Trooper Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Treba mi neka jeftina bežična tastatura koja na sebi ima trackball ili touchpad (dakle keyboard+mouse u jednom). Bilo bi jako dobro ako ima media tastere, ali nije neohodno. Nešto na foru ovoga preporuke? tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Ima ona za PS3 Logitech-ova koja ide preko Bluetootha, radi i na PC-ju, ja prob'o. Al' ne znam cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 http://www.tomtop.com/24g-wireless-mini-keyboard-with-touchpad-black-c709b_p10332.html poz, pejo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ima ona za PS3 Logitech-ova koja ide preko Bluetootha, radi i na PC-ju, ja prob'o. Al' ne znam cenu. jel postoji neki od tih Logi setova za PS3, koji ima i miša, da mogu da pucam ko čovek :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Koliko ja znam, odgovor je negativan :) Mada, mogao bih možda da probam miša Bluetooth za notebook, on je onaj bez risivera, možda će da šljaka. Pošto recimo ova tastatura za PS3 radi i na mobilnom kao BT tastatura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Kol'ko ja znam, ne radi mish za FPS igrice na soniju, ako si na to mislio. Quote http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 da, to sam mislio, i očekivao sam da ne radi, nego eto kao da probam :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts