Jump to content

tech-industry.co.rs - Huawei osvojio nagradu vodeće svetske asocijac


techind

Recommended Posts

Kompanija Huawei, jedna od vodećih kompanija u oblasti kreiranja telekomunikacijskih rešenja, osvojila je “Nagradu za najbolje rešenje” za svoj Sistem podrške poslovanju sledeće generacije (NGBSS) na TM svetskom forumu menadžera u Nici, u Francuskoj. Nagrađeno rešenje, koje je zasnovano je na principima uspešne prakse i primenjenom iskustvu, omogućava upotrebu različitih platformi kroz sistem otvorene arhitekture.

Sveobuhvatno NGBSS rešenje kompanije Huawei omogućava operatorima da uvećaju prihod, smanje troškove, unaprede efikasnost i optimiziraju poslovne procese. Panel stručnjaka iz ove oblasti je izabrao Huawei za pobednika, a rezultati su objavljeni uz rekordno prisustvo od više od 3.000 top menadžera iz oblasti komunikacija i velikih firmi.

Sistem Huawei NGBSS, koji primenjuju vodeći operatori kao što su China Mobile, China Telecom, ET i Telfort/KPN, ima više od 300 miliona korisnika u preko 30 zemalja. Više informacija o nagradama možete videti ovde.



Pogledajte članak na tech-industry.co.rs
Link to comment
Share on other sites

braćo moja, ajde iskreno, je l koristite neki random gibberish generator za ove tekstove? razumem ja potrebu za pr-om, ali brate mili, ceo ovaj članak ne sadrži niti jednu informaciju.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...