Jump to content

beep.rs - A sad jedna ekskluzivna informacija!

Lucky

Recommended Posts

Ja se ne sećam da je ovo postojalo ni u zenitu popularnosti zvezda kao što su Lepa Brena, Dragana Mirković i Zdravko Čolić, ali Srbija dobija, taman nešto pre Evrovizijskog takmičenja, album za sličice – Milana Stankovića. Da, album, sve u fullu, a sličice kupujete na trafici, i to.

Ako kupite Grand Reviju, dobićete album i početni paket sličica, a ostalo kupujete regularno, kao i sve druge sličice. Da sam malo zaliji, rekao bih da je to dobar način da na kiosku detektujete ko je gej a ko nije, u zavisnosti od toga ko se uhvati za sličice Milana Stankovića, a ko za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Zaista me interesuje kako će taj album izgledati, jel kao, poseduje ono, na svim stranama Milanove slike? Jel će biti neka, kod kuće dok ustaje ujutru mamuran, pa u školi, na fakultetu, pa onda popodne na piću sa drugarima, pa onda uveče u provodu, pa onda na nastupu … pa u sredini jedan veliki poster Milana Stankovića sačinjen od 30 sličica. Nemam pojma.Šalji dalje!

Pogledajte ceo članak