komaaa Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 uze mi rec iz usta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Ako imas fejs dodaj me Stefan Zakic. A znas kako, ne bih bas da cimam Necu ili dilere da mi otvaraju poseban sto gde je ufur 1000 din, pogotovo ako vec ima dosta punih stolova, a u poslednje vreme je prilicno puno. Glupo je moras priznati :)) Mada ako ima samo jedan sto pun sto da ne, moze da se organizuje nesto. I ja sam pre za sng ako ce ekipa sa rura da igra. lol, igrali smo nekoliko puta za istim stolom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 (edited) . Edited June 14, 2010 by CLEO Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 10/20 najbolje, tako se igra u meridianu u blizini pionira. i nema potrebe da se dize blind i shto kaze dule tako je isto dobra igra, igramo mini tur i cao :) ali to mora da se igra kod nekog gajbi jedino :D i ko ima chipove i opremu :D ja imam set chipova 500 komada,nemam karte,ali ni to nije problem da se nabavi. ili da odemo u meridian u cvijicevoj, 10/20 se igra, ne dizu se blajndovi, znaci friendly opustena partija smaraju ti turniri i ta sranja umro bih i ne bih znao da ima meridijan u cvijicevoj gde ima igra. Zar im nije poslednje sediste bilo u kraljice marije kod mashinca ? @svi ako je tur,najbolje kucna varijanta realno,najjednostavnije je i sve da se iscimamo.Ako hocete cash,onda aj sredite taj neki sto gde vec mozete.10/20 je kul,ako hocete da bude user friendly.Mada,realno,ja bih voleo da sve izujem iz gaca ili da vi mene izujete iz gaca :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja bi tebe dizujem iz gatja :o :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja imam set chipova 500 komada,nemam karte,ali ni to nije problem da se nabavi. umro bih i ne bih znao da ima meridijan u cvijicevoj gde ima igra. Zar im nije poslednje sediste bilo u kraljice marije kod mashinca ? bili su kod masinca do pre nekog vremena, pa su premestili poker u cvijicevu a kod masinca im je ostala kladza ja sam opet za to da idemo u poker fejs ili u taj meridijan i da odigramo malo, ti turniri su smor realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 15, 2010 Author Report Share Posted June 15, 2010 lets gamble :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja bi tebe dizujem iz gatja :o :D pichko,s tobom bi jedino chek do kraja :> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 lol, igrali smo nekoliko puta za istim stolom :D +1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 momci, moram ja da bacim predlog, nestrpljiv sam :D meridian poker klub cvijiceva 25 petak 21:00 KO MOZE A KO NE MOZE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 +1 :) Javite se ako dolazite u sredu na tur. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Taj turnir u fejsu sredom su unakazili. Svake nedelje sam ihsao pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 (edited) Struktura je unakazena, jeste, ali dobra zabava za 1000 din . Nedelja nije losa, bezveze samo sto retko kad dodje vise od 20 ljudi. I adduj me na fejs da vidim ko si. Edited June 15, 2010 by CLEO Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Pa kako ko? :) Ja sam, bre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 jel igra neko u Leoneu? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ja vec duze vreme planiram da krenem tamo da igram turnire cetvrtkom, ali nikako da se namolim da nadjem klub :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Blizu graditj Pejtona je na Chuburi/Vracharu... Znajutji TenStars tamo je, verovatno, najjacha igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 moj ortak je igrao tamo 50/100 i kazhe da je toliko skolski poker da te napusavaju kad dizes sa UTG :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ASDFFHASDG vratio sam se sa turnira u pokerface-u. 4. mesto. ja avg stack (35k), on avg stack, malo vise od mene (40k). Blindovi 3000/6000, 200 ante ja BB: ThTs on BTN: Ac4s limpuje se u pot, ja vucem all-in pre flopa. dobijam call. Flop: Kc4c8c Turn: 9h River: Jc I tako. puknem bezveze. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ma pisam im se svima u usta bre jebeni poker skill i sport moje duope kocka raspala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 tuga, jbg, makar si dotle dogurao, ja na cashu za drugim stolom 4h6h , flop 3h 5c 7h, all in, i liku na riveru izadje jaca boja i caoo Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 17, 2010 Author Report Share Posted June 17, 2010 (edited) poker je jedna dugacka igra! http://forumserver.twoplustwo.com/39/small-stakes-pl-nl/nl100-floped-9-high-flush-808952/ ovo sam foldovao juce Edited June 17, 2010 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Ti igraj satelite :) Da vidish kako brzo ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 @ fata, cini mi se da je imao set, mozda cak i flush ali bih svakako callovao river :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ocemo li igrati shta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts