Jump to content

Transfer hitovi 2010

komaa

Recommended Posts

jos da rese problem sa golmanima koji imaju vec par godina i mogli bi da uzmu kalcho,sobzirom da ce rafa sjebati sve sto je murinjo uradio u interu.zapravo...doveli su ameliju koji je bolji od mrtvog abijatija,ma kapiram da je i flavio roma bolji od njega al ajde,sve je bolje nego da gledam zeljka kalaca :D

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i izgleda da nije sala - trezege ide u neki herkules..bato, puko je s mozgom skroz..

On 30 August 2010, Trezeguet completed his move to newly promoted La Liga team Hércules CF on a two-year deal.

citao sam u sportu ja mislim,

da hoce da predje tamo, da mirno zavrsi karijeru,

ali prvenstveno zbog zene, jer je ona rodjena spanjoljka iz alikante-a :)

btw. eto krasicu broja 17, bez kog plavokosi momak ne moze da spava!

radim iskljucivo po preporuci

kontradiktoran si igice:)

mislim pricas o kreativnosti i kako sve zavisi od sedorfa(a trenutno na kontinentu je naravno jako jako malo njih koji su njegova klasa uprkos njegovim godinama) i onda kazes kako treba pare da se potrose na igraca poput maskerana koji je turbo kosilica,a na toj poziciji milan ima ambrosinija,gatuza,pirla i sad prinsa:)

milan ukoliko dovede robinja,zavrsio je sav posao zato sto ima pata koji ce da shara svuda po napadu,roni i mali razmazhenko ce da menjaju strane,zavisno od protivnika,a u sredini ce da sipa ibra ko mutav.

Iza njih ce da heklaju ambrosini,pirlo,gatuzo i sedorf pored kojih se prins nece naigrati,iako delim gibino misljenje,on ce tek mnogo da napreduje,po meni je on bio najvazniji igrach u Rajevchevom bednichkom sistemu igre na Mondijalu.I realno,ukoliko nesta bude zdrav,on ce sa tijagom biti do jaja stoperski par,jedino je slabo mesto levog beka,ili sam jednostavno zaboravio ko je uz tu levu liniju posto je zambrota na desnoj...

zasto sam kontradiktoran ako sam rekao da treba da dovede maskerana? posle sam rekao da trebaju da dovedu dvojicu poput Snajdera i Kambijasa (prvenstveno jer imaju zaista ali zaista prestar tim), gde je snajder interu ono sto je sedorf milanu a kambijaso je DM kao i maskerano. Radilica. Van Der Vart bi mogao kratkorochno da nasledi Seedorfa od koga je mladji 7 godina

Ambrosini i gatuso su zaista suvishe matori za evropski fudbal. a ni pirlo nije u cvetu mladosti. na kraju sledece sezone ce imati 34,33 i 32 godine

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

u milan moze da dodje i esijen i ni on ne bi isterao ambrosinija i pirla iz startne postave.I Zaneti ima 37 godina pa igra na vrhunskom nivou.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Konchesky signed a four-year contract with Liverpool in transfer deadline date 2010.

On the 31st august 2010,

Robinho moved to AC Milan from Manchester City for four years in a deal believed to be in the region of €15 million

Edited by dMan

On 31st August 2010,

Schalke sign Klaas-Jan Huntelaar From Milan.

"Negotiations were tougher than expected. I am happy to have Klaas-Jan. He will help us," coach Felix Magath explained.

Schalke and AC Milan are reported to agreed on a €13 million deal for the Dutch striker.

The Dutch forward told his own website, "It is true I never wanted to leave Milan but that changed when Ibrahimovic came"

José Manuel Jurado

On 30 August, he opened the scoresheet as Atlético defeated Sporting de Gijón 3–0 at home; however, the following day,

he was transferred to FC Schalke 04 in Germany for €13 million, reuniting with former Real Madrid teammate Raúl.

Martin Jiránek

On 31 August 2010, he moved to Birmingham City, signing a one year deal.

On 31 August 2010,

Hleb returned to the English Premier League by signing a season-long loan deal with Birmingham City.

Armand Traoré

On Tuesday, August 31 2010, it was announced that Traore will spend the upcoming season on loan at Juventus.

Martín Cáceres

On August 27 he joined Sevilla FC on a season long loan with an option to purchase for €5 million.

Royston Drenthe

se pridruzio Trezegeu, otisao na jednogodisnju poznajmicu u Hércules CF :)

Edited by dMan

shalke kupio dvocifren broj igraca.videcemo kako ce magath to uklopiti,verujem da ce uspeti,covek objasnjava u bundesligi vec godinama.

videcemo sta ce biti do kraja dana.poprilicno aktivan je bio ovaj prelazni rok :)

the tireless oppression

the wisdom instilled

gotovo sve izgleda, beda, vdv nigde ne ide koliko kapiram... :) jbg da je dosao C.Cole bilo bi full ali ni ovako nije lose :) Sad krece kidanje od sezone :) Inace jako gotivim Magata, otac je lik i ne bi me cudilo da uzme titulu ove godine, samo se zajebao sto je otisao iz wolfsburga ali sta je tu je...

~~

Van Der Vaart na vratima Totenhema za 8 miliona funti. Galijano, da li me cujesh, odmah reaguj!!!;

taj rednap je stvarno matora pijandura. jebote, modric, kranjcar, ohara, i sad vdv. cisto da se razumemo, posle modrica je vdv tu i najbolji, al kako voli da gusi tim sa viskom igraca, to je nenormalno. ima jebena 4 napadaca, koja su za prvi tim, a da ne pricam o stoperima

Edited by siniSter

Bring It

dobar je Gomeš u poslednje vreme skroz.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jebote inter nikog da ne kupi za ceo prelazni rok..sta je ovo sa svetom..u plusu su po transfermarktu 53 miliona evra + odsteta za josea..i nista? bar hamsik ili ecipeci laveci su mogli da se pojave..

a i mancester..samo meksicki prodavac i onaj klosar sa ulice iz portugala..

uz salke svim srcem, cekaju titulu 50 godina, sad je vreme!

mogao bi, al ja npr pojma nemam kakav je on igrac. znam samo ono sto sam video na svetskom, a to je solidno, ne bog zna sta. al ukoliko uradi pola onoga sto je bent uradio prosle sezone, transfer ce se smatrati uspesnim :)

gijan je isti mondijal imao i pre cetiri godine pa je otisao iz udinezea u francusku sto je meni tada bilo prilicno cudno:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 3 months later...

da li neko moze da mi objasni kojom vrstom magije je besiktas doveo almeidu i simaA (lol) sabrosu za 3 miliona evra?kad se uklope za kvarezmom ima da krenu da melju.

the tireless oppression

the wisdom instilled