[BMF]Psycho Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Svaka cast Nemi Zmaj, ili bolje reci, svaka cast tvom burazu. Dogovorite se ko oce da postavi sledece pitanje :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Meni je u tom delu uvek smetalo sto Bruenor nikad nije koristio warhammer, vec je emotivno vezan za svoju sekiru, al dobro sad. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Pa stvar je u tome sto je izgubio warhammer, oni su ga trazili u trenutku kad nabasas na njih. Mene vise zanima kakve ludacke statove ima Aegis-Fang dok ga Wulfie drzi. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ma i nema ludacke... Ako me secanje dobro sluzi iz nekog D&D rulebooka to je +3 Throwing Returning Warhammer. Osim Drizzta, nisu oni neki veliki nivo. Bruenor je cini mi se Fighter lvl 14, Wulfgar Barbarian lvl 9-10, Regis rogue otprilike tog nekog nivoa i Cattie-Brie fighter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 pa dobro, nije ni drizzt nesto omgbbq, on je neki sedamnaesti valjda...relativno visko da, ali eto, taj bruenor je tu blizu:) tj, opet ja sa loretom, mozda je u igri drugacije (mada sumnjam) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Evo jednog pitanja.U kojoj se jos igri ,osim Baldurs Gate serijala pojavljuje Drist ( u ID igri se nesto ne secam da sam nabasao na njega ili da je pomenut ,tako da nije ID)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 pojavljuje se u pc igrama samo u baldurs gate-u 1 sa gnollovima i u 2jci kad sretnes celu druzinu. ni u jedoj drugoj se ne pojavljuje pominju se u iwd-u dvojci koliko se secam ali se ne pojavljuju kao akteri tamo Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ima i knjiga neka o njemu,ili tako,odavno nisam igrao te igre,ali se secam tako necega =) GG Joekerr Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) mislis knjiga u igrici ili knjiga kao for real? for real ima tona knjiga. Posto sam siguran da sam pogodio evo jedno malo teze za iskusnije. U kojoj igrici i gde se mogu sresti Artemis Entreri i Jarlaxle? :) HA! :D bonus pitanje: ko su oni?(nije obavezno odgovoriti, ko nije citao knjige i ne moze da zna) :) Edited August 10, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Evo jednog pitanja.U kojoj se jos igri ,osim Baldurs Gate serijala pojavljuje Drist ( u ID igri se nesto ne secam da sam nabasao na njega ili da je pomenut ,tako da nije ID)? Demon Stone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 U kojoj igrici i gde se mogu sresti Artemis Entreri i Jarlaxle? :) HA! :D bonus pitanje: ko su oni?(nije obavezno odgovoriti, ko nije citao knjige i ne moze da zna) :) For real,a sto se tice pitanja Artemis je assasin,ciji je glavni protivnik Drizzt =) A pojavljuje se u Balduars Gate 2 Baldur's Gate: Dark Alliance II ,i tu je playable kad se predje igra na najteze i uradi nesto sa Drzztom( kolko' se sjecam),takodje u BG2 Shadows of Amn? I u DLC-u za NWN Tyrants of the Moonsea - ja mislim Jarlaxle se pojavljuje isto u Shadows od Amn,koliko se sjecam,a on je po knjigama vodja ubica - ili kako li se prevodi ( mercenary ) ~ Citao sam na netu :p I on se oblaci ko klovn,u sarenoj garderobi,sa mindjusama,lancicima,itd,da se cuje dok dolazi,il tako nesto,lolz :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 For real,a sto se tice pitanja Artemis je assasin,ciji je glavni protivnik Drizzt =) A pojavljuje se u Balduars Gate 2 Baldur's Gate: Dark Alliance II ,i tu je playable kad se predje igra na najteze i uradi nesto sa Drzztom( kolko' se sjecam),takodje u BG2 Shadows of Amn? I u DLC-u za NWN Tyrants of the Moonsea - ja mislim Jarlaxle se pojavljuje isto u Shadows od Amn,koliko se sjecam,a on je po knjigama vodja ubica - ili kako li se prevodi ( mercenary ) ~ Citao sam na netu :p I on se oblaci ko klovn,u sarenoj garderobi,sa mindjusama,lancicima,itd,da se cuje dok dolazi,il tako nesto,lolz :D zar nije zabranjeno da se gleda info s net-a??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Tako je, Luka prestani da varas! Jarlaxle se provereno moze sresti u BG2 i to konkretno u Ush'Nathi drowskom gradu, gde on pokusa da prevari vaseg lika, koji za njega treba da ukrade neko drago kamenje. Pomenute dragulje poseduje jedan lich. Razlog zbog koga on to radi je da bi se osvetio jednoj Matron Mother, koja ga je prevarila i nije mu platila za neki merc posao. Inace doticni lich je pripadnik te porodice koja je zavrnula Jarlaxla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Tako je, Luka prestani da varas! 1. Ne varam. 2. Odakle da neko zna da TI ne varas =)? Edited August 10, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Ajde ako ne varas reci gde se tacno sretne entreri u shadows of amn-u :) lakosta > jep, teleportuje ga u njegovu glavnu bazu koja se nalazi negde u nekoj paralelnoj dimenziji :) Edited August 10, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ko je jedina osoba koja se pokazala imunim na privlačnu moć Sauronovog prstena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) @ Joker,srece se kad se krece u borbu protiv Bodhi,ako odlucis da Drizzta povedes sa sobo - To je ako me dobro sluzi sjecanje... A sad ne znam ko postavlja pitanje,jer cini mi se da je cali odgovorio na isto pitanje kao i ti,ali drugaricje,sto znaci,da jedan od vas nije u pravu ^.- A sto se tvog pitanja tice, Tom Bombadil - debeljko... oooh how i love him <3 Edited August 10, 2010 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 JoeKerr nije tacno odgovorio jer se Drizzt stvarno pojavljuje, i to kao playable lik u jednoj misiji, u igri Forgotten Realms: Demon Stone, kao sto je Cali rekao. Dobra igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Good Game =) Cali,jesam u pravu? Koliko se sjecam Tom je taj :D Peace Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Tom Bombadil, najstarije stvorenje u Tolkinovom svetu. Luka spamer sledeći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 <3 Nek' pita lakosta,posto je bio nerdrage da varam,i sl =) Bilo kako bilo,neka on pita =) A Tom je meni jedan od omiljenih licnosti iz Tolkinovih knjiga =) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 verujem da se lakosta zajebavao, pogledaj uzvicnik... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Nema problema,svakako neka postavlja pitanje ^.^ Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 @ Joker,srece se kad se krece u borbu protiv Bodhi,ako odlucis da Drizzta povedes sa sobo - To je ako me dobro sluzi sjecanje... pa otprilike, samo sto nema nikakve veze za drizztom, nego kad se krece u borbu protiv bodhi, ako trazis pomoc od thiefs guild-a, oni ti posalju entrerija da ti pomogne u fajtu sa bodhi. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 To mi zvuci malo sumnjivo, jesi siguran u to jokeru? Sta Entreri ima sa Shadow Thieves, kad je on iz Calimshana. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts