Jump to content

tech-industry.co.rs - Novi plastični MacBook koristi Core 2 Duo na 2

techind

Recommended Posts

Vijetnamski sajt Tinhte.com otkrio je da će predstojeći model MacBooka sa plasitčnim kućištem deliti slične karakteristike postojećeg 13-inčnog MacBook-a Pro, poput procesora Core 2 Duo na 2,4 GHz, GeForce 320M grafike i hard diska od 250 GB, ali će imati i neke osobine koje će mnoge kupce okrenuti ka skupljem modelu. Pored lošijeg kućišta, novi MacBook će koristiti bateriju koja omogućava do sedam sati rada, naspram desetočasovne baterije na aluminijumskom MacBook-u Pro. Ipak, broj portova za proširenje i ergonomski dizajn identični su reviziji MacBook-a koja je isporučivana od oktobra prošle godine. Kako su ovakve informacije često neistinite, Tinhte.com je objavio i nekoliko slika kompletnog pakovanja, kao i screenshotove sistemske informacione alatke koja izlistava hardver u računaru. System Profiler ovaj računar prikazuje kao "MacBook 7,1" (aktuelni modeli su 6,1), a vijetnamski sajt nagoveštava da će se novi MacBook na tržištu pojaviti u najbližoj budućnosti. Inače, ovaj sajt je nedavno prikazao i najnoviji prototip ovogodišnjeg iPhonea, za koji se pretpostavlja da je svežiji i od onog koji je prošlog meseca izgubio Appleov inženjer u jednom kafiću.

1

2

3

4

Pogledajte vest na tech-industry.co.rs

E nećeš verovati ima :) Ali nije aktiviran. Radimo na tome ovijeh dana, mislim da će uskoro biti rešeno :) Mislim, za tech postoje svakakvi planovi, ali RSS će valjda biti uskoro.

btw, jel to znači da će ovaj mek sad biti nešto jeftiniji, ili kako šta, nisam uopšte pratio tu priču?

Nece biti jeftiniji, za iste pare ce se moci nabaviti ko do sada sto je bio, samo eto kao poboljshana verzija...

Po nekim testovima sto sam gledao stvarno kazu da je do jaja, i taj 320m graficka da je skroz super za lap... Ne razumem se mnogo u to tako da ne znam da li je to stvarno toliko dobro ili kenjaju samo zato sto je apple u pitanju.

Al' kao novi macbook pro 10 sati rada baterije ih. U stvarnosti je to oko 7, ali mislim 7 sati je isto mnogo

320m je do jaja slaba grafika, kao i 310

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Vijetnamski sajt Tinhte.com otkrio je da će predstojeći model MacBooka sa plasitčnim kućištem deliti slične karakteristike postojećeg 13-inčnog MacBook-a Pro, poput procesora Core 2 Duo na 2,4 GHz, GeForce 320M grafike i hard diska od 250 GB, ali će imati i neke osobine koje će mnoge kupce okrenuti ka skupljem modelu.

Šta ja nisam onda ovde razumeo? Plus se pominje manje trajanje baterije? Ja sam skapirao kao "budžetska" verzija "alimunijumskog", ali ovako je šta, nova verzija, ali lošija?

koliko sam ja shvatio, poenta je da prodaju stari MBP prepakovan u jadnije kućište kao novi MB. ne verujem da je ovakva praksa retka u IT svetu, doduše. u auto industriji sigurno nije, eno nam ga kragujevac malo niz autoput :)

E nećeš verovati ima :) Ali nije aktiviran. Radimo na tome ovijeh dana, mislim da će uskoro biti rešeno :) Mislim, za tech postoje svakakvi planovi, ali RSS će valjda biti uskoro.

rss je postao de facto standard i krajnje bi vreme bilo. ja bih da ubacim feed na tv i na telefon, pa da ne listam više engadget :)