dvnityCker Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 bitna stvar ljudi je da pokusamo da se suzdrzavamo od spoilera ovde. Nisam igrao DAO, no Podgoricaninovo pitanje mi smrdi na spoiler Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) @ Cali,na toga sam mislio,Archdemon je vodja Darkspawna... Mada si u pravu prolly moze i on da se smatra kao zmaj ( Na neki nacin jeste) Ali su ovo sve zmajevi van price , Ti mozes da roknes i High Dragona i Flemeth,a ne moras :D Sorry bionic :\ Pitaj pitanje cali Edited July 28, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 hm, pa kako onda da koncipiramo kviz? ostaje jedino neki opsti lore (dakle vezan za setting/sistem, a ne za samu igru) ili pitanja iz mehanike sistema. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Nemoj sorry nego edituj oba posta da su sa spojler tagom. Što se tiče pitanja, ne bih da se bagujemo detaljima, dovoljno je generalno znanje, tipa "Ko je vođa NCR" ili "ko se pojavljuje u oba dela Baldurs Gate" A sad moje pitanje: Za koju su organizaciju radili braća Denton? Edited July 28, 2010 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 joj joj ovo znam iako nisam igrao:) UNATCO ? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Sad za kaznu da je obrneš za 48h! Tako je, UNATCO, ili United Nations Anti Terrorist Coalition. Duleja sledeći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 obrnucu je nekad sigurno, moram prevazici to sto nema carobnjaka i elfova! evo jedno lako, posto smaram sa dndom: najjaci zmaj (species-wise) u dndu bi bio? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Sto se cele rase tice mislim da je Gold Dragon, nemam pojma sta bi drugo moglo. Kod evil zmajeva Red Dragon, ali mislim da je ovaj zlatni jaci. Takodje svi ovi planar i orijentalni zmajevi su slabiji koliko sam upucen. Sto se tice najjaceg zmaja kao pojedinca to je valjda Tiamat, ali on je bozanstvo tih evil zmajeva, a ti ocigledno zelis celu podrasu. U svakom slucaju zlatni zmaj valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 tacno afkors, zlatni je najjaci:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Bjese gold dragoni kad su stariji,il kad se razviju imaju onaj spell " Detect Gems" Igrao sam d&d odavno,a i nisam previse pamtio infoa ,jer sam simultano igrao jos neke igre? Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pitanje: Postoje tri itema koja mozete skupiti kroz quest chain koji se proteze kroz ceo Baldur's Gate serijal. Kad predate te iteme krafeteru na kraju dobijate super mocni set :) Kako se zovu ta tri itema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Zlatne pantalone i tunika, ali nisam igrao ekspanziju za BG2 pa ne znam treći sastojak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Koliko se sjecam BG-a ima tokom igrice jos dva itema , Golden Ring i Golden Belt - mislim da je neki od ta dva sa Golden pantaloons i golden tunic... ali nisam siguran... bas sam odavno igrao,mozda cak nije nista od ovoga ? Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 golden bronze i silver pantalone :D se zove 3 itema koje se protezu kroz ceo quest ali mislim kada se preda quest da se dobije samo jedan armor koj te pretvori u golema ali sam zaboravio kako se zove :S Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Right!!! U pravu si ... gg panto :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) 4. sastojak je neki meteorit plave boje ili neka magicna prasina sto se nadje u throne of bhaal. gnome alchemist onda napravi power armor koji izgleda kao ademantine golem, uz to dobijes i flamethrower i mozda gauss rifle, nisam siguran. edit: u vezi pitanja sa zmajevima iz DAO, nisi bas tacno postavio pitanje jer " 2. zmaj bi bila Flemeth, " ovo nije tacno, Flemeth je shapechanger, sto znaci da je naucila da poprimi oblik zmaja, sto je ne cini zmajem. Tako da sam tehnicki u pravu, ako se vodim logikom po kojoj je postavljeno pitanje. A zmaj u Orzemaru i nije pravi zmaj, vec neki mali zakrzljali. Kad smo vec kod toga, jel neko primetio razliku u ubistvima sa tim macem sto lutujes od zmajceka, posto pise da daje messy kills, al ja nisam video nista messier od uobicajenog? Edited July 28, 2010 by bionic.man Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 jel sam pogodio ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Povodom stvari o Dragon Age-u Flemeth jeste shapeshifer ,ali u borbi sa njom je ciste zmajcek,a onda vodeci se tvojim misljenjem da Flemeth nije zmaj,onda Archdemon tek nije ,jer je on vodja darkspawna,a ujedno jedan od njih ( Darkspawn ) Demon -znaci. A to da je u obliku zmaja to je vec drugo ... nego,nema veze,pokopajmo ovo =) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pogodio si panto, svaka cast. Postavljaj pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 hmmm kako se zove prvi ork koga sretnete u icewind dale 2 ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 (edited) Torak Skullsplitter ? Jel bjese on?pri pocetku Chapter 1? Odavno sam ovu igru igrao,ali on nakon kratke borbe sturne.. Edited July 28, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 29, 2010 Author Report Share Posted July 29, 2010 hm, pa kako onda da koncipiramo kviz? ostaje jedino neki opsti lore (dakle vezan za setting/sistem, a ne za samu igru) ili pitanja iz mehanike sistema. pa samo treba da izbegavamo te velike spojlere, da ne pitamo tipa u kakvoj je vezi Sarevok sa glavnim likom iz Baldura II, ili ko je klinac iz Witchera, takve stvari sam mislio Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 WTFitsLukaDerv tacno je :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Odgovor moze biti mali spoiler,pa nek se odgovara tako =) U Fable I ( Lost Chapters ) u odredjenom dijelu igre,ako propustite sansu da uzmete mac ( jer ste odlucili da spasite sestru ) Jack of the mask il tako se zove boss ( Ovo je dio price ) Malo kasnije tokom igre dobijate sansu da uzmete mac koji je mozda cak i jaci od prethodno spomenutog =) --- EDIT* :D Ocigledno je malo zajebano,za ljude treba mjest,nije neophodno ime maca,niti TACNA definicija dobijanja,dovoljan je odgovor kao na primjer... Kako se zatvara kapija obliviona? " Koriscenjem one kugle" il sl... Znaci cisto sustina... Eto,valjda sam malo olaksao,a ako nike ne odgovori do sjutra popodne,pravo na pitanje dobija Bionic.man =) Edited July 29, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Nije jaci, isti su. Avo's Tear. Negde u gildi ga nadjes, ne secam se gde. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts