Shokica Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Ljudi, iskreno, treba 4gl da dobije drugi slot. Mi smo mozda po trenutnoj formi bolji, a to je opet MOZDA, oni su na sceni koliko godina i uvek su bili pri vrhu. Neka, mi ako zasluzujemo to sto pricate, pokazacemo vremenom, samo polako :). HF svima i srecno srpskim ekipama :) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 vidi ga ovaj shok1ca optimista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gille90 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Niki sta je sa ovim do kraja ? Quote THC LA FAMILIA~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted March 20, 2010 Author Report Share Posted March 20, 2010 Niki sta je sa ovim do kraja ? Nista, opusteno. Ceka se da bude instaliran sistem na tom njihovom sajtu za prijave ekipa. Rekli su da ce to da bude 6og spremno a da qual treba po regionima da bude odigran 10/11og aprila. To je meni sve nesto na brzinu pa cu ja da pitam da mi ex-yu qual odigramo tamo negde oko 4.4. a prijave sto se mene ticu moze i na mail ili tako nesto. Malo su teski Ukrajinci, hoce sto vise poseta stranici, pa zato insistiraju na tim prijavama i tom njihovom sistemu. Bice za koji dan drugi deo, zvanicni info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) ja mislim da bi smekeri trebaju da dobiju 2 slot :)) ne brini deki , to je vec sredjeno samo sto necemo jos da vam saopstimo tu vest :) hahhahahahahhaa Edited March 22, 2010 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 i na kraju hocemo li se takmiciti sta se dogadja ?:)) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 i na kraju hocemo li se takmiciti sta se dogadja ?:)) Pise 2 posta iznad :) Bice pocetkom aprila prijave. Ako bude sta ranije bicete blagovremeno obavesteni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 i na kraju hocemo li se takmiciti sta se dogadja ?:)) van it magyar? :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Pise 2 posta iznad :) Bice pocetkom aprila prijave. Ako bude sta ranije bicete blagovremeno obavesteni :) Sta se pravdas katalanosko madjarskom kompleksasu :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 mozete samo da ga duckate ratardi Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Alo magyarok Takarodj innen, és üdvözlőkártya Dragoje csalik :) h3h3 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 ex-yu qual, ne mogu Madjari igrati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) Pa shto onda pushtash stepu, mislim da nije fer prema ostalim madjarima,ako jedan moze ,onda neka igraju svi :)))))))))) PRAVDA ZA MADJARE!!! :D Igazságot a magyaroknak !!!! Edited March 26, 2010 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Druze za njega je urgirao najveci Madjar medju Madjarima, i moj veliki drug krile :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Onda to menja situaciju! Gyerünk magyarok! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medarsk1 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nista, opusteno. Ceka se da bude instaliran sistem na tom njihovom sajtu za prijave ekipa. Rekli su da ce to da bude 6og spremno a da qual treba po regionima da bude odigran 10/11og aprila. To je meni sve nesto na brzinu pa cu ja da pitam da mi ex-yu qual odigramo tamo negde oko 4.4. a prijave sto se mene ticu moze i na mail ili tako nesto. Malo su teski Ukrajinci, hoce sto vise poseta stranici, pa zato insistiraju na tim prijavama i tom njihovom sistemu. Bice za koji dan drugi deo, zvanicni info. ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Ali koje godineeee :D Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 nista od ovog ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 ?? ?? Ti ionako neces igrati, zasto se raspitujes :) Evo ide info za dan max, postavili su na sajt sistem za registrovanje igraca/ekipa pa pocnite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted April 16, 2010 Author Report Share Posted April 16, 2010 I btw, isterao sam onog Grka sto je trebalo da organizuje, sad ja pravim uz pomoc svih vas koji hocete da pomognete jer mora da se radi ogroman qual, tako oni hoce. Bice 1000000 meceva a ja to ne mogu nikako sam da stignem uz sve obaveze tako da...pomozite da vam pomognem :) www.wesgg.com - balkan qual je vec kreiran - cup -> international -> nas kup :P Kad dodjem s posla postavljam full info ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Cimaj me za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 to se jos niko nije prijavio ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helius Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 to se jos niko nije prijavio ? :D Ne moze jos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Kaman ^^ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts