Litt Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 pa pitam te lepo o cemu da razmislim? dodjes na topic koji sam napravio i kazes "koga boli qrac za oldskul gamere"...i sta je onda treba da razmislim? ako te ne zanima topic ne moras da ostavljas retardirane komentare nego zaobidji i citaj neki drugo forum, ja se tebi nisam izdrkavao u postovima ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neba016 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 nije u mom stilu da flejmujem sa nekim klinjama retosima..ali ja nisam video veceg hejtera od tebe zerrox...sta nekog boli kita za sc2 ovo je wc3 podforum?i sta se ljutis ako ti neko pregovara za to?sta koji moj ovde reklamiras taj shit od igrice?btw ja nisam nov ovde samo je moj ''nick nov''!!!!!!ja sam chamio ovde pre 5godina!!!!sine ti si se igrao u pesku!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ja igram wc3 od 2002, moja pisa je najveca. Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 I ja isto, vidi se da smo imenjaci ^^ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ja sam igrao Kanter još 2000. kod Stilgara u Cvijićevoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Ne lazi, tad si mi pokazao u Internet House-u CS i tu smo i igrali Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Da al prvo su mene vodili kod Stilgara posle Å¡kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 nije u mom stilu da flejmujem sa nekim klinjama retosima..ali ja nisam video veceg hejtera od tebe zerrox...sta nekog boli kita za sc2 ovo je wc3 podforum?i sta se ljutis ako ti neko pregovara za to?sta koji moj ovde reklamiras taj shit od igrice?btw ja nisam nov ovde samo je moj ''nick nov''!!!!!!ja sam chamio ovde pre 5godina!!!!sine ti si se igrao u pesku!!!! A sta tebe konkretno boli kurac da li ja reklamiram ili ne? I koji si ti faktor da prigovaras ista na ovom forumu? jesi admin? Madfrog je bio wc3 igrac, legenda, koja sad eto igra sc2. Tebi ako ista smeta oznaci topic kao procitan i to je to. Boze koje debilizme citam, bolje da zaobidjem ovaj wc3 deo ubuduce na sta je spala ova nasa "scena" Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neba016 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Pillow fight Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Pillow fight BITCH FIGHT! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 gde je sad green da izjavi nesto u njegovom fazonu! ko se seca one njegove legendarne?? :)) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 fato, ti si imao mnogo više bisera ako ćemo realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 od greena tesko! a i ja nisam izjavio nista vezano za medfroga ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Zaboravili ste za KITAgaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 ortaci ortaka koji nemaju ortake Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts