nikita_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Znaci ako bi vam zivot bio film kako bi vam bio soundtrack, i koja pesma bi vam bila himna/tema kada bi sta bili glavni u sceni. Soundtrack max 80 min Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 moram dobrano da razmislim,ali dja mi se topik :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 pa vec je bio onaj topic "pesme koje su vam obelezhile zhivot" ili kako vec, kontam to je to, bar se meni podudara. eventualno bi ubacio neke dramatichne i lagane pesme izmedju, ko shto su uradili u slumdog milioneru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Odlična tema, ali nemam dovoljno znanje muzike kroz slušanje potrebno da napravim takvu listu, kroz par godina nadam se : ) Da čujemo tvoju Nikita, ili ako još neko ima listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 toliko mi je buran zivot da bi jedan ton u trajanju od 80 minuta bio savrsen :D al ovo sto kaze kori, treba dosta iskustva i znanja za tako neku listu, a malo ljudi to ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 The Cardigans - Nil (intro ) The Smiths - Ask Queens of the Stone Age - Avon Eminem - Just Don't Give a Fuck Oh No - Bouncers DJ Shadow - Midnight in the Perfect World Beck - Loser Keane - Atlantic Shocking Blue - Love Buzz Tosca - Honey (remix) Moby - Shot in the Back of the Head Pixies - Where is My Mind Beck - The Golden Age Massive Attack - Live with me nije ovo lako, a pokusao sam da baremn napravim da bude malo zanimljivo posto imam bas dosadan zivot :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts