grb1tj Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 imao sam bas bruka 2 bad beat-a u meridianu u roku od par dana, a oba puta sam igrao bas lepo i lepo se nastekao sad sam na hladjenju mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 (edited) Bio onaj dokumentarac na Areni, o pokeru kod nas... Dosta je dobro uradjen, lepo su predstavili igru razni ljudi, a Robinjo je predstavio kockarsku stranu. :) Gledao neko? [edit]Okacili ga... [/edit] Edited February 12, 2014 by Green 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 + Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 Ja u meridijanu igram vec 3 veceri za redom, nekad je dobra igra nekad smaracka :) sve u svemu, u manili sam cuo da je dobra igra 50/50 mada jos uvek nisam bio, iako planiram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Aco zamalo malta :( Gledam ortaka, on te je i izbacio :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 a da :) vec drugi put ispadam na finalnom stolu, resio da ne pokusavam vise... napravio sam jednu gresku na turniru i jbg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 (edited) Ako moze neko da mi kaze nesto vise o igri u Kondinoj, planiram da odem ovih dana. Edited February 18, 2014 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 igra se 10/20, sto u proseku ima 2-3 dobra igraca, ostali su prosipaci :) ponekad bude bucanja, ponekad se igra bas tight :) min ulaz 1000 max 3000, posle 1 uvece max 5000 :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Aco gz za Maniju :D Solidna parica. Ja sam bio desno od tebe na finalu. Sjebao me onaj sto se kupio sa K4 protiv mojih petica inace bi verovatno uzeo vise ;/ Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 dal igrate tu uzasnu turbinu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 ja je zovem tombola :D Jbg lepe su nagrade. Ako upadnes tik pre addona treba 2-3 flipa za nagradu/final table. Bolje nego 3-4 sata igranja nekog deep-a. Bar znas na cemu si vrlo brzo. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 ja sam uzeo 2 manije u roku od nedelju dana :D ty :) veceras nisam siguran da cu igrati.. inace, prestao sam da igram cash game neko vreme, igram turnire i turbo/superturbo/hyperturbo HU 20-50e, za sad sam breakeven, mozda par BI u minusu al mislim da cu moci da se priviknem dovoljno. I da, bio sam na Malti, dobio paket, sa main eventa ispao 99 vs AQ prvog dana na blindovima 500/1000, igrao i bounty i side event, sa bountyja ispao AQ vs JJ, a na side eventu posto je bio turbo, prvo mi padnu AA vs JTs, preflop all in, na turnu dobije straight flush, odmah sledeca ruka ja short sa KJs, pasivan lik open, ja shove, on AA... naravno odrzali su se :) na kesu prosuo malo i tako... mislim da cu da revive-ujem blog pa da sve lepo ispisem i sa slikama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Pa kad si bio sa onim baksuzom od Buchana, decko samo nesrecu donosi :D gg za Maniju, mozda krenem i ja da palim posto su zabari unistili sve turnire, onaj od 20e su stavili starting stack na 5k a bilo je 10k i bila je milina tapirati fisheve. Sada im je svaki tur sem mesecnog i nedeljnog turbina :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Aco kupovo si se bolesno na maniji :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 kad se Aca nije kupovao :tf: Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Zivela 2014. za sada. o/ Ako se pitate kod koga je rungood, kod mene je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 pa daj detalje :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 (edited) Osvojio $16.50 turbinu, 3.3R 2x turbo na starsima i na winamaxu neki multiday dosta veliki, razni finalni stolovi, bigger 22, 3.3R, 11R... Idem na eureku u Bech u cetvrtak, pa zavisi kako to prodje, mozda ostanem i za ept. :) Ide, ne zalim se... :) Edited March 17, 2014 by Green 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 au svaka cast Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 gogogogooggo Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Svaka cast Pero! :) Sto se manije tice, kupovao sam se kad sam bio u prednosti po cipovima i kad mi je turnir dovoljavao da se 'okockam', a da ne ugrozim stek, sem kod bubble-a kad sam se prilicno bolesno kupio :D.. na finalnom su oni poceli da se kupuju pa sam zavrsio na 4. ili 6., ne znam ni sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 bravo drugari, ja nisam odigrao nista skoro 4 meseca :c Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Aca drugar sa final tablea manije :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 :) na kom accountu ti igras? ne mogu da prodjem kad treba da prodjem na finalnom vec dugo.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Gudrisffs. Izbacio si me juce :D Koji si bio? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts