markotod91 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Nikola, je l' znas kad je suprotnoj smeni dodela diploma i svedocanstava? Moram to da pokupim :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 cane bog ! http://www.youtube.com/watch?v=KXrDiVgzPro&feature=related Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Sta je tu cudno, pa nemas 30 godina lol, uzivaj dok ga jos i imas Ma znam, nego sve sto radim je krevet/komp/krevet mozda neka bleja sa drustvom, ako nista drugo od sutra cu opet poceti da vozam role \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Uplatio si u terminu kada su Lejla i Mina tamo priznaj, kao raspituješ se kako izgleda pf :)) haha gde se toga seti kori al provalio si ga... realno :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ako nista drugo od sutra cu opet poceti da vozam role \o bauer ili roces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Meni zao sto nemam vise Bauerke s kojih nisam silazio dok nisam isekao koleno na nekom kamenju pre 4 godine :/ Iste ovakve Mnogo sam ih drdnao zbog spustanja niz stepenice :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Kako je nije sramota... Delta: Patriotizam je redovna plata Bio ja na Krfu 2005, a mozda cu i ove godine...:) Ima lepih plazica da se nadje i stari grad je jako lep, i onaj muzej Austrougarski, na vrhu planine... takodje, ima i dojajni aqua park...:) Edited June 15, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Uplatio si u terminu kada su Lejla i Mina tamo priznaj, kao raspituješ se kako izgleda pf :)) Tai fai idem i ja na krf olo chuo sam da je dobro XD FORMI MATORI MOZDA SE I VIDIMO \o/ U koje mesto ides lol ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 poz a? :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Basket, basket! Jaoj jaoj! mislim da cu krenuti za jedno pola sata, smorio sam se kod kuce FORMI MATORI MOZDA SE I VIDIMO \o/ U koje mesto ides lol ? obavezno! mislim da je kavos Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 kad je taj basket na kraju? 530 Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 bahato !:) http://www.facebook.com/video/video.php?v=131176576909399 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ju ju ju "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 zaposli se Hocu, cim zavrsim fax : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Hocu, cim zavrsim fax : ) eh kad bi to bilo tako jednostavno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ukljucis se u stranku i posle faksa dobijes poso od iljadu evra :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 aham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 e duledoktori, ides na adu ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 bauer ili roces? Ni jedne ni druge :) @kreki, takve sam imao kad sam poceo da vozim,staro ali dobro! Ali sad bas vozam aggressive, remz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 e duledoktori, ides na adu ? prodaja sam znam, ali pivo, klima i fudbal na tv-u > basketa na 30 stepeni, u prevodu mrzi me:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 @Real: ma bauerke su za sva vremena roleri, bio sam te srece pa sam ih dobio pre 8-9 godina, inace nikad ne bih mogao da ih kupim. Te aggressive nisu lose, pogotovo sto ja volim sa manjim tockovima, medjutim, cini mi se kao da je deo za nogu malo prebudzen, odnosno da stopala imaju malo vise lufta, sto je lose zbog povreda. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 u subotu majstor postavio decotex u mojoj sobi - juche skinuo jer nece da se zalepi po ovakvoj vlaznosti vazduha - danas ja okrechio sobu...sutra dolazi polica i postolje za plazmu na zidu...taman da odgledam fino do kraja mondijal It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 @Real: ma bauerke su za sva vremena roleri, bio sam te srece pa sam ih dobio pre 8-9 godina, inace nikad ne bih mogao da ih kupim. Te aggressive nisu lose, pogotovo sto ja volim sa manjim tockovima, medjutim, cini mi se kao da je deo za nogu malo prebudzen, odnosno da stopala imaju malo vise lufta, sto je lose zbog povreda. Sad su sve aggressive sa malim tockovima :) pazi kod svih modela remza oni prave ogroman taj deo, ustvari tako izgleda ali kad ti udjes i zakopcas lajner i kopcu ne oseti se uopste :) ali su od ostalih rolera mekse, tako da si u pravu to za povredu, lakse je na ovim rolama sjebati zglob nego na nekim drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Kontam da kad role vozish agresivno da su ti najmanji problem zglobovi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 malopre mi je crkao osigurač na koji je pametni majstor nakačio dve klime, pa sam na usput shvatio da su na sve vodove (od zvona do bojlera) stavili identičan osigurač od 16 ampera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts