beep Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Uvek me oduševljavalo kad sa nekim pričam telefonom, posebno recimo ujutru, ili za vreme popodnevne dremke, i onda to ide nekako ovako Ja: E ćaoNeko: ĆaaaoooJa: Spavaš?Neko: Neeeee, evo me u kooolima, idem na pooosaaaooo (tišina u pozadini, nikakvi zvuci ne dopiru)Ja: Aha – ok. Pa ništa, kad stižeš?Neko: Eeevoo, tu sam na seemafooru, samo da se paaarkiram, znaači pet minuta! (i dalje ništa u pozadini)Ja: Mhm … ajde čekam te.Čekam najmanje 20 minuta. —– Ja: E ćao, jel si krenuo, evo mi smo tu.Neko: Da, da, u autobusu sam (odzvanja mu glas)Ja: Pa kad si tu?Neko: Pa za pet minuta, samo evo, dve stanice sam odatleJa: OkNeko: Ajde, ćao (dok pomera telefon sa uveta i pritiska crveno, u pozadini se čuje vodokotlić) —— Ja: E ćaoNeko: desiJa: desi ti je bolje pitanje?Neko: Evo me u prodavnici, tu sam za 3 minutaJa: Nemoj da lažeš, nisi ni krenuoNeko: Jesam, jesam, sto posto, krenuo sam!Ja: Šta ćeš u prodavnici?Neko: Pa evo, kupujem nešto…Ja: Šta?Neko: … sok!Ja: U kojoj prodavnici?Neko: Pa ovde, jednoj, nekoj…Opet čekam 20 minuta da se neko pojavi —– Ja: E ćao!Neko: ĆaaaaaaooooJa: Spavaš?Neko: Ma neeee, evooo čiiitam neeeku knjiiiguJa: Ok, čujemo se kad se probudišNeko: Vaaaaaži!Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ovo je najgori tekst do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Bilo je realno i gorih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts