techind Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Microsoft je ispunio obećanje oko otkrivanja zvaničnih specifikacija Outlookovog formata PST (Personal Folders), pa je softverskim developerima sada dostupan kompletan File Format SDK zajedno sa alatkom Data Structure View Tool, čime se u third-party aplikacijama može izvesti pisanje i čitanje mejlova i ostalog sadržaja u PST fajlovima bez potrebe da je Microsoft Outlook instaliran na računaru. Ovaj potez može značajno ići na ruku i samom Microsoftu, jer će se povećati kompatibilnost ostalog softvera sa Outlookom, kao što je sada veliki broj programa kompatibilan sa Exchangeom. Inače, većina Microsoftovih pokušaja interoperabilnosti sa ostalim softverom okretalo se oko Office Open XML formata, umesto zatvorenih vlasničkih formata. Pogledajte vest na tech-industry.co.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Hvala kurcu, koliko sam se uvek smarao sa tim PST-om i ljudima koji neće Outlook Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 Stvarno, dobro su se setili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts