Jump to content

Wow Talks

markotod91

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za taj kvest za tabard treba da odradis neka sranja i da se cimas preko pola sveta i pritom das oko 1-2k golda ne secam se tacno. tabard je sranje al eto kao ae da ga imam da budem krvavi vitez, a mounta dobijes kao nagradu ( ali ga vec imas , u slucaju da nisi kod mozga oboleo ). mene zanima dal neko zna nekog ko prodaje ili je prodo lika sa legendarnim i kolko je bitno dal ima chest iteme u sebi ? za cenu naravno kolko je bitno

za taj kvest za tabard treba da odradis neka sranja i da se cimas preko pola sveta i pritom das oko 1-2k golda ne secam se tacno. tabard je sranje al eto kao ae da ga imam da budem krvavi vitez

Ono, bez uvrede, ali...Koliko vi kenjate.Je l' ste vi uopste i igrali wow pre ovoga ili ste visili po wow oglasima i odatle nasli lvl 80 full opremljenog cikicu ?

http://www.wowhead.com/quest=9737

Blood elfovi dobiju taj tabard kada zavrse charger quest...Koji je 3x laksi i kraci od alijansine verzije.Alijansa NE dobija tabard.

Edited by k0baya

chain quest koji ti trazi da skupis i kupis neke sastojke, odes do stratholma zapalis crkvu ili tako nesto, je nesto sto sam ja radio :) tako da NE - nisam ebayovo acc i secam se kvesta ali ne do detalja posto sam ga radio pre fazon 2 godine. a to sto si linkovo je poslednji kvest verovatno, a ono sto sam radio pre toga je prequest.

pise lik u tradu kao icc10 guild run fali im 1 dps , ja udjem i vidim svi nesretni likovi sa 5k gs i nemaju ni 4/12 achi. Ajd kao nema veze fali mi samo 6 frost bedzeva da zavrsim sa pve-om. I vidim da ima jos jedan nesretni ele shaman kome treba gear. Predlozim raid leaderu da ja rollam za enh gear jer nema huntera ni enh shamana , a da ovaj drugi shaman slobodno uzima resto i ele gear. On kaze "no sry main spec is one that you have joined the raid". Ja mu kazem ponovo u capsu, NE TREBAJU MI MISCOVI SAMO MAIL AGY ITEMI a on mi ponovo napise "no sry main spec is one that you have joined the raid". Otero sam ga u tri lepe i stavi na ignore

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...