techind Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 D-Link Boxee Box bi trebalo da se pojavi na zapadnim tržištima u novembru ove godine, umesto u junu za kada je ovaj uređaj bio inicijalno planiran. D-Link se pravda nemogućnošću nabavke komponenti za sastavljanje ovog uređaja u dovoljnim količinama. Boxee Box je uređaj za mrežni media streaming, kojim se omogućava reprodukcija 1080p videa sa interneta ili iz lokalne mreže, uz hardversku akceleraciju. Boxee bi trebalo i da pušta Flash sadržaj koristeći najnoviji Flash Player 10.1, a kompanija kaže da će biti pristupačan i da neće postati zastareo nakon godinu dana, što se neretko dešava sa uređajima koji se oslanjaju na internet i kodeke. Pogledajte članak na tech-industry.co.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 boxee je brutalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Dobar mu je dizajn :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yossarian (SWOS) Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Danas sam baš zvao Pakom u vezi Boxee Box-a pošto imaju neku stranicu u "uskoro u vašem gradu" fazonu. Trebalo bi da se na našem tržištu pojavi za nekih 15-tak dana. Cena će biti orijentaciono oko 30.000,00 Din. 30000din =/= 199$ Baš me zanima koliko bi ispalo da se uveze iz inostranstva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 189 eura u Holandiji moram da vidim sa burazerom da prinese jedan kad bude dolazio krajem godine, mislim da ce taj boxee da bude vrh investicija za moje matorce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Realno ne vredi da se poredi sa cenama u USA. U EU i može, slično košta i u Nemačkoj kao u Holandiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Znaci ovo cudo u sustini moze da strimuje preko mrezhe sve hd filmove jedino me interesuje je l ima u njemu onaj DTS konverter za te HD filmove u DTS-u sto su, ili nema ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts