Silencer Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 kolko kostaju ti novcici? 70$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 kad bi dao pare za to majka bi mislila da sam bolesan .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ti onda idi zavrisi skole, vojsku , nadji zenu i posao i nasledi kucu od familije kako to dolikuje pravom crnogorcu . onda ce svi misliti da si normalan potpuno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ti onda idi zavrisi skole, vojsku , nadji zenu i posao i nasledi kucu od familije kako to dolikuje pravom crnogorcu . onda ce svi misliti da si normalan potpuno lolovo sam Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
joximovic Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Jedna dobra, nema sta. Da sam pameta sigurno bi bio neki dr mr pr i bio PISMEN a nebi zavrsio za mesara i klao svaki dan 2000svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Druze ti si nesto zajebo , nista od gore navedenog ne prilici Crnogorcu huahuahuahua Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandar99 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 kolko kostaju ti novcici? 70$ Jel moze na rate ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 haha kakvo polivanje killy i neo "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 pisanje po sirotinji When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Imam 4 Stana , dje ces vise druzeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Nemoj, izgubices stan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 ispovracao sam se od igre opet slucajno pogledah : LOLOVOZ Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) ok, poz Jesi mu nabio bananu,lol xD? @ Capma .. SM Inbalance,gg :\ Ali i sa mouronom,retard ostaje retard Edited August 3, 2010 by WTFitsLukaDerv Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 ajde molim te razmisli bar malo pre nego sto postujes bilo sta , svaki tvoj komentar izgleda kao da je sa WCM. Ova 3 lika sa SM su najveci carevi i prilicno su skilovani When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Ko je reko da nisu skillovani? Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 SM Inbalance,gg :\ Ali i sa mouronom,retard ostaje retard zasto si ovo napisao ako mislis da su skilovani , cemu sluzi ta konstantacija nije mi jasno When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 zasto si ovo napisao ako mislis da su skilovani , cemu sluzi ta konstantacija nije mi jasno Sluzi tome da konstatuje da je Shadowmourne inbalansiran,i da su cesti likovi ( u pvp-u) Sto imaju shadowmourne ali nemaju pojma =) Toliko o tome. Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Zasto je Shadowmourne nebalansiran?Zato sto je legendary oruzije i kao legendary ima unikatan proc? Atiesh je imao unikatan use efekat, Thunderfury je imao unikatan proc, Val'anyr ima unique proc.Svi ti itemi su "nebalansirani". Opet se ljudi dele na pve i pvp frikove.Neki cak vole i oba.Docice ti pve frik u svojoj pve opremi sa shadowmourne'om, obrisace pod s' tobom.Rezultat, plakaces. Docice pvp frik sa shadowmourne-om i 1300 resilience-a, obrisace pod s' tobom.Rezultat, plakaces opet. Sve se na kraju svodi na to da je osobi krivo sto ovaj drugi ima nesto sto 95% ljudi nece imati. Moj tim mejt ima shadowmourne, je l' to znaci sad da je retard? *Edid* Iz nekog razloga, bio je double post. Edited August 3, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 ne znaci generalno ! ALI posto u poslednje vreme zivim od boostovanja ljudi koji nikad nisu presli 1500 a zele 1800 wep a imaju visak golda desi se to da oni onda onda sharuju acc na kom igramo ili ja ili kili ili ko god stigne i onda vidjam gomilu ljudi sa shadowmornom koji su stuckovani na 1700 ratingu sa 3 miliona odigranih partija a neznaju ni da hodaju kako treba sto generalno znaci da su retardirani sa mozgom takodje mogu da navedem par primera ljudi koji igraju recimo war/holy cele dve sezone stuckovani na 1800 i kako je warior uzeo sm sa tih 1800 uzeli su 2000 pa 2200 achivment instant istog dana. verujem da postoji i 3 vrsta ljudi a to su ovi sto su na 2200 ceo zivot i kako uzmu sm tako uzimaju r1 i gladiatore kako stignu naravoucenije je : igrica nema jebene veze sa skilom odavno i bitno je samo koje iteme nosis to ti generalno odredjuje i rating na kome igras. Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Evo malo cu da se slozim, igrao sam sa Warriorom na Ravencrest, i uzeo 2k rating u 2v2 kao Ret, Arms, On jedva imao 500 resilienca ali je imao legendary. Jednostavno je sve umrlo sto smo dotakli. A lik prvi put uzeo da igra arenu. Sve sto mu je bilo dovoljno Charge, Hamstring, Mortal Strike, moj Stun i bladestorm kknp bye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Mislim da je ovo sve isti lik.. pogledajte bindove, potpuno su isti, na svakom butonu isti bind.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Jeste isti lik.Procitaj vid description. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 ja sam se istripovo onda ,cinilo mi se da je negde rekao nesto tipa ,, our characters'' When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Jel se to meni cini ili su obrisani svi postovi od juce? Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts