ameeb0 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Dobar dan! Naime jučer je izišao novi album popularne Bosanskohercegovačke rock®gae grupe. Kako sam primeteo postoji veliki broj fanova u Srbiji, želeo sam da postavim download za link te grupe. Naravno ja kao iz Beograda ne mogu dočekati da nam dođu u posetu tj. neku ljetnu svirku! Poslušajte i uverite se u uživanciju! Pesme koje strogo preporučujem su Domaćica(najjača reggae), Recesija i Walter! Dubioza je besplatno izdala album tako da možete automatski skinuti ovde: Download 5 do 12 Također s tim downloadom možete učestvovati u nagradnoj igri: 3 x Zlatnu Dubioza kolektiv VIP karticu koja će vam omogućiti ulaz na sve koncerte Dubioza kolektiva, bilo kada i bilo gdje + "5 do 12" multimedijalni CD + set DK merchandise-a: t-shirt, duksericu, bedževe... Puno sreće! Neke pjesme imaju na you tubu: Domaćica meni najdraža Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 (edited) interesantni su, neke stvari mega smaraju, neke su ok, u proseku onako. Edited April 14, 2010 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ameeb0 Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 interesantni su, neke stvari mega smaraju, neke su ok, u proseku onako. Smaraju stvari oko države naravno, ali to služi za motivaciju mladih u njihovoj državi, jer ne mogu rešiti prava te pitanja korupcije.. Ali meni su zakon pogotovo reggae pjesme.. Neku noć bili su gosti na MTV.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Naravno ja kao iz Beograda ljetnu gdje Neke pjesme Nisam hteo da vredjam ili prozivam, samo mi je smesno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 ja sam ih cuo na birfestu i krajnje pozitivno sam se iznenadio (buduci da nisam imao pojma ni ko su ni sta sviraju). medjutim, nisam ih slusao ovako, bas fino, ce da se provrti... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 hehe, drugar me zvao da ih slusam u bgu , bese u domu omladine ako se dobro secam, kao sto neko rece, smaraju mnogo sa politikom. Ja ih licno ne slusam, ali bilo je ok, bila je i sutka lol Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 kako iz beograda kad se javljaš izbosne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 mozda je mislio an biograd.:P Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 rege ratm/beastie boys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 ^a dobro ,barem pokushaj toga :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ameeb0 Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 Potreban je samo klik te sačekati da dođe download, te ako hoćete slušati nastaviti, ako ne prekinute, hvala! Također možete i vi snimiti spot za dubiozu pjesmu vidi vidi te osvojiti 2000evra! http://dubioza.org/5_do_12/album/40f4cf3309c5ccf66b922ecb8921f39bf3467c65 Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts