unknwn Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Zajebi crveni krst, imaš ove domove za nezbrinutu decu, nosi njima direktno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 +1 na voodoo_-ov predlog, nikako preko Crvenog Krsta vec direktno decijim ustanovama. Mozes i sam da naslutis zasto :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Није лоше дати ни Цркви. Рецимо ако даш у Манастир, монаси би то поделили по селу. Али пошто си из БГ-а најбоље је лично однети у такве домове. И немој ништа преко Катарине Ребраче, куја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 možeš i u crkvu da odneseš, ali nemoj da te vidi dvini O_O odnesi u svratiste za decu, kod vukovog spomenika. znam ljude koji vode to mesto, tako da im i ja cesto nosim kad mi nesto ne treba. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Није лоше дати ни Цркви. Рецимо ако даш у Манастир, монаси би то поделили по селу. Али пошто си из БГ-а најбоље је лично однети у такве домове. И немој ништа преко Катарине Ребраче, куја. nemoj pope da psujes krsta ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Ako poklanjas odecu Crvenom Krstu, nece da prime dok ne dones potvrdu sa hemijskog ciscenja.Cisto da znas, ja nisam mogao da verujem ali tako je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 U čoveče ... mislim, ima poente to, ali opet ... baš trip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 rofl, em dajes nesto dzabe, em moras i da im operes to, nek peru sami bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 to stvarno zvuci nezahvalno ... daj zvecanskoj ili tim domovima za nezbrinutu decu onda , i njima treba kao i crvenom krstu kapiram Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) sta nezahvalno, normalno ako poklanjas odecu da treba neki dokaz da je chista :c sta sad kao ako im vec dajes odecu ne mora biti chista :D ( doduse bilo bi ok da crveni krst salje tu odecu na ciscenje, ali crveni krst da ima para ne bi bio crveni krst nego banka! ) :C ono, zavisi na koji nacin gledas to, ako tripujes da ti njima cinis uslugu onda ti je to cudno ako tripujes da oni tebi cine uslugu time sto ti daju mogucnost da pomognes nekome onda je sasvim normalno :C al sam izdulisao! Edited July 8, 2010 by forrestg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 pa normalno da cu dati opranu odecu, al necu da dajem pare na hemijsko, jebala ih potvrda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 najbolje da crveni krst nema para :) salje tamo decu po inostranstvu dzaba !:)D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Pa to... ima smisla, možeš da doneseš garderobu sa ulice ili neku koja je ko zna gde bila, ali opet da traže sa hemijskog, je malo previše. A i to uvek može da se fejkuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 ja sam davno odnela ne znam koliko torbi dole crvenom krstu tj keva je odnela jer je bio ulicu ispod mene, a cula sam da mozes da odneses u Sabornu crkvu odes kod popa koji je tamo u kucici pored crkve tj tamo gde imaju one kancelarije Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts