Doca Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 dakle, laptop je dell studio 1555 sa sledećom konfiguracijom: Windows 7 Home Premium 64-bit 2.2GHz Intel C2D T6600 15.6" HD (720p) TrueLife LED (1366x768) 4GB RAM 500GB 7200rpm hard drive 512mb ATI Mobility Radeon HD 4570 (DDR3) problem se javlja kada imam instaliran catalyst, jednostavno odbija da baci 1080p sliku na tv preko hdmi porta, a u opcijama piše da je sve na 1080p (i u catalystu i u win-u) . kada izbrišem catalyst sve radi kako treba, međutim tada mi, na primer, seče pes2010, dešava mi se da mi opadne fps na trenutak dok gledam neki film (nebitno da li je divx ili hd) , itd. ima li neko ideju šta bi moglo da bude ? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ako si probao da skines i instaliras najnovije drajvere, onda nemam ideju. Ali svejedno, cekaj vudua da ti da odgovor :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Probaj da nadjes drajvere na Dellovom sajtu, ako i oni prave isti problem, onda ili je neki bag u drajveru, ili teraj na reklamaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts