Force Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Imao problem, na oba palca na nogama , na desnom imam jos malo ali ne boli toliko. Kupi sredstvo protiv urastanja noktinju zove se " dr Sholl " tako trazis u apoteci , ali nemaju ga sve apoteke i nije jeftin tipa 800 dinara. Ako ti to ne pomogne onda kod hirurga, ja sam operisao i bilo je pakleno, ali bolje je da odes da ti to hirurg sredi nego da se patis ovako. Ja sam to godinama vukao, to su zavrseci nerava dole to tako boli kao nista. Idi kod lekara sto brze mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) imao problem na obe noge pre 3-4 godine. prvi put mi je doktor ('bem li mu sve zivo) radio zahvat bez anestezije tako sto je zavezao zavoj oko palca da bi zaustavio krv i izvukao nokat onim makazama sa krivim vrhom. nije bolelo. nekoliko meseci posle toga mi se vratio problem a uz to se pojavio i na drugoj nozi (palcu). posle 2 operacije nisam imao ikakvih problema, uglavnom pazim kako secem nokte i kupujem malo sire patike. anestezija takodje boli skoro kao zahvat bez anestezije, nemoj da te iko laze idi i zavrsi to sto pre mozes, ne zelis da se desi nesto lose tvom prstu, amirite? :) Edited March 19, 2010 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Cudi me da je zex pomenuo rakiju a ne dule! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 +1 za pedikira, drug se mucio godinama sa tim, doktori mu cupali nokat bezbroj puta, onda je otisao kod pedikira i nema problema vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 "Isti takav slucaj se desio u ceskim Budjejovicama" Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Meni je vise prekurcio bol,tako da sam to operisao. Oba palca... Izrod sam. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Meni je vise prekurcio bol,tako da sam to operisao. Oba palca... Izrod sam. jel to znaci da ti je sada ok? :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Ja sam kao klinac nekoliko godina imao taj problem i to toliko da su mi se hvatale naslage gnoja na naduvenom mesu na desnom palcu, mada sam kulirao i jbg navikao se. Onda sam otisao kod pedikira, onesvestio se od bola i nemam vise problem. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 uh... meni je urastao jednom mislim da sam bila 6-7 osnovne al sam to sama sredila makazama secnula deo koji ne boli tj nije urastao odvojila ga od osnove nokta i onda taj urasli deo samo izvukla prstom tj noktima (mozes pincetom) al kapiram da nije bila neka poodmakla faza, mislim boleo me je i dokurchilo mi je skupila sam muda i eto dok je mojoj kevi urastao morali su da joj pod anestezijom chupaju nokat i to veche (ili mozda par) je imala bolove katastrofa isto sam za par sluchaja i ja chula da je pedikir bolje sredio od lekara a kako to treba da se seku nokti da ne bi urastali? navodno sam i ja chula da se trebaju seci ravno, medjutim posle ovoga shto se meni tad desilo sekla sam jedno vreme ravno medjutim opet su imali tendenciju urastanja a i ruzno izgleda tako po meni je najbolje da kod likova kojima se to deshava da turpijaju sa strane tik pored nokta u pravcu rasta nokta, mislim ne znam dal je kod svih isto i kako vam nokti rastu al kapiram da urasta onaj deo vec gde prestaje ziv tj deo koji moze da se seche i bitno je valjda samo da sechesh/turpijas pre nego shto ima prilike da se useche u meso Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 ^ What she said. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Uhh desilo mi se to par puta, poslednji put pre par godina. Koliko se setjam, jednostavno sam kulirao i chekao da prodje, dosta je bolelo ali nekako mi je glupo bilo da zbog toga idem kod doce. Mislim da sam koristio neku mast, antibiotik valjda.... jebiga, davno je bilo. intervenciju Ovo je fenomenalno! Jel ima nekih ozbiljnijih operacija na YT-u? Odgledao sam one "related" klipove, gief moar. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 povratio sam jebo vas link Quote \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ovo je fenomenalno! Jel ima nekih ozbiljnijih operacija na YT-u? Odgledao sam one "related" klipove, gief moar. :) znao sam ja da je tjira uvek hteo da studira medicinu...ili je samo latentni sadista:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 i da, makazice mogu da zadju tamo gde grickalica ne moze a mislim da svi masovno grickalice koristite Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 znao sam ja da je tjira uvek hteo da studira medicinu...ili je samo latentni sadista:) Mozda i jedno i drugo, aaa? Nego, ajde doktore bacaj na PM linkove ka pr0 operacijama, sigurno imash pun Bookmarks toga. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Mozda i jedno i drugo, aaa? Nego, ajde doktore bacaj na PM linkove ka pr0 operacijama, sigurno imash pun Bookmarks toga. :) naravno da nemam, nisam ja bolesnik i perverznjak kao ti! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts