Xerax Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Trebalo bi sledeci mesec da idem za Pariz. Cuo sam da se pojavilo sada brdo low cost kompanija koje voze za dosta manje pare po eropi... Trazio sam dosta po netu let Beograd - Pariz i posle 10 dana nazad... Nigde nisam uspeo da nadjem ispod 250-300 eura karte sto i nije neki low cost u odnosu na druge destinacije tipa Bec,Prag,Mingen,Berlin,Kopenhagen mogu da se nadju od 30-100 eura sa sve taxama i ostalim glupostima. Ono sto meni treba je je karta u oba pravca iz BG-a do Pariza i nazad. Jel ima neko iskustva sa ovom pricom i dali moze da preporuci neku varijantu jeftiniju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) flynikki 5-15 juli, povratna 122.95eura Edited June 7, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 122.5 eura ti je u jednom pravcu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 (edited) a lepo sam shtikliro da je povratna. uostalom odesh na sajt aerodroma, nadjesh red letenja i po spisku kompanija overavash njihove sajtove i cene. Edited June 7, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Wizzair leti iz Temišvara, overi njihov sajt (povratna za Barsu me ispala manje od 150 evra, u poređenju sa Spanairovim letom iz Beograda od 300 evra) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Chekiraj Malev, ja sa njima leteh do Amsterdama za smeshne pare, mozda imaju i za Pariz isto a mozda i ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 a lepo sam shtikliro da je povratna. uostalom odesh na sajt aerodroma, nadjesh red letenja i po spisku kompanija overavash njihove sajtove i cene. To je cena u jednom pravcu,evo ti link to flyniki-a de sam nasao za 127 eura...kada stikliras one way ili povratna dobijas istu cenu jer ima samo let do tamo a ne nazad...evo ti link gde ces videti da pokazuju samo destinacije do tamo,a ne nazadFLYNIKI ... a ovo ti je link do sajta sa povratnom kartom,ako pogledas redove letenja videces da ce ti prikazati i povratnu rutu sa informacijama o povratnom letu kompanija sa povratnim letom Na ovom drugom linku ces videti da je u ovu cenu uracunat Outbound: Belgrade - Paris Friday, July 16, 2010 (karta do tamo) i Return: Paris - Belgrade Saturday, July 24, 2010 (povratna karta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Ko te jebe reve kad hoćeš da budeš od pomoći :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Nista lose nisam mislio :)...da ne pomisli pogresno,samo ukazujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ja mislim da je rev shvatio da je pogresio :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Vitjo kako te ne mrzi to da radis stalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Jel si nasao nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 http://www.flyflytravel.com/ evo ovde ima za 168e... ovde ti je 168e povratna, ako ti znachi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 hvala, cisto da vidim kako se krecu cene letova :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerax Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 nasao sam dosta jeftino,ali moram mnogo da se cimam....bukvalno mi je isti kurac dal kreno busem ili avionom,posto se preseda,ceka dosta,i stigao bi 4 sata ranije avionom....tako da ne znam josh sta cu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts