Dule_smor Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 btw,, provalio sam zasto sakujem otkad su me prebacili na eu...na us su losiji igraci, tj. ameri sakuju u scu!...btw, bas me zanima na sta lice asian/korean serveri:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) Na shta liche? Pa jebu, logichno... I josh pitaju u kojoj pozi hocesh! Lurker bi totalno poremetio tvz jer bi terra morao da cuva za scan umesto da spama mule. To i jeste fora, da se malo stisne za taj mule. Trebalo bi da ga vrate. I onda bi transport u overima opet imao smisao. Drop is back in tha house! A ovako niko ne istrazhuje ,i ovako skup i vremenski dug, transport overima. Edited April 18, 2010 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 To i jeste fora, da se malo stisne za taj mule. Trebalo bi da ga vrate. I onda bi transport u overima opet imao smisao. Drop is back in tha house! A ovako niko ne istrazhuje ,i ovako skup i vremenski dug, transport overima. ja ga istrazim svaki put... ali vishe onako nesvestno ^^ Treba da promene shortcut ovako mi uvek ode 200/200 zato sto mesto S.V stisnem samo V jebeno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Vec je imba zerg, bilo bi malo previse i lurkere da ubace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ja ga istrazim svaki put... ali vishe onako nesvestno ^^ Treba da promene shortcut ovako mi uvek ode 200/200 zato sto mesto S.V stisnem samo V jebeno :/ kada izadje zvanicna verzija obecali su stare shortcut-ove :D tj. moci ces da podesis da ti sve bude kao u sc1 (naravno sve sto je ostalo isto)... sjajno je to sto su sve pomerili da bude blize levoj ruci, ali ako sam mocni protos hocu da drkam P! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Moci ces da stavaljas kastom shortkate, kao sto je bilo u WC3, ne verujem da ce promeniti sve nakon bete. verovatno se nisam dobro izrazio... naravno da ce ove komande biti default... ali sam cuo da ce biti opcija da se stiklira sc1 hotkeys ili tako nesto... da me ubijes ne znam gde sam to procitao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 meni isto smetaju ovi novi shortcuti...sto kaze sarma, trebalo mi je 10 partija da se naviknem da proba nije p i marinac nije m:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 dobro mogu da se stave lurkeri da budu hive tech i da budu skupu ( jer je detekcija slabija u sc2 ) a ultraliske da stave lair i sklone im splash damage itd ili neka druga kombinacija ...jednostavno fale lurkeri i to je to :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 immortali rade bonus na armored =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 =DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazz^^ Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 sve je durex nevidjeni, uloguje me svaki peti put na moj user (a logovao me na neke leve ostala 4), obrisao mi 2 puta statistiku........ kesa nevidjena.... Quote www.BroodWar.co.yu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Gadno neko tripovanje, imao sam par puta drugaciji user name. Ode platinum ranking i sve ostalo. Sad ce reset pa ce valjda sve ispraviti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 meni svaki login obrise sve i udjem i odigram rdm izgubim i sad je ostalo...jebem ti blizzard Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 Gadno neko tripovanje, imao sam par puta drugaciji user name. Ode platinum ranking i sve ostalo. Sad ce reset pa ce valjda sve ispraviti :) ja mislio hakovali kazahstanca na cijem acc-u igram... hvala ti o veliki manitu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted April 19, 2010 Report Share Posted April 19, 2010 ahaha genijalni nerd rage http://i42.tinypic.com/10gmihw.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 ahaha genijalni nerd rage http://i42.tinypic.com/10gmihw.jpg ahahahah... kakav otac! inace smorio si me... ona zver ima 2k+ poena... a vs koga si pumpao samo linge i banelinge? mirror? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 ahaha, bas ima debila:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 (edited) Vec je imba zerg, bilo bi malo previse i lurkere da ubace Da pogodim. Igraš terana i ne želiš da vidiš lurkere u igri!! Ma jok, nek smanje splash za banelinge, hydrama neka stave manji dmg i jos manje hp-a, roachi treba da kostaju 2 pop mesta i da budu Light-Armored, da mogu da primaju bonus dmg i od heliona i od immortala i imamo balans! What he said! Samo zerg nema nevidljivu jednicu. Ovo dovje imaju cloack'ovane jedinice koje su zajebane. Zergu to baš fali. ahaha genijalni nerd rage http://i42.tinypic.com/10gmihw.jpg Lol koji tard. Treba ga vratiti u silver ligu! Edited April 20, 2010 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 ahahahah... kakav otac! inace smorio si me... ona zver ima 2k+ poena... a vs koga si pumpao samo linge i banelinge? mirror? kamo srece da sam ja igrao :D, naisao na screen na blizzardovom forumu (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 What he said! Samo zerg nema nevidljivu jednicu. Ovo dovje imaju cloack'ovane jedinice koje su zajebane. Zergu to baš fali. zerg ima roache koji su nevidljivi kad se ukopaju i krecu se ukopani, a nisu uopste slabi tako da s tom forom moz mnogo lepe stvari da uradis. Dobro vs terra moze jer se raveni tesko rano prave, a cenim da toss ima observera isuvise rano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 20, 2010 Author Report Share Posted April 20, 2010 Svejedno nema ga po celoj mapi. Povedesh 10tak ukopanih sa sobom, on vidi samo zerglinge i par hidrica, izlozi se i krene na tebe a ti se otkopash i cao djaci . Vidish to mi je sad palo na pamet, moracu da probam :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 zerg ima roache koji su nevidljivi kad se ukopaju i krecu se ukopani, a nisu uopste slabi tako da s tom forom moz mnogo lepe stvari da uradis. Dobro vs terra moze jer se raveni tesko rano prave, a cenim da toss ima observera isuvise rano Sve je to super ali to je ipak t2 research, dok izvuces burrow i kopanje pod zemljom treba dosta vremena da prodje. Toliko cimanje za roach build je po meni gubljenje vremena, em su spori kad se ukopaju em moze da prodje samo u early gejmu jer teran odmah posle toga pravi turret i cuva energiju za scan. za tih 250:250 koliko bih dao za te upgrejde bih radije digao spire i istrazio overlord speed :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 (edited) upravo, kolko to gasa kosta. ako taj gas ne potrosis na jedinice onda mozes da izgines na prvi push neprijatelja (to je deset roacheva ili 5 hidri, sto nije uopste malo). da bar nisu smanjivali brzinu roacheva kad su ukopani, onda bi harrass bio mnogo isplativiji i primorao bi neprijatelja da ostane duze u bazi, i to ulaganje u burrow bi se mozda i isplatilo. Edited April 20, 2010 by viljuska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) zerg ima roache koji su nevidljivi kad se ukopaju i krecu se ukopani, a nisu uopste slabi tako da s tom forom moz mnogo lepe stvari da uradis. Dobro vs terra moze jer se raveni tesko rano prave, a cenim da toss ima observera isuvise rano You missed the fucking point. Poenta je da možeš zakopan da napadaš (čitaj lurkeri). A ne da se krećeš po mapi zakopan. Ipak treba da se odkopaš i napadneš u nekom trenutku. Onda si vidljiv. Da li ste videli ovo? Ultra Edited April 21, 2010 by Rema Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 a brate, jebo ih splash i sranja, ovo u kecu nikad ne bi bilo moguce, cak i sa upgrejdom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts