RooT Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Zna li neko kako bih radio CS na 5kompova na internetu 6144/384Kbps (KDS) I koji mi minimum neta treba da bih guralo lepo na full rejtovima. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 treba ti 128k uploada po choveku da bi mogo full rejtove da terash, shto mu u praksi dodje bilo koji paket sa 768k uploadom jer je 512k premalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Na 384k ce da radi na rejtovima 80 a na 512 ce da radi na full rejtovima,i nije premalo uopste.Ako ces po nekoj logici da 128 treba za full rejtove,i to ti je premalo.256k ti treba za full rejtove za 1 racunar da radi bas ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 po logici da, po praksi ne. upravu je rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekkii Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 znaci minimum 768 upload mora da bude da bi radilo na max rate-ovima ??? pa to i ne izadje tako skupo kad se ekipa istali za net :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 thank you captain obvious. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pa ja ne znam koji to paket daje 768 uploada ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 pa imas kod nekih provajdera da trazis da se doda upload pa onda ti se dodaje na cenu u zavisnosti koja je brzina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Pa 16 mbit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) pa 16k din Edited August 10, 2010 by Marko^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Nije baš toliko skup paket od 16 mbit, šta zezate čoveka :) Pogedaj cene kod lokalnog adsl provajdera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ladno. Ja sam mislio, iz nekog razloga, da ide od pola mega upload uz 16 mega downloada. Evo sezam kaze da kosta 6800 dinara. Stvarno izadje skroz okej za ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4Ne Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kod telekoma Click 16, 16384/768 Kb/s za 5516 dinara, ugovor na godinu dana je obavezan. Ako imate nekog poznanika koji je polozio ove godine odlicno, odnesete svedocanstvo/knjizicu na uvid i dobijete 6 meseci gratis koji god paket hocete. Kad se tako uzme naprimer 16 mb, ispada 2758 dinara mesecno sto i nije mnogo za protok od 16mb :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Znaci odnesem knjizicu i dobijam prvih 6 metara za dzabe, i onda placam jos 6 punu cenu ? To mi je nesto mnogo velikodusno za lelekom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Pa i nije, imaju oni te akcije. Skoro sve šta uzmeš u telekomu dolazi sa 3 meseca "za po 1 dinar". Ovo je čisto dodatna priča za školarce. Prosto jure korisnike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4Ne Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Znaci odnesem knjizicu i dobijam prvih 6 metara za dzabe, i onda placam jos 6 punu cenu ? To mi je nesto mnogo velikodusno za lelekom. Upravo. Ja kad sam uzimao nisu ni gledali svedocanstvo, samo dali da potpisem ugovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) Kod telekoma Click 16, 16384/768 Kb/s za 5516 dinara, ugovor na godinu dana je obavezan. Ako imate nekog poznanika koji je polozio ove godine odlicno, odnesete svedocanstvo/knjizicu na uvid i dobijete 6 meseci gratis koji god paket hocete. Kad se tako uzme naprimer 16 mb, ispada 2758 dinara mesecno sto i nije mnogo za protok od 16mb :D Ako ne računamo prvih 6 meseci i ako ti je bitniji upload, jeftinije te izađe SBB, 12Mbps down / 1024kbps upload, 3690 din mesečno (12 meseci ugovor + duplirani upload) + koliko sam ja upoznat sa stanjem stvari cable ima manji latency od ADSLa Edited August 11, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 upravu si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4Ne Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ja bih prvi presao na sbb, ali moju ulicu pokriva drugi provajder a oni nisu bas najpouzdaniji pa jos uvek koristim ADSL. Na adsl-u download zavisi od uploada tj ako uploadujes nesto, neces moci da skidas full brzinom dok kod kabla nema toga, sto je recimo dobro za torrente :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Pa ja ne znam koji to paket daje 768 uploada ?! Pa sbb moze da uzmes neki paket i da doplatis 900 dinara i oni ti dupliraju uploda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Pa sbb moze da uzmes neki paket i da doplatis 900 dinara i oni ti dupliraju uploda :) Aham. Znam da je i eunet imao (mozda i dalje ima) akciju da im uplatis 200 dinara (or so, nista mnogo) i oni ti uvecavaju upload za odredjen protok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Ali ne ide preko 768, to je max do kojeg ubrzavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stricker^10 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 ali ako oces 16mbit adsl moras biti privezan na glavnu postu, barem je takav bio slucaj kod mene. pa sam morao da uzmem 8mbita. extra je radilo sa 4 kompa, svi slusaju na youtube muziku i igraju cs i extra radi, nije bilo laga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Pa 16 mbit :) Opet u praksi je to malo drugacije. Ako imas losu infrastrukturu i losije (citaj, stare parice i kablove u zidu) mozes zaboraviti na tih 16mb. Dosta ljudi koji imaju tih 16mb nema ni citavih 8/10mb a o uploadu koji je ovde najvazniji za cs da ne pricamo. .Stara tehnologija je bila sa papirnom izolacijom između parica pa se tu javljala vlaga. Nažalost veliki deo korisnika ima staru infraskrukturu čak i u Beogradu a da ne pominjemo ostale gradove Srbije ... Evo kod mene je slučaj da ne mogu imati veću brzinu od 5mb/768 zbog stare infrastrukture :/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Pa onda jedino da probaju pa da vide da li kod njih šljaka ili ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts