Spils Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 25% urodjeni talenat, 25% pocetni kapital, 25% ucenje, 25% sreca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 mene zanima kojom ste nauchnom metodom doshli do tako preciznih rezultata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 metodom indukcije sam ja...pri tom treba uzeti u obzir moju ironiju u svakom postu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 pa kazhu da je valjda osnovni uticaj srece u pokeru oko 20%,taj neki fazon,ne mogu da se setim gde sam to procitao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red or Dead Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 u pokeru je po meni najbitnije znanje,tj kad da se povuces,kada da dizes ulog,kada all-in,ali moja zapazanja kada sam gledao ljude kako igraju poker da vise idu samo na srecu dakle nije im bitno sta je u ruci nego se nadaju da ce im doci nesto i zbog toga gube velike svote novca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 znaci tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 u pokeru je po meni najbitnije znanje,tj kad da se povuces,kada da dizes ulog,kada all-in,ali moja zapazanja kada sam gledao ljude kako igraju poker da vise idu samo na srecu dakle nije im bitno sta je u ruci nego se nadaju da ce im doci nesto i zbog toga gube velike svote novca ovo je dobar savet, moram tako krenuti da igram, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 i ja isto samo da nauchim da li je ful jachi od boje! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 zavisi koje, od crvene jeste svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 a koji je flesh rojal jachi?Ja sam imao jednom sa pikovima, a lik sa hercovima,i nismo znali pa smo split pot uradili! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 pa zar nije najjaci herc rojal? pa pik pa karo pa tref... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 dzabe ti herc rojal u trefu kad meni izadje rucni triling u boji true story Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 to u smederevu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 i smell a DONKEY Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 U holdemu nema jachine po bojama. Split je sve. Samo mi nije jasno kako u holdemu bude dva royala :) To mora da je bilo 32 karte or something :) Enivejz... Idem u Leone na Veliki Mali turnir u chetvrtak. Ako je neko zainteresovan moze sa mnom. Moze i sam, naravno :) Mislio sam ako mu treba moralna podrshka ili drushtvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 rasplakah se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 U holdemu nema jachine po bojama. Split je sve. Samo mi nije jasno kako u holdemu bude dva royala :) To mora da je bilo 32 karte or something :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Pushite bre kurac :) Nemam vremena da visim ovde po ceo dan :) Ja sam doshao bacio pogled i video shta sam video :P Nemam pojma ni da li je bila zajebancija ni da li je neshto interno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 pusti ti gruju ja sam imao triling u boji a vi vidite Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 jel sivoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Pogledao sam ovaj topik i rekao ajde malo da udjem posle duzeg vremena na texas holdem [doduse na facebooku] :D u roku od 5 minuta sam sa 60 hiljada dosao do 140 :D rekord :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 choveche, trebao bi probati onda i sa stvarnim parama, to je isto skroz...ja bih voleo da tako umem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 pa bas zato sam i rekao Spils , nevidjena sreca da se sve potrefilo :) Nikada ne bih igrao sa pravim parama ;) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) to na fejsbuku je samo zvanicno "texas hold'em" to je bingo inace mendzi, bile su devetke u ciklami Edited June 30, 2010 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kako igrati poker sa kompletnim "donkey"-ima? okej, furas tight igru sve vreme i cekas da naplatis monster ruku, ali sta raditi kad jednostavno ne mzoes da dobijes kartu? napomena : raise pre flopa ne deluje, ne plase se nicega, poprilicno sam popizdeo sinoc pa mi je doslo da postavim ovde pitanje :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts