Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

ne smem se sloziti sa tobom, s obzirom da sam podigao pare mnogo pre nego sto sam nakupio bodove. :D

akcija je sledeca: kako budzis bankroll, verovatno ces s vremena na gubiti nesto. sve sto izgubis, oduzima ti od bonusa.

primer: tek sam uzeo 50$ no deposit bonus, i sedam na nl10 sa 10$. dignem se do 20$, pa posle nekog vremena spadnem na 15$. stanje ce ti biti sledece:

-total: 55$

-bonus: 45$

znaci sve sto gubis, oduzima ti od bonusa, a sve sto si napravio na stolu ostaje tebi. bar je tako na partypokeru, ja sam npr. imao oko 40 bodova od 100 koliko je potrebno da se ocisti bonus, i u jednom trenutku kad sam izgubio jaku ruku samo mi je ugasilo bonus. najnormalnije sam isao na cashout i uplatili mi pare.

Ako tjesh zbog ruke da padash u depresiju, mojne poker da igrash :)

eh brate.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ne smem se sloziti sa tobom, s obzirom da sam podigao pare mnogo pre nego sto sam nakupio bodove. :D

akcija je sledeca: kako budzis bankroll, verovatno ces s vremena na gubiti nesto. sve sto izgubis, oduzima ti od bonusa.

primer: tek sam uzeo 50$ no deposit bonus, i sedam na nl10 sa 10$. dignem se do 20$, pa posle nekog vremena spadnem na 15$. stanje ce ti biti sledece:

-total: 55$

-bonus: 45$

znaci sve sto gubis, oduzima ti od bonusa, a sve sto si napravio na stolu ostaje tebi. bar je tako na partypokeru, ja sam npr. imao oko 40 bodova od 100 koliko je potrebno da se ocisti bonus, i u jednom trenutku kad sam izgubio jaku ruku samo mi je ugasilo bonus. najnormalnije sam isao na cashout i uplatili mi pare.

Ko me jebe kad nisam uzimao taj bonus na Party Pokeru :)

dobro mi nije

igramo poker (live) i smorim se ja posle nekog vremena, nista ne dobijam, dodje mi jedna ruka J9, ja reko daj nesto majku mu

flop, 10 7 9, nekoliko likova chekira, ostali idu fold, turn - 9 - sto cini 10 7 9 9 a meni daje set, pomislih hvala ti boze barem neki k da mi padne, ja raise, svi fold samo jedan lik prati

river - J - zabijam full, idem malo veci raise, lik koji je ostao ide re raise koji me gura u all in, stanem ja malo, razmislim, nema osnova za fles, da ima kentu, jaci sam, jedino ako i on ima neki full ali opet imam najjaceg raspolozivog kikera

ja baja sav srecan all in, KAD TRES BAM LIK BACA JJ

:((

vracao sam se u stan popisan, jos padala neka kisa.. kad se tad nisam ubio nikad necu

mozda ovo i ne zvuci tako zajebano, ali za pocetnika kao ja, this is to much :((

dobro mi nije

igramo poker (live) i smorim se ja posle nekog vremena, nista ne dobijam, dodje mi jedna ruka J9, ja reko daj nesto majku mu

flop, 10 7 9, nekoliko likova chekira, ostali idu fold, turn - 9 - sto cini 10 7 9 9 a meni daje set, pomislih hvala ti boze barem neki k da mi padne, ja raise, svi fold samo jedan lik prati

river - J - zabijam full, idem malo veci raise, lik koji je ostao ide re raise koji me gura u all in, stanem ja malo, razmislim, nema osnova za fles, da ima kentu, jaci sam, jedino ako i on ima neki full ali opet imam najjaceg raspolozivog kikera

ja baja sav srecan all in, KAD TRES BAM LIK BACA JJ

:((

vracao sam se u stan popisan, jos padala neka kisa.. kad se tad nisam ubio nikad necu

mozda ovo i ne zvuci tako zajebano, ali za pocetnika kao ja, this is to much :((

inace, full house je jaci od flusha

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

a tako si rekao, a i prs'o sam i ja

inace, jebi ga, desava se, napisao sam ovde, ja Q2, flop 2 2 Q, lik all in ja call on A 2 turn A naravno (inace jedini u spilu preostali), cinjenica je da pamtimo samo kad nam se neko isere na glavu, a ne pamtimo kad mi drugima to uradimo :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

realno, nista coveka ne moze da sjebe kao neka mnogo zajebana, izgubljena ruka na pokeru, ali zato kad dobijes.. :)

ljudi, sta mislite da organizujemo neku rur pokericu? mozemo da odemo negde (ima ok mesto u cvijicevoj) i da se izigramo ko ljudi :)

Edited by Koma3

mnogo je 25/50 kinti, pogotovu ako se dizu blajndovi posle nekoliko ruku...zar nije bolje da svako po 200 kinti recimo, dobije zetone i pobednik nosi sve:)

Mislio sam na cash game, ne s&g. Mozemo i to, meni je ok. Jedino je bzv sto se oni koji ispadnu smaraju dok se ne zavrsi. 200 din su sitne pare da bi se neki klub zajebavao. Jedino bi mogla kucna varijanta, taman ne placamo rake/fee. Ja mogu da zavrsim chipove i karte. Ako neko ima prostor lagano se da organizovati.

10/20 najbolje, tako se igra u meridianu u blizini pionira. i nema potrebe da se dize blind

i shto kaze dule tako je isto dobra igra, igramo mini tur i cao :) ali to mora da se igra kod nekog gajbi jedino :D i ko ima chipove i opremu :D

Bio sam 2 puta u tom Meridianu i to je bilo sve samo ne poker. Potpuno divljastvo bas zbog tako niskih blindova ;)