manager Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 epska ruka :) ja sa dugmeta KhAs dizem do 35 (blajndovi 5/10) Sb do 105 BB do 250 ja all in oko 630 oba call-a... flop 3 srca 28J, sb chekira sa QQ bb all in, sb call, izlazi cetvrto srce, ja uzimam main pot a na riveru dama srce za njihov split :D (inb4 HAEHOAOE HAJDUK TORCIDA AE) ali najbolje kada je sb video damu istripovao da je dobio side pot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 We are all in! pazi na te pare, bak je jednom furao 500din po kuci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 DOG WHAT ARE YOU DOING THERE YOU ARE A DOG NOT A POKER PLAYER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 bio danas u meridianu posle bas brda vremena :) nisam se dugo zadrzavao, u finom sam plusu i dosao gajbi umoran grujo prica se da si sinoc usisao ceo meridian :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 nadam se da sam za nekih 5-7 dana opet u meridianu! trebala mi je pauza, retardirao sam se bas, a nisam znao ni sto dolazim iskreno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 (edited) bio danas u meridianu posle bas brda vremena :) nisam se dugo zadrzavao, u finom sam plusu i dosao gajbi umoran grujo prica se da si sinoc usisao ceo meridian :DDDDD ne da sam ga usisao,nego sam rasformirao igru u 1...a evo i danas na starliveu sam upropastio vikend mnogim zabarima... Edited December 15, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Stavio sam post u spojler jer sadrzi ogromnu kolicinu rejdza i frustracije koja se nece svideti nekome. Inb4 bilo kakvih komentara na to. Poker related komentari su dobrodosli. Ovo sam napisao da bi se malo izduvao pre spavanja jer mi stvarno pomaze da se izjadam nekom/negde, inace bi prso. U sustini nemora niko da cita, meni je lakse Uffffff kakav uzasan dan. Igram ceo dan turnire na zabarima i samo cu reci da bi poslao u logore i pobio sve maloumne retardirane italijane. I stvarno tako mislim boli me kurac sta ce kod da misli. Mogao sam da zavrsim dan na 300+ eura da mi se retardi nisu kupovali u najbitnjijm fazama turnira. Zasto ali zasto ljudi misle da je A3 off karta koju treba allinovati stack od 50 big blindova posle rejza i rerejza nadomak prize poola? Zasto ljudi plate bolestan raise sa 94 off i kad vide flop recimo 237 pomisle da imaju neko cekanje i idu all in i izlista im se runer runer triling? Ko su ti ljudi da mi je znati? Odakle njima mozdane sposobnosti da drze mis, naprave depozit ili da urade bilo sta jel sudeci po njihovoj poker igri oni nisu racionalna ljudska bica i treba ih pobiti sve. Dobra stvar je da nisam tiltovao i prokockao sve tako da cu iskulirati do sutra. Bice bolje Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 :) Razumem ja frust, ali zašto bi da pobiješ ljude od kojih se živi? :) Igraš turnire. Varijacija. Deal with it :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 to sam i ja hteo da mu kazem, ali sam znao da ces se ti javiti, pa reko da ti ostavim tu cast!!! posto si isto tako mene savetovao, al dobro, ja sam retard koji jos uvek ne zna da igra poker onako kako treba i koji to moze da naplati :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 moyo, razumem te da kazes 'jebem ti poker i jebene italijane usrane i sve u kurac mrzim vas sve' :D, ali nije mi jasan deo gde mi se cini da bi vise voleo da igras protiv boljih igraca :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 moyo brate tejk it izi,mi zelimo da igramo protiv takvih ljudi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Ma to pisem sam da bi iskulirao nekako. Necu da editujem, nek stoji sad da vasi postovi ne izgube smisao. Elem igram sad ovaj 500e garanti . Pre buble faza i imam avg stack sto je sasvim dovoljno do nagrade. Vise ni ne trazim. Da vidimo sta italijani imaju u rukauv ovog puta (kec nije sigurno hehe) Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 6max a? :) Pošalji screenname na PM da rejlujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ne znam,ali ja uvek idem na prvo mesto,ne gledam da udjem samo u nagradu (verovatno zato nikada nisam ni usao u nagradu) :DDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) A jbg ti imas roll. Ja od magle napravim neku crkavicu tako da mi je ovih dvadesetak evra do kojih sam se upravo dogmizao o/ znacajan boost. Koji sam zec jebote, malopre nisam hteo da dam ni blind sa poket desetkama dok nije ispao bubble :D A bio sam nuts u toj ruci Edited December 21, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) kakve veze ima to sto imam rol?ja sam pravio rol sa tudjim parama,i to od lika kojeg sam u tom trenutku poznavao nedelju dana.Zamisli koji je pritisak bio na meni. Edited December 21, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Sveti river Moyo, a? :D Zašto limpuješ pre flopa sa manje od 10BB? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) o/ i ja nekom da se kupim. Al kurac idalje sam short stack. A za taj limp kao sto sam rekao na PM. Jbg znam da se to ili baca ili all in. Ne znam koji sam kurac platio edit: ispao sam 8. i izvukao maksimum iz ove zecje igre. Mada nije ni htela karta. Evo ga sad Coffee Break 1000e garanti o/ NEMA STAJANJA Edited December 21, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Koji je to sajt momci o kom pricate ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ima neko 30$ na tiltu do ponedeljka, dok mi ne legne bonus? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 najbolje da ce neko da ulozi u tebe mr. prosipam rol na esidima! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 i hate gryja Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 jel igra neko ovaj novogodisnji u grandu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ja cu mooozda, cisto zbog tripa samog, mada mi je to previse para za jedan turnir koji je toliko -ev za mene :) ne igram turnire uopste, a tamo bude stvarno dosta dobrih igraca, al' ne znam iskreno...bio je vidic sinoc u kondinoj, rece mi da je mnogo dobra struktura, bas bas odlicna Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ja bih ti preporucio da odes sutra u grand i da ih pitas kad ostanu na finalnom da li mozes da uplatis i da sednes :)))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts