skrimke Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 ne smem se sloziti sa tobom, s obzirom da sam podigao pare mnogo pre nego sto sam nakupio bodove. :D akcija je sledeca: kako budzis bankroll, verovatno ces s vremena na gubiti nesto. sve sto izgubis, oduzima ti od bonusa. primer: tek sam uzeo 50$ no deposit bonus, i sedam na nl10 sa 10$. dignem se do 20$, pa posle nekog vremena spadnem na 15$. stanje ce ti biti sledece: -total: 55$ -bonus: 45$ znaci sve sto gubis, oduzima ti od bonusa, a sve sto si napravio na stolu ostaje tebi. bar je tako na partypokeru, ja sam npr. imao oko 40 bodova od 100 koliko je potrebno da se ocisti bonus, i u jednom trenutku kad sam izgubio jaku ruku samo mi je ugasilo bonus. najnormalnije sam isao na cashout i uplatili mi pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ako tjesh zbog ruke da padash u depresiju, mojne poker da igrash :) eh brate. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ne smem se sloziti sa tobom, s obzirom da sam podigao pare mnogo pre nego sto sam nakupio bodove. :D akcija je sledeca: kako budzis bankroll, verovatno ces s vremena na gubiti nesto. sve sto izgubis, oduzima ti od bonusa. primer: tek sam uzeo 50$ no deposit bonus, i sedam na nl10 sa 10$. dignem se do 20$, pa posle nekog vremena spadnem na 15$. stanje ce ti biti sledece: -total: 55$ -bonus: 45$ znaci sve sto gubis, oduzima ti od bonusa, a sve sto si napravio na stolu ostaje tebi. bar je tako na partypokeru, ja sam npr. imao oko 40 bodova od 100 koliko je potrebno da se ocisti bonus, i u jednom trenutku kad sam izgubio jaku ruku samo mi je ugasilo bonus. najnormalnije sam isao na cashout i uplatili mi pare. Ko me jebe kad nisam uzimao taj bonus na Party Pokeru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 sta da ti kazem, napravi fake acc. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Been there, done that :) Shveca i riba :) Prebacih na pravi nalog :) Jedina pametna stvar koju sam uradio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 dobro mi nije igramo poker (live) i smorim se ja posle nekog vremena, nista ne dobijam, dodje mi jedna ruka J9, ja reko daj nesto majku mu flop, 10 7 9, nekoliko likova chekira, ostali idu fold, turn - 9 - sto cini 10 7 9 9 a meni daje set, pomislih hvala ti boze barem neki k da mi padne, ja raise, svi fold samo jedan lik prati river - J - zabijam full, idem malo veci raise, lik koji je ostao ide re raise koji me gura u all in, stanem ja malo, razmislim, nema osnova za fles, da ima kentu, jaci sam, jedino ako i on ima neki full ali opet imam najjaceg raspolozivog kikera ja baja sav srecan all in, KAD TRES BAM LIK BACA JJ :(( vracao sam se u stan popisan, jos padala neka kisa.. kad se tad nisam ubio nikad necu mozda ovo i ne zvuci tako zajebano, ali za pocetnika kao ja, this is to much :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 dobro mi nije igramo poker (live) i smorim se ja posle nekog vremena, nista ne dobijam, dodje mi jedna ruka J9, ja reko daj nesto majku mu flop, 10 7 9, nekoliko likova chekira, ostali idu fold, turn - 9 - sto cini 10 7 9 9 a meni daje set, pomislih hvala ti boze barem neki k da mi padne, ja raise, svi fold samo jedan lik prati river - J - zabijam full, idem malo veci raise, lik koji je ostao ide re raise koji me gura u all in, stanem ja malo, razmislim, nema osnova za fles, da ima kentu, jaci sam, jedino ako i on ima neki full ali opet imam najjaceg raspolozivog kikera ja baja sav srecan all in, KAD TRES BAM LIK BACA JJ :(( vracao sam se u stan popisan, jos padala neka kisa.. kad se tad nisam ubio nikad necu mozda ovo i ne zvuci tako zajebano, ali za pocetnika kao ja, this is to much :(( inace, full house je jaci od flusha Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ma znam da je jaci nego kazem onako, gledam sta moze da ima pa ide all in zar bas toliko glupo izgledam vlado? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 a tako si rekao, a i prs'o sam i ja inace, jebi ga, desava se, napisao sam ovde, ja Q2, flop 2 2 Q, lik all in ja call on A 2 turn A naravno (inace jedini u spilu preostali), cinjenica je da pamtimo samo kad nam se neko isere na glavu, a ne pamtimo kad mi drugima to uradimo :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 tu si u pravu, zato sada igram kao one babe na zingi, ako nemam 5 keceva u ruci ne idem niti call niti raise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 moram i ja malo da placem kakvu sam ruku izgubio, eto cisto da se utesis: lik CO rejzuje 4BB, ja BU 3bet, on all in, ja call. ja imam KK, on AJo. Na flopu izlazi J 4 4. Turn 4, river 4. lik uzima ruku sa pokerom i kecom kikerom. pot ~50$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) realno, nista coveka ne moze da sjebe kao neka mnogo zajebana, izgubljena ruka na pokeru, ali zato kad dobijes.. :) ljudi, sta mislite da organizujemo neku rur pokericu? mozemo da odemo negde (ima ok mesto u cvijicevoj) i da se izigramo ko ljudi :) Edited June 10, 2010 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 ja sam za :) cini mi se da sam par puta igrao sa Vitjsom u PokerFace klubu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Flert, 25/50? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Ako je skolski 25/50 mozhe,ako je divljanje,ne mozhe :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 pa necemo da se ubijamo tamo i deremo jedni druge, neka friendly partija, 25/50 znaci imamo 3-4 zainteresovana momka! ajmo jos, rur pokerica! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 za! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 mnogo je 25/50 kinti, pogotovu ako se dizu blajndovi posle nekoliko ruku...zar nije bolje da svako po 200 kinti recimo, dobije zetone i pobednik nosi sve:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Mozemo u fejs 20/40 . Skroz pristojna igra. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 10/20 najbolje, tako se igra u meridianu u blizini pionira. i nema potrebe da se dize blind i shto kaze dule tako je isto dobra igra, igramo mini tur i cao :) ali to mora da se igra kod nekog gajbi jedino :D i ko ima chipove i opremu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 moze turnir, po 500 rsd buy-in, recimo prvi nosi sve ili 70%/30% za prvo i drugo mesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 mnogo je 25/50 kinti, pogotovu ako se dizu blajndovi posle nekoliko ruku...zar nije bolje da svako po 200 kinti recimo, dobije zetone i pobednik nosi sve:) Mislio sam na cash game, ne s&g. Mozemo i to, meni je ok. Jedino je bzv sto se oni koji ispadnu smaraju dok se ne zavrsi. 200 din su sitne pare da bi se neki klub zajebavao. Jedino bi mogla kucna varijanta, taman ne placamo rake/fee. Ja mogu da zavrsim chipove i karte. Ako neko ima prostor lagano se da organizovati. 10/20 najbolje, tako se igra u meridianu u blizini pionira. i nema potrebe da se dize blind i shto kaze dule tako je isto dobra igra, igramo mini tur i cao :) ali to mora da se igra kod nekog gajbi jedino :D i ko ima chipove i opremu :D Bio sam 2 puta u tom Meridianu i to je bilo sve samo ne poker. Potpuno divljastvo bas zbog tako niskih blindova ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 nemam pojma, meni bilo ok poshto sam prvi put ishao sa par ortaka na take neshto 'ozbiljnije', poshto uglavnom sa ortacima igram u stanu radi zabave.... nisam neki specijalista, ali znam da igram... bilo bi ok kad bi odigrali taj neki tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ili da odemo u meridian u cvijicevoj, 10/20 se igra, ne dizu se blajndovi, znaci friendly opustena partija smaraju ti turniri i ta sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Gde je Cvijiceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts