Green Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 (edited) ova dva retarda sa 4 i 8bb mogu da zovu sa bilo kakvim sranjem tipa Kxs,JT/QJ/QTs itd. a sta bi radio npr. da imas ATo umesto KQs? Na turniru sa ovom strukturom, u ovoj fazi se bukvalno nikad nece pojaviti sa ovim rukama niko osim BTNa, moze da dodje u obzir samo KJs, QJs, ali svejedno, BTN nije problem... Covek sa 8bb i 7/5 statsima (sve ruke sa ovog turnira) nikada nece callovati sa slabijom, bar ja to jos nisam video. Sto se tice ATo, mislim da isto radim kad uradim kako treba, open/call BTN, fold ostalima. Ne osvaja se turbina drugacije. :) [edit]In the other news, dobio sam kartu za WCOOP 109$ na lutriji. :))[/edit] Edited September 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Fata je pomenuo limp. I just went with the flow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 6, 2013 Author Report Share Posted September 6, 2013 jbg ja sam sjebao, rejz/call/fold kad mi neko kaze open odmah pomislim na opencall posto bi u suprotnom rekao rejz my bad. u tom slucaju je najgora opcija rejz/fold... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 (edited) Aki ti je min/call najgora opcija, sto je skroz ok, onda je definitivno najbolja fold. Edited September 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 6, 2013 Author Report Share Posted September 6, 2013 nene rejz/fold mi je najgora pa onda fold pa min/call pa dzem al sta ja znam :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Shove je, by far, najgora opcija 100%. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 6, 2013 Author Report Share Posted September 6, 2013 tajtaro :D koji ti je onda rejdz za shove? TT, AQ+? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 (edited) Otprilike, +99 verovatno, mada nam je stack bas odvratan za open shove sa bilo kojim kartama. A mora tajt, nema mnogo mudrosti, posebno ove turbine. :) Edited September 6, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 u tom slucaju je najgora opcija rejz/fold... zasto ako vec imas mogucnost da vidis statse i barem priblizno imas predstavu sa kojim rangeom on tu moze da se pojavi.Kao sto rece Petar, 7/5 lik se nikada nece pojaviti tu bez ruke,a rizikovacemo 2bb za pot koji si pomenuo,umesto celog steka koji ce u najboljem slucaju biti flipovan sa kq Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 mali su stekovi da bi rejz/fold bio opcija. u potu ima 215k (sb+bb+ante, ako minujes to je +100k = 215k), e sad ako te shavuju sta se desava: Co= (400k stek) - 100k (tvoj rejz koji je u potu) = 300k treba da zoves za pot od 400+400+115=915k : 300k = 3.05:1 sto znaci da treba da dobijes 1 u 4 puta da bi bio brejkiven ili ti 1/4=25% equitya. sad sledi njegov rejndz, uzmimo da ceka samo premijume, protiv QQ+ i AK ti imas 25%, ako dodas i JJ to je 29% sto znaci da si na duzi period tu dobar. Bu= (200k), 515k:100k = 5.15:1 - 1/6.15 = 16% (koji god da mu je rejndz zoves, vs AA imas 17%) SB= (700k) 1515k:600k = 2.5:1 - 1/3.5 = 29% (protiv 6% 3b imamo 36%) BB= (550k) 1215k:450k = 2.7:1 - 1/3.7 = 27% (slicna situacija kao protiv SB-a) matematicki gledano, ako rejzujes ruku treba i da zoves allin u sva 4 slucaja jer na duze staze ces biti profitabilan i zbog toga rejz/fold nije najbolja opcija. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 (edited) Da, ako se igra kesh... Ako uzmemo u obzir ICM, skok isplata i strukturu, min/fold je skroz ok opcija, mada i ja sad vise naginjem na fold i cekanje boljeg spota. Ovaj ortak sa kojim igram, Gruja ga i zna (Fikus) je skroz ubedjen da je najbolje foldovati. A prilicno definitivno smo izabrali najgoru opciju u ovoj situaciji. Edited September 7, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 7, 2013 Author Report Share Posted September 7, 2013 kes, turnir matematika je svuda ista :) pozdravi fikusa i reci mu da nema pojma. davno sam ga ucio da puca iz snajpa a sad moram da ga ucim odsima i pokeru :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 (edited) Da, ako se igra kesh... Ako uzmemo u obzir ICM, skok isplata i strukturu, min/fold je skroz ok opcija, mada i ja sad vise naginjem na fold i cekanje boljeg spota. Ovaj ortak sa kojim igram, Gruja ga i zna (Fikus) je skroz ubedjen da je najbolje foldovati. A prilicno definitivno smo izabrali najgoru opciju u ovoj situaciji.Možda vi jeste :Pedit: Sad ozbiljno. Dosta dugo sam grindao turnire i pravio dosta grešaka da bih znao. Fold je ovde stvarno najbolja opcija. Čak i nije do toga da ti čekaš bolji spot. Da bi došlo do toga da ti čekaš bolji spot, ovo mora da bude bar solidan spot, što nije. Ubacio bih u SNG WIZ za detaljniji pogled, ali ne mogu ovo što si okačio. Treba mi textualno iz samog HHa. Edited September 7, 2013 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 (edited) Hahaha, hocu... :) A lepo si rekao da si nub za turnire. :) [edit]@Vitjsa: Pa da, ova kocka se nikako ne isplati u ovoj fazi, fold i kraj. Bolji spot u smislu, imamo KQs na srednjoj, sa 14bb... Deluje kao dosta dobar spot na prvi pogled, a zapravo je ocajan. Igrao sam bas mnogo stolova, WCOOP sateliti mi dodaju na broj bas mnogo ovih dana, nisam imao previse vremena za razmisljanje. Da sam stigao da razmislim malo, da bar izbrojim bb kako treba, verovatno bih min/fold izabrao, sto nije idealno, ali je dosta bolje od flipovanja.[/edit] Edited September 7, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 imamo KQs na srednjoj, sa 14bb... Deluje kao dosta dobar spot na prvi pogled, a zapravo je ocajan.Suština.Zašto brojiš BB? Ako već "multitejbluješ" koristi i table nindžu i možeš da biraš gde će da ti stoji crvena brojka koja ti govori koliko blajndova imaš. Sam biraš gde će na stolu da bude i koje veličine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Da, hvala sto si me podsetio, krajnje je vreme... Znam da svi to koriste, al' verovatno sam bio jako lenj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted September 7, 2013 Popular Post Report Share Posted September 7, 2013 Fato - ICM, krucijalna stvar u turnirskoj igri, a ti i dalje teras svoju pricu :) 3 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Da, ako se igra kesh... Ako uzmemo u obzir ICM, skok isplata i strukturu, min/fold je skroz ok opcija, mada i ja sad vise naginjem na fold i cekanje boljeg spota. Fato jebote,pa this.Razgranici kesh i turnir.Kada sam proslog meseca zabo mesecni u grandu (HUMBLE BRAG),imao sam u jednom trenutku situaciju gde sam matematicki imao easy call,ali sam na kraju foldovao AT,liku za kojeg sam siguran da na turnirima ima edge nadamnom,i nisam hteo da flipujem sa njim,iz prostog razloga sto nisam hteo da flipujem sa njim i dupliram ga,jer bi onda postao opasan ne samo po mene,vec i po ceo sto,vise mi je odgovaralo da bude u push/fold modeu.Znam da mozda nisam dao dobar primer,ali ono,you got the point.Da jos dodatno pojasnim situaciju,imao sam recimo oko 50bb,a liku je all in bio 7-8bb,tako nesto. E sad,kada sam vec spomenuo tu situaciju,interesuje me i vase misljenje u principu.I molim da ne bude objasnjenje,easy call,igram da ga osvojim!:D Jer ako neko igra da ga osvoji,a ne da se usmrdi u pare,onda sam to ja:) I da,fikus je bog pokera! :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 (edited) Ako znas da je tvrd, ostalo relativno malo ljudi i neces da ga dupliras, meni je skroz ok. [edit]I cestitam. :) Uvod za dobar Danube?[/edit] Edited September 7, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Sad tek vidim da kazes da on ima edge... Ko bi to mogao da bude u Grandu? Rakic? :) Ako mislis da on ima edge, onda ti flip sasvim odgovara... Koliko ljudi je ostalo u tom trenutku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Rakic nema edge nadamnom :DDDDDDDd Ostalo nas je sedmorica,cetvorica je u lovi,taj neki fazon je bio.Ili sestorica,ne mogu da se setim najbolje situacije.Znam da je on svakako posle toga ispao i imao sam easy game,ja i bugarin Polivanov :DDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 zavrsicu na bromazepamima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 (edited) To je jer igras kesh koliko sam primetio. Kesh ubija. :) Nocas 6. na Big 55$ za 5k... Moglo je bolje, ali necemo plakati, kada je 30 ljudi ostalo je bila paklena ekipa, a 2 poslednja stola bez fisheva, nijedan nije zalutao. Edited September 10, 2013 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Realno za cash treba imati debele zivce :) ja ne znam ni sam kako do sad nisam poludeo :D @Green: Svaka cast!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/my-unbelievable-ept-barcelona-story-hotel-rooms-arts-barcelona-broken-into-plant-trojans-1369171/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts