad pitanje je, Ko je ta zena ( ime i uloga)? Kako joj se zove muz ? U sta se pretvara ? I kako joj mozete pomoci ? Izgleda kao da je dugo i tesko,ali nije :D Odgovara se u par rijeci,a ako znate jedno,znacete i drugo :> Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 jer sam ja pogodio andariel ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 30, 2010 Author Report Share Posted July 30, 2010 Ja msm da nije TO... Nego pitanje... dugo sam razmisljao i nije mi padalo na pemet puno pametnog ... pa na kraju odlucih da pitam ovo : U Witcheru , aktu dva,imate sansu da pomognete jednoj... 'gospodjici' :D Da joj pomognete da njenog ljubavnika/muza vrati u normalnog covjeka,jer je on ? E sad pitanje je, Ko je ta zena ( ime i uloga)? Kako joj se zove muz ? U sta se pretvara ? I kako joj mozete pomoci ? Izgleda kao da je dugo i tesko,ali nije :D Odgovara se u par rijeci,a ako znate jedno,znacete i drugo :> zena je kurva a muz joj se pretvara u vukodlaka. sad za imena jebiga :) sto se tice spasavanja znam da je nesto u fazonu true love, ali sta je konkretno u pitanju, ne secam se, da li kroz dijalog ili kako.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 zena je kurva a muz joj se pretvara u vukodlaka. sad za imena jebiga :) sto se tice spasavanja znam da je nesto u fazonu true love, ali sta je konkretno u pitanju, ne secam se, da li kroz dijalog ili kako.. Kurva,da karmen,vodja kurvi :D Vukodlak Vincent,glavni u gradu,serif il kako god... A prvo ide na foru true love,al posto to ne upali moras da picis u one mocvare,tamo nadjes neku biljkicu i onda spremis nesto... Al nema veze :D nekome i na true love prodje,ajde :D Stvarno mi je banana da drzim ljude sa mojim pitanjima,postavljaj pitanje :D Potrudicu se da ne odgovorim na sledece :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 gle kali hm mislim da je meni biljka failovala, no davno sam igrao. mislim da dungeon siege nismo spominjali do sad :) kec - na pocetku igrice (cini mi se 2-3 act) sretnete sa overseer-om, dace vam dva questa, koja? pomoc - jedan ima veze sa jednim druidom (cleric-om) a drugi sa jednom tvrdjavom. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Ne sjecam se toga za druida... znam da se u tom chapter-u a i mislim od overseer-a uzima Fortress Kroth i Quest for Merick ili Wesrin Cross ,nmg da se sjetim :\ ? To je to cega se ja sjecam,mada nisam DS igrao odavnooo! Ako sam pogodio nek postavlja pitanje ko god hoce :> Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 31, 2010 Author Report Share Posted July 31, 2010 hajde malo detaljnije o tim zadacima, pogodio si samo ime? :) merik je mag, cleric ali je meni nekako uvek izgledao kao druid :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts