Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

kostalo me je 100e da potvrdim da je bio slab u prvoj ruci sa ATo ;)

druga ruka, kad me je c/r na flopu i cekirao turn bio sam 90% siguran da nema J/FH posto bi betovao turn da mi uzme sve pare. nisam betovao turn zbog toga sto ako ima slabu ruku odusatce (u sta sam bio 90% siguran)/a ako cekiram mozda pokusa da ukrade pot na riveru sa bilo koje 2...

prevelik ti avatar m8

za prvu ruku ne znam sta da ti kazem posto ako vec kazes da mu je range shirok,deluje kao easy fold,ali opet,protiv takvih igracha nikad ne znash i to je ono sto te pushuje da ga platis iako nekad mora da ima ruku.Slazem se sa Docom da si morao da betujes na turnu.

A u drugoj ruci nisi razmisljao koliki ti je stack,morao je da te plati,tih tvojih 49 dolara u potu od 54 mu skoro i dodje ko blef,a ti si usao u blef iz hira pretpostavljam.Ne znam sta da ti kazem sem da izbegavas ruke sa njim,ali ozb,to ti je najprofitabilnije.Ne mozes sa divljacima da igras jer nikad ne znas kad ce da ti izvadi nuts.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

' date='28 May 2010 - 12:23' timestamp='1275042237' post='1568540']

Pa ako si znao shta si se pitao na riveru kad je izashla petica? :)

Kako je bio slab ako je imao AT? :) Mislish bio je slab, ali ti nisi imao kralja da mu se ispishash po faci? :)

pitao sam posto 90% igraca na .50/1 slovplejuje i nikada ne znas da li je cekirao da bi foldovao ili da bi lose blefirao kao sto rade u 90% slucajeva

sa AJ taj rad :) K je bila dobra karta za blef u odnosu na njegov range i posto sam ga stavio da ima tu desetku ili mozda 9 rekoh da opalim jos jedan metak, na riveru vec kad sam video pot i stek znao sam koliko je sati a opet sam gurnuo da vidim cime placa jer sam znao da nema kralja...

prevelik ti avatar m8

juce u 2 ruke (live, ne online), prvo royal flush :) posle toga Q 2, flop izlazi 2 2 Q ortak, lik all in, call, on 2 A, river pogodite sta...ali dobro, pamtimo samo teske gubitke ne mega iseravanja, realno :)

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

ajde,zovem te sutra prekosutra samo da vidim sta mi je sa nalogom jebenim :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.