moyo Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Prodje leto, ajd da ozivimo topic :D Ja ne stizem od obaveza da igram, a nemam trenutno ni bankroll. Aco gz za 6. mesto na nedeljnom. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 (edited) ja sam ove godine u agoniji, nikada vise nisam radio na igri, a nikada manje para nisam pravio, i poceo sam da se slamam psihicki jer je ovo neverovatno kako ranujem...break even sam od igre, krpim se sa rakebackom, a da nisam imao solidnih turnirskih zaboda (koje jebeno ni ne grindam, nego se svode sta odigram lajv, i nedeljni i mesecni na zabarima), verovatno bi mi bilo jos teze :) Edited September 22, 2014 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 ja sam imao sumanute runove... fisheva nikad vise... najgore mi je bilo dok sam na bednim stolovima igrao ultra tight... posto koliki god da su idioti nece da igraju sa covekom koji ulazi u igru u 10 do 12% slucajeva... videce flop, ali im je tesko uzeti nesto vise... pritom sam pukao dosta love da procitam igrace... lagano bacam KK preflop protiv nekih... ako na tribet ide all in bukvalno je u 100% slucajeva AA... ali ljudi omaha je ZAKON... holdem jos i znaju nesto, ali omaha je jebeni raj... ako je setovao dvojke covek ce vam dati dusu na flopu... jure boju sa 7 i 2 i ostale idiotarije... zanimljiva ruka sa omahe... sedimo 3 regularca i tri mega idiota (ustvari dva regularca... jedan sa dve funkcionalne sive celije aka sarma i tri mega idiota :D )... jos sam u sendvicu i bas mi ne daju da vidim flop... dobijam AKA7 double suited... i naravno preflop all in 4 way... e sada ne mogu kao u texasu da provalim kome sta treba gledam samo sta ja imam (posto karte izlaze prebrzo)... flop 3 herca... nuts boja... herc turn.... herc river... do jaja nije uduplan flop... i lova odlazi na drugu stranu... otvorim dealer chat da vidim da li je moguce da je lik dobio straight flush... naravno da jeste... i to ne obican... od trojke do zandara... usao je u ruku sa 4 prazna herca... posto su kod mene bili AK ostale su samo dvojka i dama u spilu... :D posle toga sam imao stand up u igraonici oko sat vremena... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 (edited) Meni ova godina odlicna. Bilo je nekoliko ogromnih prilika i moglo je bolje da se zavrsi, ali ne zalim se. Varijacija na MTTovima i dalje ogromna... :) Pao sam AJ vs A8 za ~10k€, to je bolelo npr. Edited September 22, 2014 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 (edited) Suska se da ce Pokerstars da se vrati na US trziziste. Amaya ih je kupila za 4.9 milijardi dolara mada kapiram da je sve to gistro i pokusavaju da se vrate na US trziste kao nova kompanija. Nadam se da ce im proci to :D Mnogo mi se igraju 180 sng-ovi Edited September 22, 2014 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 I navodno ce to biti bas uskoro, ali ce ulaziti u drzavu po drzavu... Neki kazu NJ od 01.10. vec. Ne znam u kojoj si ti drzavi, ali ako vec postoje neke legalne online sobe tu, onda ti se mozda zelja ostvari vrlo brzo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Ohio Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Evo i mene :D nakon turnira u Budvi i Sarajevu sam napravio pauzu jer sam pukao gomilu para, od septembra sam se vratio i igram samo turnire. Sto se turnira tice na zabarima evo kako stvari stoje: http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/The%20Hive/players/w3Gosu In other news: Od 8. septembra sam uzeo staking i coaching od strane Hrvatskog staking i coaching tima StakeJack (mada su MTT coachevi stranci) za SNG i MTT na PokerStarsu i krenulo je ocajno, ali stvari polako krecu da se ispravljaju. Velika je to promena bila za mene, prvenstveno zbog veceg razumevanja igre igraca na starsu na koje nisam navikao, ali bilo kako bilo, cilj mi je da sabijem igru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 a koliko samo varira igra od site-a do site-a... pakao... fazon dodjem na mesto gde se ne isplati da ides QQ all in preflop... posto si ili vs AA ili vs KK ili vs AK (a ovo jos nisam razumeo... AK se igra masovno zato sto to "tako mora" i gube kao ludi... pa jebo mater radije cu dve dame da igram nego AK kada znam sta ce da mi okrenu... :D )... ko se ne drzi toga vrlo brzo ga nauce koja je prica... promenim site i ljudi mi okrecu 99, AQ suited i te stvari... i onda skapiram koliko su me pokrali dok nisam shvatio koji im je range... ali ne za stolom, nego to vazi za 90% ljudi na tom limitu... ok, vi igrate za milione, ja se zabavljam na micro stake-u... cenim da se to sve balansira sto se vise penjes... a sto se tice MTT-ova, divim vam se... pa ja ne prolazim 70-30, a kamoli flipove u kontinuitetu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Aco, pametan potez... Ja mislim da sam najvise napredovao dok sam imao coaching/staking, i u igri i mentalno, bas je to mnogo dobra stvar. Individualan rad sa ljudima koji su bas dobri je neverovatno koristan. Ko su MTT instruktori? Takodje, sto se ucenja / napredovanja tice, RunItOnce je nesto najbolje sto se desilo ikad. Sarmo, 99 ljudi ne bacaju 40bb deep, bukvalno. :) Varijacija je ogromna, BRM je majka. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 za mtt Cashcid Linc i Veljko od skoro, za sng pantelija1 i jos par likova, ali prvenstveno on :) I konacno sam u grupi gde mogu s ljudima da komentarisem ruke po ceo dan sto mi je izuzetno puno trebalo da bih uznapredovao jos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 nekako sam zavrsio na prvoj strani topica i roflovao na "skini neki tutorijal od Howard Lederera, uglavnom je za pocenike, al s obzirom da ti nisi daleko od njih videces da ima i nekih finih finti:)" tutorijal, howard lederer Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 (edited) Aco, pametan potez... Ja mislim da sam najvise napredovao dok sam imao coaching/staking, i u igri i mentalno, bas je to mnogo dobra stvar. Individualan rad sa ljudima koji su bas dobri je neverovatno koristan. Ko su MTT instruktori? Takodje, sto se ucenja / napredovanja tice, RunItOnce je nesto najbolje sto se desilo ikad. Sarmo, 99 ljudi ne bacaju 40bb deep, bukvalno. :) Varijacija je ogromna, BRM je majka. :) Ja nikad vecu gresku nisam napravio nego kad sam usao u staking/coaching...prvo, psihicki sam se raspao potpuno... drugo, moj voljni momenat nije bio sporan, hteo sam da radim i radio sam jer sam usao zbog ZNANJA, a ne zato sto sam bustovao ili bilo sta slicno... teorijski sam se dosta potkovao, ali iskljucivo mojom zaslugom jer smo dobili passove za runitonce i iveyleague...radio sam i sa andjelom i sa veljkom, ali nedovoljno, gde smo generalno sredili moj preflop 3beting range i disciplinu, na kraju su mi angazovali i nekog Britanca da radim sa njim jer su i sami priznali neuspeh (imao tri sesije i istekao mi ugovor pa sam prestao i sa njim da radim)...tih 6 meseci su bukvalno bili meseci agonije u kojem sam bio prepusten sam sebi, nisam nista mogao da napravim i plus sam trenutno jako nesiguran u sebe sto je najveci problem sa kojim se suocavam...cim sam izasao radio sam sa Uskebasijem, odradili nekih 6h sesija i mnogo mi je pomogao, iako trenutno vucem nesigurnost na stolove, ali sam krenuo da radim dosta off table, sam sebe teram, valjda ce i rezultati ponovo krenuti, a i raspali EV se urotio protiv mene, idem 12bi ispod ovog meseca, ali bice jebani, ne postoji druge sudbine! :D I ne zelim da zvucim kao negativna reklama, Veljko je vrhunski MTT coach i dobar je lik, jednostavno cash "akademija" nije ostvarila svoju zamisao i to je to... Edited September 23, 2014 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 iskreno, ja sa Andjelom nikad ne bih radio coaching jer on fakticki iza sebe nema uspehe, a to je ono sto se gleda :) za Veljka je druga prica. Za sad, kazem, nije krenulo najbolje, al nakon par dana sam se privikao i na starse i na sve, sad giljam dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Ja bio do dna da vidim sta ima, sada se vracamo nazad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Andjelo zapravo zna dosta o teoriji pokera za nekoga ko ga uopste ne igra. :) Veljko je stvarno odlican za MTTove, nema sta. Za uskebasija sam cuo samo najbolje, ubija covek, radio je i Andrija sa njim oko HUDa, kaze da predobro to koristi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Iscupao ove nedelje 67bb/100 na NL2, 3k ruku. Mali je sample, nemam vremena da igram al bio bi zadovoljan da se nastavi ovako :D Edited September 29, 2014 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 mislim da gubis vreme ako giljas nl2 sa toliko velikim winrateom posto po nekom pravilu trebalo bi da kada neki limit crushujes sa 25bb/100, da ides gore...ljudi idu gore i sa 15bb/100, tako da imaj predstavu koliko si zapravo bolji od njih...ali kao sto rece, skupi mozda jos malo ruku cisto da budes siguran :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 I ja sam kontao da predjem na NL5 ali mi je frka zbog bankrolla. Trenutno imam za 16 buy-inova (jebala me kladionica). Bicu jos malo na NL2 cisto zbog discipline A gledao sam i statse za turnire. Imam 30% ROI na oko 800 partija. Generalno ABC igra mi je ok, jebe me sto nemam vremena da se posvetim igri i napretku a i cesto moram da withdrawujem :c Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 zanima me cena poker chipova u 5 boja, nekih 1000 komada, a da nis krs, nego onako osrednje? moze i polovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Zabo tiket za Danube Highroller :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Grbicu mislim da je 50e cena Bravo Aco :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 nema toga koji se od kocke obogatio! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 rece Vlado i otvori pusku od 200e iz cs kutije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Nije 200 nego 300, a prokockao sam je kao da je 3! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts